הקרבן

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifהקרבן

כמעט שכחנו מה זה..הזנחנו כל כך.. אז הנה..כדי לרענן את זכרונכם:שרשרו להודעה זאת שאלות המיועדות לקרבן שנבחר כל שבוע/חודש/שנה...
והפעם...אני הקרבן(אף פעם לא הייתי!!) שרשרו שאלונים בהמוניכם!!

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo9.gif קורבנית קטנה שלי../images/Emo9.gif

מה קורה? מה חדש? אוהב ביצפר? מתי הלכת לקניות בפעם האחרונה? מה הדבר האחרון שאכלת? מה את שומעת? מה השעה? תני לי 5 שמות של להקות שעולות לך לראש: מתי פעם אחרונה התקלחת?
מה הפרי האחרון שאכלת? מה הפרי האהוב עלייך? מהו שוקולד בשבילך? מחשב או טלוויזיה? אוהבת לקרוא? מהו הסרט האחרון שראית? מאיזה אזור את? לאן את הולכת הכי הרבה? את אוהבת את זה? ממתי את בפורום? כל כמה זמן את נכנסת לפורום? באיזה פורומים את? ישלך בלוג? וחיית מחמד? ממתי התחלת להשתמש באינטרנט? חברים וירטואלים, יש? פגשת חלק מהם? מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? שעה?:

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה לעיריתוש'!!3>

מה קורה?הרוב נפלא מה חדש?עדכון בבלוג http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=fireyes אוהבת ביצפר?מהשנה כן מתי הלכת לקניות בפעם האחרונה?מזמן=| מה הדבר האחרון שאכלת?כלמיני דברים על מלא גבינות..שבועות מחר!! מה את שומעת?עכשיו כלום מה השעה?23:07 תני לי 5 שמות של להקות שעולות לך לראש:סינרגיה,מכ"ר,מקפליי,היהודים,רדהוט מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני שעתיים מה הפרי האחרון שאכלת?אפרסק מה הפרי האהוב עלייך?^^+אבטיח,מלון,מנגו... מהו שוקולד בשבילך?אהבת חיי
מחשב או טלוויזיה?גם וגם אוהבת לקרוא?מאוד,ועוד יותר אוהבת לכתוב מהו הסרט האחרון שראית?משימות זרות מאיזה אזור את?מרכז לאן את הולכת הכי הרבה?מרכז שיש לי מול הבית את אוהבת את זה?בערך..:-\ ממתי את בפורום?עד מתי דצמבר 06'??(בכינוי הנוכחי..) כל כמה זמן את נכנסת לפורום?כל יום,כל שנייה.. באיזה פורומים את?בעיקר פה@@, ישלך בלוג?כן!!!http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=fireyes וחיית מחמד?כן,כלב חמוד ממתי התחלת להשתמש באינטרנט?בערך מהשנייה שהתחלתי לנשום,עוד ברחם חברים וירטואלים, יש?אכן!!,והרבה פגשת חלק מהם?כן,אבל לא מהפורום הזה(אני רוצה מפגש!!!!!!) מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?לנהל חיי משפחה וקריירה מצליחים,מקווה לעסוק במוזיקה ובמקביל בתקשורת
שעה?:23:11

החתולה שלי דורשת צומי>.<

1. שם: 2. גיל: 3. מיקום: 4. יש לך חיה כלשהי? 5. נעלי בית? 6. עגבניות זה טעים? 7. וקולה? 8. נכון שחתולים זה מושלם?
9. איזה אוזניים יש לך? 10. יש לך צהוב באוזניים?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifאז תצמצמי אותה ../images/Emo8.gif

1. שם:איזבל 2. גיל:15.6 3. מיקום:חדר,בית,מרכז,ישראל 4. יש לך חיה כלשהי?כלב,חצי אמסטף מתוקי 5. נעלי בית?ברור 6. עגבניות זה טעים?זה נחמד בהחלט 7. וקולה?כנ"ל 8. נכון שחתולים זה מושלם?אהמ...אני לא מתה על חתולים.. 9. איזה אוזניים יש לך?קטנות,ורגילות,איזה יש לך? 10. יש לך צהוב באוזניים?לא,הן נקיות

