שאלון שמות

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifשאלון שמות

שם: קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? על שם מי? יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? אוהב/ת את השם שלכם? רוצה לשנות/להוסיף שם? איך היית רוצה שיקראו לך? מי בחר את השם שלך? התלבטו בין עוד שם? אם כן,איזה? IZABELL

shaharrr53

New member
שמות!

שם:שחר. קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?אמא שלי ראתה אותי בבוקר.בוקר-שחר על שם מי?על שם הבוקר יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?ישראל
אוהב/ת את השם שלכם?כן רוצה לשנות/להוסיף שם?לא איך היית רוצה שיקראו לך?לא יודע מי בחר את השם שלך?אמא שלי התלבטו בין עוד שם?לא אם כן,איזה?--

../images/Emo42.gifאני :]

שם: שי ^^ קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? לא על שם מי? - יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא אוהב/ת את השם שלכם? כן רוצה לשנות/להוסיף שם? לא איך היית רוצה שיקראו לך? שי מי בחר את השם שלך? אמא התלבטו בין עוד שם? לא נראה לי אם כן,איזה? -

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif עונה לעצמי

שם:האמיתי?לא חשוב.. קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?כן!!שחקנית אחת על שם מי?^^ יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?אהמ..עכשיו לא אבל בעתיד אני אוסיף איזבל אוהב/ת את השם שלכם?כן,מאוד רוצה לשנות/להוסיף שם?להוסיף איזבל איך היית רוצה שיקראו לך?^^^ מי בחר את השם שלך?שתי האחיות התלבטו בין עוד שם?כן,אלינור :-\ אם כן,איזה?^^

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

שם: נועם קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?לא יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא אוהב/ת את השם שלכם? כן רוצה לשנות/להוסיף שם? להוסיף אלמוג/שובל איך היית רוצה שיקראו לך? אלמוג/שובל מי בחר את השם שלך?ההורים שלי התלבטו בין עוד שם?כן אם כן,איזה?נעמה ורעות נראה לי..

איזבלאיזבלאיזבלאיזבלאיזבלאיזבלאיזבלאיזבלאיזבל

^__________^ שם: קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? בערך על שם מי?סבתא רבא [אבל קראו לה אסתר] יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?נופ אוהב/ת את השם שלכם? כהD: רוצה לשנות/להוסיף שם? נופ. אני היא אני. איך היית רוצה שיקראו לך? מי בחר את השם שלך?שני ההורים יחדיו ~_~_~_~_~ התלבטו בין עוד שם? רצו לקרוא לי מוריה|: פיכס! אם כן,איזה? IZABELL

מאיוש33

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שם: מאיה קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? לא על שם מי? - יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא אוהב/ת את השם שלכם? כן! רוצה לשנות/להוסיף שם?לא איך היית רוצה שיקראו לך? אני אוהבת את השם שלי, אבל אם שם אחר אז שיר או יולי מי בחר את השם שלך? אבאמא התלבטו בין עוד שם? כן אם כן,איזה? יעל [בעע..וסליחה לכל היעליות בפורום :) ]

שתיפול עליך לבנה, אמן.

הלוואי והיו קוראים לי יעל
מאז גיל שנתיים אני חולמת שזה השם שלי
[הבית של יעל
] *חובטתבך*

דנטל

New member
ויקרא

שם: דנה קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? לא על שם מי? - יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא אוהב/ת את השם שלכם? לא רוצה לשנות/להוסיף שם? כן איך היית רוצה שיקראו לך? דנטל מי בחר את השם שלך? אמא שלי התלבטו בין עוד שם? לא חושבת אם כן,איזה? -

נושבו

New member
עונה

שם: נועה קרוי/ה על שם מישהו/מישהי
לא יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)
כןן... אוהב/ת את השם שלכם
כן רוצה לשנות/להוסיף שם
לא איך היית רוצה שיקראו לך
אממ טוב לי עם השם שלי...אם אני צריכה לבחור אז אולי שחר, ליאור מי בחר את השם שלך
אמא ואבא התלבטו בין עוד שם
כן אם כן,איזה
רעות וסיון.. אבל לא היתה התלבטות גדולה.. נראלי על נועה החליטו מהר...

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? לא על שם מי? על שםהעונה סתיו יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא אוהב/ת את השם שלכם? כן רוצה לשנות/להוסיף שם? לא איך היית רוצה שיקראו לך? ככה, או בכינוי חיבה, איך שבא לכם>< מי בחר את השם שלך? אמא ואבא? התלבטו בין עוד שם? כן אם כן,איזה? שקד

עונה../images/Emo219.gif

שם:לוטן קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?בערך על שם מי?על שם פרח :| יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?לא שידוע לי אוהב/ת את השם שלכם?לא רוצה לשנות/להוסיף שם?לא ולא איך היית רוצה שיקראו לך?לא יודעת. דנה? מי בחר את השם שלך?אבא התלבטו בין עוד שם?לא אם כן,איזה?--

I am IRiTooSH

New member
D:

שם: עירית קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?לא על שם מי?.. יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?לא אוהב/ת את השם שלכם? בערך רוצה לשנות/להוסיף שם? לא איך היית רוצה שיקראו לך? נועה/נוגה.XD מי בחר את השם שלך? ההורים התלבטו בין עוד שם? לא אם כן,איזה? לא התלבטו..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשייגעצ ../images/Emo47.gif

הייתי חייבת בכותרת
המ כן שם:אריאל קרוי/ה על שם מישהו/מישהי?לא על שם מי?-- יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)?לא אוהב/ת את השם שלכם?כן D: רוצה לשנות/להוסיף שם?לא איך היית רוצה שיקראו לך?אני שמחה עם השם שלי, אבל אם כבר לשנות אז לעדן מי בחר את השם שלך?אבא התלבטו בין עוד שם?לא אם כן,איזה?--

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif עונה.

שם: שרית. קרוי/ה על שם מישהו/מישהי? כן. על שם מי? סבתא שלי ז"ל. יש לך שמות נוספים חוץ מהשם הזה(הכוונה לשם אמצעי..)? לא. אוהב/ת את השם שלכם? לא. רוצה לשנות/להוסיף שם? הייתי שמחה לשנות, אבל אני לא אשנה. איך היית רוצה שיקראו לך? נועה, או נועם, או לוטם. מי בחר את השם שלך? אמאבא. התלבטו בין עוד שם? לא שידוע לי. אם כן,איזה?

למעלה