דנטל, היכון, הכן, צא! לאן בדיוק?
S sukrazit New member 12/6/07 #19 sukrazit, וקיץ.. מתכנן טיול עם הילדים? קודם אני צריכה להשיג כאלה לא?
I I L O V E MCR New member 13/6/07 #20 I L O V E MCRמחפשת סירטון מגניב?../images/Emo129.gif אם זה על פרארד ולא ראיתי אז כן:}
I I am IRiTooSH New member 13/6/07 #24 "I am IRiTooSH, וקיץ.. מתכנן טיול עם הילדים?" ילדים? מה?! ילדים?!?!~!? O_O אוקיי. להיות מדריכה יהיה נחמד. P:
"I am IRiTooSH, וקיץ.. מתכנן טיול עם הילדים?" ילדים? מה?! ילדים?!?!~!? O_O אוקיי. להיות מדריכה יהיה נחמד. P:
M Mami Girl 4 Ever New member 13/6/07 #26 Mami Girl 4 Ever, ומנסה להפסיק לעשן? עישון זה לא טוף לבריאות ואני לא מעשנתת *רק מחששת* סתם סתם XB
ד דנטל New member 13/6/07 #28 דנטל, לילה לבן, לחצו כאן. בשביל לילה לבן אני צריכה ללחוץ? כל לילה אצלי הוא לילה לבן!
D De-Panther New member 13/6/07 #29 "De-Panther, ו" זה לא מציג לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מעבר לדבר הזה אבל מה זו ה"ו" הזו שמסתתרת שם??
"De-Panther, ו" זה לא מציג לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מעבר לדבר הזה אבל מה זו ה"ו" הזו שמסתתרת שם??
I I am IRiTooSH New member 13/6/07 #30 I am IRiTooSH, ונראה אותך מקליק כאן!../images/Emo40.gif ואולי לא._.
F fireyes New member 13/6/07 #31 fireyes,קיץ..מתכנן טיול עם הילדים? למיטב ידיעתי,אני אמורה לתכנן קודם ילדים..אחר כך לתכנן טיול איתם..XDD
fireyes,קיץ..מתכנן טיול עם הילדים? למיטב ידיעתי,אני אמורה לתכנן קודם ילדים..אחר כך לתכנן טיול איתם..XDD
ח חוט הפט חחבן New member 13/6/07 #32 חוט הפט חחבן - תקליק\י נראה אותך רוצה לראות?תאכל חרא!מוהאהאהאהא
M My Chemical Lotan New member 14/6/07 #36 My Chemical Lotan,מחפש מגנט לנשים?../images/Emo219.gif אהמאניבתאהמ.
I I am IRiTooSH New member 15/6/07 #38 I am IRiTooSH, ומוכנים ליום ראשון הגדול? האמת שלא. יש לנו "מסיבת שורשים" ואני צריכה להכין פינה כזאתי שתאפיין אותי. וזה לא מוכןXD
I am IRiTooSH, ומוכנים ליום ראשון הגדול? האמת שלא. יש לנו "מסיבת שורשים" ואני צריכה להכין פינה כזאתי שתאפיין אותי. וזה לא מוכןXD
P pacific ocean New member 15/6/07 #39 pacific ocean-מחפש מגנט לנשים (XD) חעחעחעע ברוררר....................... לא נראה לי שאני הטיפוס שלהן.......
pacific ocean-מחפש מגנט לנשים (XD) חעחעחעע ברוררר....................... לא נראה לי שאני הטיפוס שלהן.......
M Miss Menta New member 15/6/07 #40 ../images/Emo210.gif מיס מנטה, בואי לקחת 50,000 ש"ח. טוב. מאיפה.? בדיקת חתימה. **