סקר קצר!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ימיןןןןןןן ../images/Emo70.gif נימוק :

אני הייתי נגד ההתנתקות- כי אני לא חושב שצריך להביא לערבים האלה שטחים ששיכים לנו וכל מי ששונא אותנו- שייחנק וייכנס לי ל[אתם יודעים לאן] וזהוו אולי

crazysapir

New member
ימין ומשו ל Mami Girl 4 Ever ו

אתה סתם בעיני עושה הכללה לא צריך לשנוא את כל הערבים...אלה את אלה ששונאים אותנו... את פשוט רואה בטלוויזיה את העם המגעיל זה שנגדנו אבל יש גם את העם הערבי שאיתנו שרותה שלום ופשוט לא מראים את זה כ"כ בטלוויזיה.. וככה הם רואים גם..את מבינה.. ככה גם אני חושבת כלפיי גרמנים...ישר שאטומרים גרמנים אומרים ישר נאציםפ! זה ממש לא נכון... הם ממש אנשים טובים ואוהבים אותנו וכמו ברב המדנות(או אפילו כולם) יש אנטישמים...אבל זה לא כל הגרמנים כך

אני בת../images/Emo3.gif

ואני לא שונאת את כל הערבים .. אני שונאת את מי שרוצה לפוצץ אותנו .. את הערבים ששולחים את הילדים שלהם לבתי ספר שמלמדים אותם להרוג יהודים .. ואומרים להם שאם הם יעשו פיגוע יתגאו בהם .. אבל יש ערבם טובים ואני יודעת את זה .. אבל הם במועט ..

מה במועט?

את מכירה אותם שאת יודעת את זה? מה זאת ההכללה הזאת?... הערבים ששונאים אותנו הם בדיוק כמוך, יהודיה ששונאת ערבים. ברור שיש ערבים טובים. וגם ברור שהאנשים שעושים את הפיגועים לא טובים. אבל להגיד שרוב הערבים רעים זה דפוק ממש, את לא מכירה אותם, את לא דיברת איתם, אז אל תגידי סתם. וחוץ מזה, תסתכלי על עצמך. את חייה במדינה שאין בה שקט, שיש רק המון הרס ומלחמה ופיגועים ושומרים בכל מקום ציבורי. ואת שונאת את הערבים לפי הדברים שלך. גם הם חיים את אותם חיים. גם הם חיים בצל הסיכסוך הזה. וגם בינהם יש כאלה ששונאים אותנו (וכן, אני יודעת שהם עושים הרבה יותר פיגועים ופוגעים בחפים מפשע וכל זה, אבל גם אנחנו לא כאלה תמימים...). ולעומת זאת, יש גם כאלה שמאמינים שגם לנו מגיעה זכות קיום ולא מאמינים בפיגועים, ואסור לשכוח אותם! בדיוק כמו שאני לא מסכימה איתך, גם יש ערבים שלא מסכימים עם דרך הטרור הזאת.

../images/Emo42.gifזה לא ממש נכון

אני לא מכלילה אף אחד. זה ברור שיש ערבים שהם נגד כל זה ומה שהם רוצים זה פשוט לחיות את החיים שלהם בשקט. אבל יש כאלה שהם ממש חיות! איזה חינוך יש להם! מגיל קטן הם רק מלמדים את הילדים שלהם כמה יהודים זה חרא, וזה עם שצריך להשמיד וכל הבולשיט הזה. בבתי ספר שלהם מלמדים אותם דברים כאלה. ואני לא אומרת סתם, אני ראיתי. יש להם על הריצפה דגלים של ישראל וארה"ב מפסיפס בכניסה לכיתות והם דורכים על זה. הם מדקלמים כל מיני דברים נגד היהודים ודברים מזוויעים. ומדובר על ילדים קטנים. הם הפכו את כל הדת שלהם למשהו אזכרי, הם הפכו כל מה שכתוב שם לדברים לא הגיוניים בכלל, והם מנצלים את זה, כאילו הם מסבירים ככה לאנשים שלפי הקוראן זה מה שהם עושים וזה קדוש וטוב להרוג יהודים והכל בולשיט אחד גדול. הם פשוט שונאים אותנו ורוצים להרוג אותנו, זה הכל. ושוב, אני לא מכלילה. ואם הייתי יכולה אני הייתי הורגת מחבלים אחד אחד.

טוב, אני לא ראיתי את זה.

אבל מה שבטוח שזה לא כלל החברה ושוב, את לא יכולה לדעת. ואת כן מכלילה אבל לא חשוב... "הם פשוט שונאים אותנו ורוצים להרוג אותנו, זה הכל." כן? מי זה הם? כל הערבים? או חלקם? אצלנו אין כאלה? "אבל יש כאלה שהם ממש חיות! איזה חינוך יש להם!" נכון, צודקת. אנחנו יותר טובים. המדינה שלנו פשוט מדהימה, כולם, אולמרט, והנשיא, וכל ההטרדות המיניות, והאלימות, איזה חינוך יש לנו! פשוט מדהים. את לא היית בבתי ספר שלהם, לא ראית מה הולך שם ומה שראית זה אולי בטלוויזיה, וזה לא הכל, ואת לא עברת בית ספר אחרי בית ספר ובדקת אם ככה זה. ושוב, מי זה הם? המחבלים? נכון, הם רק רוצים להרוג אותנו. אבל הם לא כל העם! ואם זה לא הם המחבלים, אז כל הערבים? שוב פעם? הרי הם לא כל העם. גם אני, ואני מאמינה שכולנו. ואני חושבת שמישהו ששולל זכויות כל שהן ממישהו אחר לא מגיע לו זכויות מסוימים אחרות, וזה בכללי. אבל שוב, לא כולם מחבלים. ויש גם המון ערבים שרק רוצים לחיות. בדיוק כמונו...

כעקרון אני שמאל,

אבל אני לא שמאל קיצוני. אני לא מזדהה עם אלו שאומרים שצריך לתת חצי מישראל בשביל שלום.. אבל כן, צריך לוותר על חלק ממקומות הכיבוש. [רק כשיתנו לנו תנאים טובים ! לא סתם כך !]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif יש לי עוד משהו להוסיף!!

אני מאמינה בשוויון ואני מאמינה שיש אנשים טובים שכופים עליהם את ההתנהגות הזאת.. עם שלם לא יכול להיות רע רק כי כמה רעים..אבל זו דעתי.. אני ימנית כי אני חושבת שהמדינה הזו היא שלנו,אני לא רוצה לחלק את הצפון ואח"כ את ירושלים וזה יכול להגיע ליותר מזה.. לדעתי,שמלאנים אמיתיים צריכים לחשוב שלא צריך סימון טריטוריאלי של :"מה שלנו ומה שלהם",אלה צריך שהם יגורו בכל מקום שבו הם רוצים לגור,זאת חברה שוויונית ודוגלת בדו-קיום... זהו,נרגעתי...

למעלה