שאלון!!!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifשאלון!!!

שאלון מקורי. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להמשיך את המשפטים שכתובים לפי הדמיון שלכם,תהיו יצירתיים.
1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם)
2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..
3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...
4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..)
5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?
6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...
7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...
8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית?
9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...
10.כמה זמן הייתם ביער?
11.נשארתם לישון שם?
12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?
13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?
14.מה שם היער בו טיילתם?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharrr53

New member
לא הבנתי בכלל את השאלון../images/Emo122.gif

השאלות יותר מדי מסובכות

mafakit

New member
ראשונה!!!![מקווה שלא ייקחו לי../images/Emo122.gif]

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא.."הוא"
2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..קיר ענק..פשוט חומה ענקית וארוכה.. 3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...ג'ודי מהסרט המפחיד!
4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..)מפל כזה יפה שבסופו אגם עם מים צלולים וכחולים.. בלי דגים בפנים!ובלי ירוקת וכאלה.. 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?דרור אני אוהב אותך 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...אביב.. 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...פרחים כאלה שיש לנו במושב..(?) 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראים?אנשים שאני לא מכירה וגם חלק שכן.. וכמובן חברים שלי.. 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...המפרט שלי 10.כמה זמן הייתם ביער?מהבוקר עד הערב 11.נשארתם לישון שם?לא.. 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?אחרי שהוא אמר שהוא אוהב אותי אז התקרבנו מאוד.. 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?בלי תיקים.. ג'ינס וכיסים.. 14.מה שם היער בו טיילתם?"היער"

mafakit

New member
נו.. כרגיל.. אני והמזל שלי..

יובר אני לא כותבת לעולם שאני ראשונה!!!! לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!1

mafakit

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo9.gifכן..יש לי דמיון..פורה..../images/Emo9.gifXDXD

חח אוקי מנסה../images/Emo3.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) נחמה 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. עצם של דינוזאור
3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... ג'וק XB 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) הפיפי של נחמה XB 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? גמני רוצה לשתות מהפיפי תביאי קצתת 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... עונת הברחשים <קיץ> 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... גארס :X 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? הם נראת <XB> כמו אלו משבט הונלולו XB 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... ה יד
10.כמה זמן הייתם ביער? 200 שנה בערך .. + - 11.נשארתם לישון שם? נראה לכם?? עם כל הג'וקים שיש שם?! 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? נחמה .. מספקת פיפי לשתיה
פיפי צלול
13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? הוממ .. תיק קטן קטן של פומה מספיק XB 14.מה שם היער בו טיילתם? טויס אר אס XB

אני רק רוצה להבהיר כמה דברים../images/Emo3.gif

1. הכול פה שקרים XB אז לא לקחת ברצינות 2. אני לא מכירה אפחד בשם נחמה אז סורי אם יש פה מישו בשם כזה וזה פוגע בו באיזו דרך .. 3. אני אוהבת אביב יותר מקיץ אבל אין מה לרשום על אביב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) טום פלטצ'ר
2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..:בטטה מצרית 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...:הדולפין משולש העין 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..):אגם 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?אני אוהב אותך ורוצה שתצטרפי לסיבוב הופעות שלנו XD 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...:חורף 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...:חמניות XDD 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית?כמו דאגי פוינטר, דני ג'ונס והארי ג'אד 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...:מפרט 10.כמה זמן הייתם ביער?לא הרבה 11.נשארתם לישון שם?לא 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?אני מעריצה אותו והוא לא יודע מי אני XD 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?1 14.מה שם היער בו טיילתם?יער מקפליי

דנטל

New member
יצירתיות

1. אתם הולכים ביער, אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא ערן. 2. נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת. העצם הזה הוא סלע. 3. אתם ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה, שבאופן אישי, מפחידה אתכם. החיה הזו היא חזיר בר (נו, זה היה באמת, אני וערן מה-זה נבהלנו). 4. אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים. מקור המים הוא אגם. 5. מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו. מה הוא אומר? "איכס". 6. מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא האביב. 7. היער מלא בצמחיה שלא ראיתם מעולם, אבל יש בו גם צמחים שמוכרים לכם והם חלבלובים. 8. מגיעים אנשים אחרים ליער. איך הם נראים? כמו האדם הקדמון. 9. אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם כשלפתע נופל לכם חפץ מהיד. החפץ הוא שקית. 10. כמה זמן הייתם ביער? שעה וחצי. 11. נשארתם לישון שם? לא. 12. מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? הוא החבר הכי טוב שלי. 13. כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 1 14. מה שם היער בו טיילתם? סימי.

עונה../images/Emo219.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם)-שיD: 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..-שיח דוקר וקוצני 3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...-עכביש/ג'וק 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..)-הבקבוק מים שלי |: 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר?"פרוג'קט רבולושן,זונע! D:" ;; [אני מניחה שזה מה שהוא היה אומר כל הסיור הזה ביער] 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...-סתיו 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...-ברושים? P: 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית?כמו שימי,פילוס,דקלה ויפה 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא...-הבקבוק מים 10.כמה זמן הייתם ביער?שעה 11.נשארתם לישון שם?ממש לא 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם?קרובי משפחהD: 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער?1 14.מה שם היער בו טיילתם?יער מקסים ע"ש הTCFSR שלי ז"ל

טושית18

New member
אני רוצה לענות גם...

