סקר!!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifסקר!!

מיהו הצייר האהוב עליכם ביותר? האם אתם מזכירים אותו בסגנון הציור שלכם? הציור הכי יפה שראיתם אי-פעם הוא: שימו תמונה של ציור יפה: ליל"ט פורום סקו"ש -i love you

קספר07

New member
עונהה

מיהו הצייר האהוב עליכם ביותר? אני חושבת שמונק האם אתם מזכירים אותו בסגנון הציור שלכם? כן הציור הכי יפה שראיתם אי-פעם הוא: היו המון המון כי הייתי במגמת מוסיקה ועברתי לאומנות אבל היה ציור של מונק לדעתי שמופיע על הספר "סערת נפש" של ד"ר יורם יובל וזה אישה עם שיער ארוך שנראית מותשת שימו תמונה של ציור יפה: אחפש

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

מיהו הצייר האהוב עליכם ביותר?פיקאסו,מונק ויש עוד כמה האם אתם מזכירים אותו בסגנון הציור שלכם?לאחרונה קצת,הציור שלי נהיה יותר מפוזר אבל אין ספק שהוא המלך!!(פיקאסו) הציור הכי יפה שראיתם אי-פעם הוא:וואי יש המון..יש את האיש הכחול של פיקאסו,את התינוק הבוכה,את הנערה האפגנית ועוד כלמיני שימו תמונה של ציור יפה:>>>

ניני

מיהו הצייר האהוב עליכם ביותר? ליאונרדו דה וינצ'י, מיכאלנג'לו דה קרבג'יו, דלקרואה.. האם אתם מזכירים אותו בסגנון הציור שלכם? אני מציירת בסגנון ריאליסטי, אבל לא מגיעה לקצה הנעל שלהם. הציור הכי יפה שראיתם אי-פעם הוא: התמונה שבלינק שימו תמונה של ציור יפה:

למעלה