דנטל

New member
את

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה לדנטל

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך?איזה מזל אני(עקרב!!) איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך?כשכותבים "שעת התחלה" כי אני מתחילה לענות על שאלונים מהסוף מה עדיף - סקרים או שאלונים?שאלונים,כי הם יותר ארוכים!! את מקליקה על פרסומות באינטרנט?לא,לוקח להן שעות להפתח.. כל כמה זמן את נכנסת לפורום?כל יום,פעמיים עד 3 ביום

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifלאדעת..הרגל מוזר מאוד..../images/Emo13.gif

איזבל! D: [אאל"טXD]../images/Emo219.gif

איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif את לא טועה!!../images/Emo13.gif

איזה מזל אתם?עקרב קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?אכן כן שיר אהוב:כרגע זה "זה ששומר עליי" זמר/ זמרת/ להקה אהובה:שרית חדד לומדים?אהמ..כן בבי"ס?אכן כן איזה כתה?י' באוניברסיטה?הלוואי.. איזה מקצוע? במה עובדים?- כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?29,22,19 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה במתכונת בתקשורת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:קיללתי כמה מורות פעם..=\ ספורט מועדף:שחיה משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:מעדיפה פרוזן מה את/ה עושה כשמשעמם לך?נכנסת לסקו"ש באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?אין לי שעה קבועה..אתמול למשל נרדמתי ב4 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:כחול היום המועדף בשבוע:רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?החיים הם רצף של הפתעות.. מה משמח אותך?לדעת שהמשפחה שלי בריאה מה מעציב אותך?ריב עם חברים מה מכעיס אותך?הכל!!! מה מרגיע אותך?שחיהXD מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?אכן כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא שלי וגם חברה שלי,ג' אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד3>3>3>3> כמה פעמים היית בכותל?לא זוכרת :-\ ובירושלים?כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשכואב לי,אפילו בקושי.. עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?-- יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?לא יודעת.. שש בש או שחמט?שחמט!! דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:פריז עיר אהובה בארץ:ירושלים,חיפה ארץ שנואה בעולם:גרמניה אוהבים את החורף?מאודדדדד
מפחדים מרעמים וברקים?ממש לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?כלום מה הכי כיף לעשות בגשם?להירטב עד שקשה לנשום..
קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?מאודדדדדדדדדדד אוהבים את הסימפסונים?כןכןכןכןכןכןכן בילית פעם בכלא?לא פשעת?אהמ... רצחת?
לכו תדעו... גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לאאאאאאאאאאאאא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?שירותים ציבוריים זה גם מקום ציבורי...XD השחטת?אהמ אולי לא שילמת דו"ח?- נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?סתם גוונים,לא היסטרי יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא!! משעמם בחיים?ממש לא איזה סוג מים הכי טעים?מים טבעיים~~ וסוג קולה?קוקה קולה ותה?בקושי שותה תה מתגעגע/ת לקיץ?לאאא פייכס!! מה עובר לכם עכשיו בראש?השאלה עם הקיץ אוהבים להתחכם?לא יודעת המורים אוהבים אתכם?יש כמה מאמין/ה בה'?כן למה? צמחוני/ת?חס וחלילעע.. אוהבים מוסיקה?מאודדדדדדדדד אוהבים סרטים?אכן כן!! אוהבים טלויזיה?יאפ מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פל' מחשב או טלויזיה?גם וגם שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן,אבל גם מריר טעים!! כריסטינה אגילרה או בריטני?פיכס,אף אחת 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?פרט בליינד דייט או דאבל דייט?בליינדייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשותתת שונאים כרגע מישהו?כן למה?אהמ..לא יודעת,ככה יצא.. ארווווווווך!