טוב אני עונה בכל אופן... 1.רותם 2.העצם אבן 3.החיה המפחידה:אדם 4.באר 5.אני אוהב אותך 6.אביב 7.שיחי פטל, עצי קוקוס, עצי בנה ומנגו ופירות ופרחים 8.אנשים מגיעים ליער מחויכים,הם נראים עליזים ושמחים כמו ילדים קטנים 9.פסלון בצורת לב 10.היינו ביער 6 שנים 11.גרנו שם 12.קרבה רחוקה,לשעבר 13.לא היו תיקים בכלל,רק אנחנו ופסלון לב 14.יער פנטזיה

עונה

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) יער, חהחהחה. אממ.. הוא?.. 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. בומרנג 3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... נמלה 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) מפל 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? קר לי 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... חורף 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחים שמוכרים לכם והם... דובדבן יהודי 8.מגיעים אנשים אחרים ליער. איך הם נראים? כמו קופים כאלה שעירים [או שזו אני כי אחרי חמישה ימים..] 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... אייפוד 10.כמה זמן הייתם ביער? חמישה ימים 11.נשארתם לישון שם? כן 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? הלוואי יותר מידידים 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 2 14.מה שם היער בו טיילתם? לנדאו?.. לא יודעת><

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) מייקי 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. עץ XD 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...זאב 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) מעיין 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? "בואי נחזור" 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... אביב 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... עצי אקליפטוס 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? ידידים שלי, מה זה חשוב. 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... בקבוק מים 10.כמה זמן הייתם ביער? רבע שעה-חצי שעה 11.נשארתם לישון שם? לא 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? אנחנו חברים 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? שניים, אחד כל אחד 14.מה שם היער בו טיילתם? "יער עצי האקליפטוס">< XD

coullette

New member
טובבבב

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) אין 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. אבן 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... ג'וק 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) נחל 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? בואי נלך לטייל באחו 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא...חורף 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... אורן,אלון,רוזמרין,אמנון ותמר 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? יפים 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... ארנק 10.כמה זמן הייתם ביער? שעה 11.נשארתם לישון שם?לא 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 0 14.מה שם היער בו טיילתם? יערות הכרמל

עונה?!

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(המדריכה שלי יעל והחברות) 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. עץ שנפל 3.את ממשיכים ללכת ביער כשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא...פנתר סגול .. או מדריך מוזר... 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) נחל מזוהם! 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? אין לך כובע ! 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... קיץ 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם...צמחים שאני לא מכירה <? 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? עם חאקי ! מלוכלים ! עייפים! 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... סוכרייה על מקל :( 10.כמה זמן הייתם ביער? 4 11.נשארתם לישון שם? כן .. 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? חברות : ) 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 2 גדול וקטן 14.מה שם היער בו טיילתם? אין לו שם!

hilonet14

New member
עונה

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) רובי וויליאמס
2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא..אישה יפה ומושכת שרובי נמשך אליה
3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... עכבר 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) מפל 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? בואי ניכנס למים
6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... קיץ 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... אני לא מכירה צמחים XD 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? הם נראים מקנאים שהם לא עם רובי ואני כן XDDDD 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... בקבוק מים 10.כמה זמן הייתם ביער? חמישה ימים 11.נשארתם לישון שם? יאפ 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? אווווו 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 1 14.מה שם היער בו טיילתם? ייערות וויליאמס

../images/Emo42.gifעונה ^^'

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא שחר 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא מקרר ענקי מלא באוכל. 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא הכלאה של היפופוטם וקרנף D: 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא נחל קטן 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? שהם רוצים קצת מהשוקולד שלנו P: 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא חורף 3> 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחים שמוכרים לכם והם עצי אורן 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? כל איש נראה שונה. יש אנשים גבוהים ורזים, יש כאלה שיותר נמוכים, חלק עם משקפים ןיש גם חלק עם פיאות. אבל לכולם יש חולצות כחולות עם ציור של פרצוף בוכה [
] 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא שעון זהב 10.כמה זמן הייתם ביער? שבועים 11.נשארתם לישון שם? כן 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? היא החברה הכי טובה שלי :] 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? 2 תיקים שמכילים מלא שוקולד ומים P: 14.מה שם היער בו טיילתם? " יער הגשם"

just Kaya

New member
-עונה.-

1.אתם הולכים ביער,אתם מסתכלים על האדם שנמצא אתכם והוא..(שם האדם) דאגי. 2.נתקלתם בעצם מסויים שלא מאפשר לכם להמשיך ללכת.העצם הזה הוא.. קורמן. [ילדה מציקה] 3.את ממשיכים ללכת ביערכשלפתע אתם פוגשים חיה שבאופן אישי,מפחידה אתכם.החיה הזו היא... חזיר יבלות. 4.אתם צמאים וקרובים מאוד למקור מים.מקור המים הוא...(נחל,מפל,אגם..) אגם. <: 5.מי שנמצא אתכם אומר לכם משהו.מה הוא אומר? 'את שמנה'. 6.מזלכם שאתם נמצאים במקום הזה בעונה שאתם הכי אוהבים שהיא... חורף. 7.היער מלא בצמחייה שלא ראיתם מעולם ,אבל יש בו גם צמחיפ שמוכרים לכם והם... פרחים? 8.מגיעים אנשים אחרים ליער.איך הם נראית? קופים; אנשי האדם הקדמון. 9.אתם ממשיכים ללכת עם מי שנמצא איתכם שלפתע נופל לכם חפץ מהיד.החפץ הוא... מראה. 10.כמה זמן הייתם ביער? שעה? 11.נשארתם לישון שם? יש מצב כזה. 12.מהי הקרבה בינכם לבין זה שנמצא אתכם? המ; לא נפרט. 13.כמה תיקים היו עליכם בשהותכם ביער? אחד? 14.מה שם היער בו טיילתם? יער היערות! XD האהא! XD

למעלה