sivanm82

New member
חח את ממש חמודה ../images/Emo24.gif

וזה שאת אוהבת את שלומי , או לפחות את האזרח האחד, מגביר אצלי את תחושת האמפתיה(ככה רושמים?)כלפייך

Walk Two Moons

New member
איך הכל במעגלים, מפתיע אותי כל פעם.

- שיר השבוע (של אביתר): מנגינה יקרה, וההתחלה של שמח שבאת שמיתר ניגנה לי דרך הטלפון והתעקשה שזה על-הפנים, אבל אני הייתי בעננים
- שיר השבוע (כללי): tori amos - little earthquakes, שלמה ארצי - תחת שמי ים תיכון, אורית שחף - כל הנחלים. - אלבום השבוע: STIGMATA - פסקול. - ספר השבוע:פול אוסטר - ליל האוב. - ציטוט השבוע:
אני: "איזה נאום הרבצת היום!" אורלי: "אה, זה לא המעיל שלי, זה של בת דודה שלי, גנבתי לה אותו כי היה קר בחוץ..."
- סרט \ סדרת השבוע: שבעה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):
,"Dont it always seem to go That you dont know what youve got till its gone... They paved paradise, .And put up a parking lot"
"לו רק יכולתי גם אני כך להגיח \ בהשילי בלי כל חשש \ תרבות של עור אשר יבש\ וכמו חדש למחוז חפצי אגיע."
"הכל סוגר עליי, מה שעובר עליי, כשהתרחקתי ונטעיתי מאוד..." - אמוטיקון השבוע:
|גראד| (חשבתי על זה שצחי גראד, שמשחק בין השאר את פסח ב"מישהו לרוץ איתו" ואת דורון ב"אמאל'ה", בטח ממש מתבעס על שם המשפחה שלו בימים האחרונים) - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: מלחמה פה. באר שבע ריקה, אשכרה ריקה. מסוקים בשמיים, כל חריקה של אוטובוס מקפיצה אותי כאילו זאת אזעקה, אתה רואה פחד בעיניים של אנשים. ואפילו רונה קינן הבריזה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "תמיד אחרי הסערות נרגע פתאום." - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלמה ארצי
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): http://www.nice.org.il/index.html

פול אוסטר!

יאללה, תקרא את "מוסיקת המקרה" ולא תצטער לרגע. [כן כן.. אני יודעת שמוזיקה עם ס' זה מעצבן אותך.. אבל ככה המתרגם החליט :)]

ח ל ו ן

New member
../images/Emo141.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אבות ובנים - שיר השבוע (כללי): Laura Marling- My Manic And I - אלבום השבוע: Elbow- The Seldom Seem Kid - ספר השבוע: מלכוד 22, שוב. - ציטוט השבוע: "The gods that you believe, never fail to amaze me" - סרט \ סדרת השבוע: :-| - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "שריפה, אחים, שריפה" - אמוטיקון השבוע: :-| - משהו שעשה לכם את השבוע: הטלפון שלי נהרס אז יצאתי הביתה לתקן אותו - משהו שהרס את השבוע: מלחמה. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אלבוו, לורה מרלינג, לורה ויירס, פליט פוקסז, בון איבר, איימי מקדולנד, דת' קב פור קיוטי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שלום.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo6.gif

מכיר אותו?? אני שומע אותו כבר כמעט שנה... הוא נהדר!

Evi Virus

New member
עוד לא הכרתי לעומק אבל יש כמה

שירים משם שאני שומעת כבר הרבה זמן, בינתיים כל שיר יותר טוב מהשני
היא ממש מעולה, תמיד מדהים אותי להסתכל ב-Last.FM ולראות שכתוב "Born at 1990"... אין דברים כאלה.

למעלה