fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

אני לא ממש יודעת איך לקרוא לזה למרות שעשיתי את זה משהו כמו פעמיים..:-\ אפשר להכניס את זה לקטגוריה של"סקר" כי אני שואלת בסה"כ אם אהבתם או לא. בהמשך יש משהו שכתבתי,תקראו לעומק ותגידו לי מה אתם חושבים,זה באמת חשוב לי.
נ.ב:כמה מכם כבר מכירים את זה נפרד לא פעם וכמו מכונת ירי הוא מטיל חץ לכל עבר.הוא לא יודע שזה הסוף,אולי מפני שהוא אטם עצמו לעולם. כאילו לא נמצא.ישנו גוף,אינה הנשמה.חיים אומללים שמחפשים אהבה. והוא רצה,כן הוא רצה.הוא אפילו הגיש בקשה.להיות במקום כזה זו הגשמה בשבילו. אבל הוא לא הגיע,הוא נעלם.חלף עם הרוח ועבר עם הזמן. וטוב הוא כבר חווה,מרע הוא כבר נכווה ,אבל חיים אמיתיים מעולם לא ידע. ואהב הוא,בהחלט אהב.כאילו הדבר היחידי שידע לעשות היה לאהוב,ואהב. כשהתעורר משנתו הארוכה הבין שבעצם לא נרדם מעולם. ונקם.הו,כמה נקם! הנקמה הייתה כאילו משאת נפשו.והוא חלם איתה,והוא אהב איתה,והוא נגע איתה.נגע ולקח,לקח חיים. לא את שלו,רק של אחרים.ורצה הוא למרוד בקץ הנורא,רצה גם רצה להיות מקור אורה של הנקמה. ודמעות ייאוש על פניו צנחו מעין כחולה ומבט כה עצוב. טעם הוא את טעם המוות,ונשאר לסעוד אותו. ידע אש וידע כאב תהומי.ידע הוא לראות את הצד האפל והמסתורי. יום אחד לקח לו את הזמן ,רכש לו חבל. "הנקמה היא הצורה העצלה של האבל".

I L O V E MCR

New member
איזבלי!!!!!../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

יש לי תחושה שכבר קראתי את זה:] גם אם כן וגם אם לא זה כ"כ יפה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה כלכך יפה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזבלי, את מוכשרת בטירוף. 3> אהבתי את זה מאוד.

fireyes

New member
הוא מסרט שנקרא"מזימות זרות" ששחקה בו ניקול

קידמן האגדית

למעלה