Mr devious

New member
../images/Emo209.gif

היי, אני אף פעם לא ידעתי אם להאמין בדברים אלו או לא. יש הוכחות?

RainBird

New member
ברור שאין הוכחות. *תופס את הסושי* מאגיה היא לא מסונכרנת למדע- וגם לא בדיוק להגיון. *לוקח מה שנשאר מהסושי ובורח*

RainBird

New member
זה בעיה. למה? נתחיל עם זה שההגדרות שלנו לכישוף שונות. וגם אם אני אביא לך מתכון מסודר- מכיוון שלא למדת (במסורת הוויקאנית זה לפחות שנה ויום) את המאגיה בצורה סדירה, אתה לא תוכל להשתמש בו- כי לא יהיו לך הכלים של וויזואליזציה- מדיטציה וידע מתאים להטלת הלחש. ארדן.

EvilFlame

New member
אני מוצא

אותך מזכיר את תקופת החניכה הוויקנית. אך מה זה משנה אם אצלהם זה שנה ויום? יש כאלה שאולי יעשו שלוש או ארבע ויש כאלה שיעשו חודשיים. אגב לדעתי אפשר לבצע כישופים על ידי רצון בלי טקס. זה אפשרי עם יש ממש רצון לבצע את זה זה לא יצרוך טקס שלם. הטקס נוצר רק כי הוא מצליח לחזק את הרצון ולגרום לפלצבו יותר טוב. (זאת דעתי)

neophile

New member
זה נכון ברמה הגיונית

הטקס נוצר רק כי הוא מצליח לחזק את הרצון ולגרום לפלצבו יותר טוב. זה נכון ברמה מאוד הגיונית אבל אל תשכח שמאגיה גם פועלת בלי קשר לחוקי ההגיון שכפי שאתה יודע מוכתבים על ידי מיגבלות המח האנושי שלך . יש בטקס אלמנט של התכווננות לכוח נעלה יותר אם זה אל\ה או ספירה בהתאם לחוק של "as above so below" שנערך במישור המנטלי של הבריאה . כל הקטורת והצבעים והריחות והטעמים מכווננים אותך למטרה במישור האסטרלי ואל תשכח שעצם תיכנון הטקס היא אומנות מאגית. אז כן אם יש ממש רצון לבצע דבר מסויים לא צריך טקס , אבל ככל שאתה חוקר את עצמך יותר אתה מגלה בתוך עצמך חלקים עם רצונות שונים לחלוטין אחד מהשני ואפילו מנוגדים זאת בעיית הדואליות הניצחית. לכן גם אם יש בך חלק שממש ממש אבל ממש באמת רוצה משהו ,יכול להיות שיש חלק אחר שממש ממש אבל ממש לא רוצה אותו . בטקס מובנה היטב יש לך הזדמנות לגשר בין כל המקומות הללו בתוכך בכל הרבדים , מה שלא כלכך אפשרי לא בזמן טקס , בתור דוגמה כשאתה חושב על כמה אתה שונא מישהו או מישהי כשדולקת קטורת שמעלה בך אהבה וברקע נשמעת מוזיקה שממריצה אותך זה יכול להביא להשפעות מאוד מענינות...

Mr devious

New member
יש לחש או תרכובת או ווטאבר.

*לא הולך להשתמש בזה* לגרום לחבר שלי לגסוס או לגרוס לחבר שלי משהו? עוד שאלה- סיאנס נחשב לכישוף?

ההגמון

New member
קוראים לזה רעל.

אבל בצורה המאגית? כישוף? -כן, יש כישופי מוות ומחלה.

neophile

New member
דוגמה

לפעילות מאגית שאני לא בטוח אם "כישוף" יהיה השם שיתאר אותה היא יצירת מציאות. מי שמגיע לרמה גבוה באומנות הזאת לא זקוק יותר לכישופים , מה שתרצה הוא מה שיהיה . אני מציע לך לקרוא את הספר הזה הוא גם מתורגם לעברית נקרא "דמיון מודרך יצירתי" http://www.amazon.com/gp/product/1578630010/qid=1140179688/sr=1-2/ref=sr_1_2/002-3686239-3076801?s=books&v=glance&n=283155

neophile

New member
למרות ש

מומלץ שיהיה לך רקע אחרי הרבה הרבה טקסים שעשית....

למעלה