../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif את לא טועה!!../images/Emo13.gif
איזה מזל אתם?עקרב קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?אכן כן שיר אהוב:כרגע זה "זה ששומר עליי" זמר/ זמרת/ להקה אהובה:שרית חדד לומדים?אהמ..כן בבי"ס?אכן כן איזה כתה?י' באוניברסיטה?הלוואי.. איזה מקצוע? במה עובדים?- כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?29,22,19 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה במתכונת בתקשורת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:קיללתי כמה מורות פעם..=\ ספורט מועדף:שחיה משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:מעדיפה פרוזן מה את/ה עושה כשמשעמם לך?נכנסת לסקו"ש באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?אין לי שעה קבועה..אתמול למשל נרדמתי ב4 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:כחול היום המועדף בשבוע:רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?החיים הם רצף של הפתעות.. מה משמח אותך?לדעת שהמשפחה שלי בריאה מה מעציב אותך?ריב עם חברים מה מכעיס אותך?הכל!!! מה מרגיע אותך?שחיהXD מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?אכן כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא שלי וגם חברה שלי,ג' אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד3>3>3>3> כמה פעמים היית בכותל?לא זוכרת :-\ ובירושלים?כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשכואב לי,אפילו בקושי.. עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?-- יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?לא יודעת.. שש בש או שחמט?שחמט!! דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:פריז עיר אהובה בארץ:ירושלים,חיפה ארץ שנואה בעולם:גרמניה אוהבים את החורף?מאודדדדד
מפחדים מרעמים וברקים?ממש לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?כלום מה הכי כיף לעשות בגשם?להירטב עד שקשה לנשום..
קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?מאודדדדדדדדדדד אוהבים את הסימפסונים?כןכןכןכןכןכןכן בילית פעם בכלא?לא פשעת?אהמ... רצחת?
לכו תדעו... גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לאאאאאאאאאאאאא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?שירותים ציבוריים זה גם מקום ציבורי...XD השחטת?אהמ אולי לא שילמת דו"ח?- נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?סתם גוונים,לא היסטרי יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא!! משעמם בחיים?ממש לא איזה סוג מים הכי טעים?מים טבעיים~~ וסוג קולה?קוקה קולה ותה?בקושי שותה תה מתגעגע/ת לקיץ?לאאא פייכס!! מה עובר לכם עכשיו בראש?השאלה עם הקיץ אוהבים להתחכם?לא יודעת המורים אוהבים אתכם?יש כמה מאמין/ה בה'?כן למה? צמחוני/ת?חס וחלילעע.. אוהבים מוסיקה?מאודדדדדדדדד אוהבים סרטים?אכן כן!! אוהבים טלויזיה?יאפ מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פל' מחשב או טלויזיה?גם וגם שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן,אבל גם מריר טעים!! כריסטינה אגילרה או בריטני?פיכס,אף אחת 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?פרט בליינד דייט או דאבל דייט?בליינדייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשותתת שונאים כרגע מישהו?כן למה?אהמ..לא יודעת,ככה יצא.. ארווווווווך!