הקרבן

just Kaya

New member
מוחעחעחע!

1.שעה? 2.ממצב? 3.מה נשמע? 4.מה קורה? 5.חדש? 6.משעמם? 7.מעושה? 8.יש לך רעיון לשאלה? 9.לעוד שאלה?.. 10.שעת סיום? חחחחחחחחחח. בהצלחה. D=

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif פוף..קשה..!!../images/Emo6.gif

1.שעה?13:55 2.ממצב?הכל טוסט 3.מה נשמע?כנל 4.מה קורה?מעולה!! 5.חדש?פוסט בבלוגיה 6.משעמם?בערך 7.מעושה?מתכוננת למתכונת 8.יש לך רעיון לשאלה?לא 9.לעוד שאלה?..חחח..לא!!
10.שעת סיום?13:56

או.

אני מוזרה.? גנבתי לכבודך שאלון מהקומונה שלי: תהני יקירה ^____________________^ - כמה פעמים אתם נוהגים להתקלח בשבוע? - וכמה פעמים לחפוף את הראש? - איזה שמפו יש לכם? - ואיזה מרכך? - האם אתם משתמשים בקרמים? - ואם כן, כמה יש לכם? - ובשביל מה? - איזה דיאדורנט יש לכם (סטיק, רול און, ספריי)? - האם הוא שומר על איכות הסביבה? - או לא מתאכזר לבעליי חיים? - ושל איזו חברה? - האם אתם משתמשים בבושם? - ואם כן, כמה יש לכם? - ושל מי? - איך אתם נוהגים להסיר שערות מחלקי הגוף השונים? - ובאיזה תכיפות? - אתם אוהבים שנכנסים לכם ככה לחיים הפרטיים שלכם?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifהו,תודה על הגניבה

- כמה פעמים אתם נוהגים להתקלח בשבוע?14 - וכמה פעמים לחפוף את הראש?כנ"ל - איזה שמפו יש לכם?דאב - ואיזה מרכך?כנ"ל - האם אתם משתמשים בקרמים?אכן כן - ואם כן, כמה יש לכם?4 - ובשביל מה?פנים ,גוף,ידיים ורגליים - איזה דיאדורנט יש לכם (סטיק, רול און, ספריי)?סטיק או ג'ל - האם הוא שומר על איכות הסביבה?בערך - או לא מתאכזר לבעליי חיים?לא נוסה על בע"ח!! - ושל איזו חברה?ליידיספידסטיק - האם אתם משתמשים בבושם?אכן כן - ואם כן, כמה יש לכם?אהמ..לא ספרתי - ושל מי?היפנוטיק של דיור - איך אתם נוהגים להסיר שערות מחלקי הגוף השונים?כן - ובאיזה תכיפות?כשיש מה להוריד.. - אתם אוהבים שנכנסים לכם ככה לחיים הפרטיים שלכם?ממש לא!!

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif איזבלללל :)

אין לי הרבה שאלות. D: מה קורה? מה נשמע? מה שלומך? מה העניינים? מה המצב?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif עונה לשריתוש'!!3>

מה קורה?אהמ..שומדבר מעניין מה נשמע?הכל נחמד+ מה שלומך?סביר,איך את? מה העניינים?עניינים נחמדים
מה המצב?סבבהXDD

למעלה