שאלון!!!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo176.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..ל' 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..סלע 3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...דינוזאור יורק בוץ 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא..שלולית 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?שהוא נגעל מג'וקים 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא..חורף. 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחים שמוכרים לכם והם...שושנת הג'יפה,כמובן 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראים?דיוויד וויקטוריה באים!! 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...הטבעת שלי 10.כמה זמן הייתם ביער?שמונה ימים,עם אופציה לתשעה,תלוי איפה ישנתי 11.נשארתם לישון שם?אהמ..כנראה שכן 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?זוגית,אני חושבת 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?8,יש לי בגדים,נעליים,בגדי ספורט,ציוד שחיה(לשלולית) 14.מה שם היער בו טיילתם?נוורלנד

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo40.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) ענבל. 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..מסטיק. 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... מדוזהX: 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) כל מקור אפשרי! אני אוהבת מיםD: 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? לא יודעת. 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... חורף
7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... פרח העיריתXD 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית?עושים רעש. 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...MP3. 10.כמה זמן הייתם ביער? 7 שעות. 11.נשארתם לישון שם? לא>: 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? טובה. 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? אחד. 14.מה שם היער בו טיילתם? היער הארוך?XD

moomi123

New member
אני../images/Emo176.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..טל 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..קיר זכוכיתP: 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא.. שילוב של כלב ודינוזאורO: 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..)מפל ענק 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? שמעת את השיר החדש של מרון 5?(היא חורשתת) 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...קיץ! 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...מישמשים 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראים? מפחידים עם לום ביד 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...מפתח לבית של קישקשתאXD 10.כמה זמן הייתם ביער?חצי שעה 11.נשארתם לישון שם?לא 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?החברה הכי טובה שלי 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?1 14.מה שם היער בו טיילתם?לעולם לאP:

I L O V E MCR

New member
ועכשיו לסיפור המעעעפן שלי:} ../images/Emo129.gif

.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) ג'רארד
2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..עצם של דינזאור משנת הטרמפמפוני 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... פינגווין 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) אגם שחור גדול 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? "זה מדהים את לא חושבת ככה נסיכה?" 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...חורף 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... דשא>< 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? האחד עם סיידליפ ונזם שיער שחור ונמוך ממני ב10 סנטינטרים[פראנקי:}] 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... טבעת כסף 10.כמה זמן הייתם ביער? 10 שעות 11.נשארתם לישון שם? אכן ליד ג'ר
12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?הוא חולה עלי ואני עליו
13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?אחד קטן 14.מה שם היער בו טיילתם? דה סיקרט פורסט. חחחחחח משו משו אניXD

עונה בשביל איזבלו'ש../images/Emo6.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..הצייד הכי חתיך בעולם 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..חנות של קסטרו 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...עירית שאנן(מורה לאיכסטוריה) 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...מפעל של מי-עדן 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?"אוי,חם לי.קחי את החולצה" 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...חורף,אבל מבאס להיות ביער בחורף..אז אביב. 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחים שמוכרים לכם והם...סטיבן הוקינג
8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראים?יותר נמוכים ממני(אם זה אפשרי..) 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...התינוק של בריטני ספירס(הוא תמיד נופל..) 10.כמה זמן הייתם ביער?זה תלוי בצייד 11.נשארתם לישון שם?כנ"ל 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?זוגית אני מקווה 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?לא יודעת.הצייד סחב הכל,כולל את השקיות מקסטרו 14.מה שם היער בו טיילתם?ניל פוסטמן הבנזונה זהו?!

למעלה