שאלותתת לאיזבלוששש../images/Emo9.gif

מה קורה? בת כמה? מאיפה? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ומה השמות שלהם? את אוהבת את חג שבועות? למה? ממתי התחילה האובססיה לעיניים?
איזה צבע של עיניים את הכי אוהבת? <צבע אחד> צבעת פעם ת'שיער? אם כן מה היה לך לפני ולאיזה צבע צבעת? אם היית יכולה להיולד מחדש איך הייתי רוצה שיקראו לך? החיים יפים? יש חבר? נכון שאני חמודה? נכון שאת מתה עלי? נכון שאני רוצה צומי XBB? נכון שנדבקת ממני בXBB?
ממתי את אומרת בהצלחוי? מי הדביק אותך בזה? מה הסוג מוזיקה שאת הכי אוהבת לשמוע? עברית או אנגלית במוזיקה? איך השאלון? תודי שנהנת

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה לאורוש'!!

מה קורה?הכל סבביישן!! בת כמה?15.6 מאיפה?מרכזניקית יש לך חיות בבית?כן אם כן איזה ומה השמות שלהם?כלב,סטאר את אוהבת את חג שבועות?כן למה?כי האוכל טעים! ממתי התחילה האובססיה לעיניים?מהרגע שבחרתי את הכינוי שלי למסנג'ר(שם אני iceyes) איזה צבע של עיניים את הכי אוהבת? <צבע אחד>כחול
צבעת פעם ת'שיער?כן אם כן מה היה לך לפני ולאיזה צבע צבעת?רק גוונים,שמש כאלה אם היית יכולה להיולד מחדש איך הייתי רוצה שיקראו לך?איזבל,כמובן החיים יפים?נחמדים יש חבר?לא נכון שאני חמודה?מאודדדדד נכון שאת מתה עלי?מאודדדד כפרעליך נכון שאני רוצה צומי XBB?אהמ..לא יודעת.. נכון שנדבקת ממני בXBB?כן!! ממתי את אומרת בהצלחוי? מי הדביק אותך בזה?חחח ידיד שליXDD מה הסוג מוזיקה שאת הכי אוהבת לשמוע?אהמ..שרית חדד ורק ישראלי עברית או אנגלית במוזיקה?עברית איך השאלון?סבבי תודי שנהנת-בטח שנהניתי!~!

I L O V E MCR

New member
אוקיי ק'ורבן קטןן ../images/Emo3.gif ../images/Emo129.gif

שעה כרגע: מילה שאת הכי אוהבת: קללה שאת הכי אוהבת: מילה שאת שונאת : ובאנגלית: ובדרוזיתXP: שפה שאת הכי אוהבת: ושונאת: שם שאת אוהבת: ולא סובלת:] : בזמנך הפנוי את מעדיפה לשעות: ולא לעשות: אני חופרת לך בשכל ?: רוצה להוריד לי בוקס? : שיר שאת שומעת? : ואם את לא אז שיר אחרון ששמעת: זהוו:}

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה!~!

שעה כרגע:23:47 מילה שאת הכי אוהבת:ממורמרים קללה שאת הכי אוהבת:סססססס...........עמק!! מילה שאת שונאת :מגדל ובאנגלית:לאדעת ובדרוזיתXP:אהמ שפה שאת הכי אוהבת:עברית,צרפתית ושונאת:גרמנית שם שאת אוהבת:איזבל,היינר ולא סובלת:] :אבי בזמנך הפנוי את מעדיפה לעשות:שחות,לקרוא,לכתוב ולא לעשות:הכל בערך:-\ אני חופרת לך בשכל ?:לא רוצה להוריד לי בוקס? :חס וחלילית שיר שאת שומעת? :- ואם את לא אז שיר אחרון ששמעת:"תראי זה אני"/סינרגיה

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifנראלך?!?!?!?!

...שלא?!?!?!?!
XDDDD מתעלייך!!

למעלה