שרשור עונה 6 פרק 7

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif שרשור עונה 6 פרק 7 ../images/Emo58.gif

מזכירה לשים
בכותרת כל הודעה הקשורה לעונה החדשה, ולא לכתוב ספוילרים בכותרות!
כמובן לא לפרסם קישורים לצפיות לא חוקיות למיניהן
צפייה נעימה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סבבה פרק ../images/Emo9.gif

ממש לא צפיתי את הקטע שרובין עשתה פרסומת... קיוויתי רצח שפשוט קרה משהו בינה לבין ברני
מבאס שהתלמידים של טד כבר לא אוהבים אותו.. דווקא היה כיף שהם יכלו לעשות צחוקים ביניהם וכזה. חבל שהוא לא הסביר להם למה הוא חושב ככה במקום לתת לזואי להוציא אותו הרשע
מרשל היה מרשלי, לילי הייתה גאונית
אהבתי גם את התזכורת לWhere is the poo, Robin?! היה ממש קצת ברני
שזה בכלל לא אופייני. נקווה שיביאו אותו יותר בפרק הבא. זהו, סה"כ היה נחמד... וכפרעל טד הHOT dog

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo58.gif מעליי!!!!!!!!!!!!!

מפגרת מפגרת מפגרת מפגרת
*מרביצה לעצמי ממש חזק*

spooky shadow

New member
אני חייבת להודות שזה היה מאוד משעשע.

לסמן ספוילר!! -אין ספוילר- לא שימנתי ספוילר!! חח ^^ =)

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

גם אני לא חשבתי שרובין עשתה פרסומת, אבל אני נוטה שלא לצפות גם דברים מאוד צפויים. גם אני תהיתי למה הוא לא הסביר להם למה הוא לא אוהב את הארקדיאן.

spooky shadow

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד ++ הבחורה הזאת מעצבנת אותי, והכיתה שלא הסכימה להקשיב, עוד יותר. אבל למה הוא לא הסביר מה הבעיה בכל העניין? למה הוא לא פירט שהמבנה הזה מלא בנחשים!! חח =) מורגן.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

כן, הם עצבנו גם אותי. שכחתי שהבניין מלא בנחשים
. טוב, ברני בעצמו אמר לשכוח מהם, לא?
.

../images/Emo58.gif פרק חמוד :)

איכ, זאת שעובדת עם רובין מעצבנת אותי. עאלק בוטס בוטס בוטס.
וזואי הזאת, אוח. ידעתי שברגע שטד אמר משהו על העבודה שלו בקולג' היא תופיע שם. איזה מעצבנת היא.
סה"כ פרק חמוד. מרשל מקסים ולילי קרעה אותי עם הסוס והאזעקה חח. רובין והפרסומת...מעניין
אהבתי שהפרסומת רצה 7 שנים, חח. ו..לא היה בארני. בו. ): בכל מקרה, חמוד +, אבל לא יותר מזה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

חח... יפה שברגע שטד אמר משהו על העבודה שלו בקולג' ידעת שהיא תופיע שם. אני ממש לא צופה מראש דברים (גם אם הם ממש צפויים). להגנתי יאמר שגם טד לא חשב על זה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שאני קטנונית, אבל ממש הפריע לי שטד קטע הרצאה על נושא רציני, בהקשר לאנשים שמתו כי גשר התמוטט, בשביל לזרוק ממתקים. היה נחמד שברני אמר ט"ו בשבט! ומארשל היה ממש חמוד במשרד של הבוס שלו עם התמונה של Tugboat. הבחור עם המגרסה גם היה ממש חמוד, והקטע בו מארשל פיטר אותו בסוף היה דיי מרגש. מסכן ג'וני מארלי. Lily: Where is thepoop, Robin? איזה כיף שמזכירים לנו קטע מפרק שהיה (כמו שכבר אמרתי, הזיכרו שלהם הוא אחד הדברים שאני מעריכה בסדרה- למשל עם העז, שהזכירו אותה הרבה לפני שהיא הייתה מבחינת העלילה)! קצת הזדעזעתי כשרנדי אמר שהוא יפנה את הסנאי המת משולחן של מארשל- למה היה שם סנאי מת?!
אז לסיכום... אהבתי את הפרק, אבל חבל לי שהתלמידים של טד לא חזרו לאהוב אותו.

זו הייתה הפואנטה P: (עם הממתקים)

מה בארני אמר על ט"ו בשבט?
הקטע של דברים שמופיעים מראש - לא תמיד הם אפילו מתוכננים. אני לא יודעת איך הכותבים של הימימ ספציפית עובדים, אבל סביר מאוד להניח שהקטע עם העז הוכנס לתכנית, והפתרון לא היה ידוע באותו רגע. בשלב מסוים בעתיד הסתדר להם לפתור את נושא העז וכך זה קרה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

משהו על פעילות של המשרד שלו שקשורה לט"ו בשבט... פשוט אהבתי שהוא אמר את הביטוי "ט"ו בשבט", זה הכל.

חזרתי לחפש את זה

ובאותה הזדמנות חיפשתי את התחפושות התואמות של לילי ומארשל כי חסרה לי ההתייחסות לזה השנה, ובמבט שני הבנתי
זה אפילו די יפה שלא התייחסו לזה במילים - כאילו כולנו כבר מכירים כ"כ טוב, שברור שזה יקרה. לא צריך אפילו לדבר על זה - הם פשוט יכניסו את זה לפרק, ואנחנו נראה ונבין.

Ayelet 363

New member
XD ../images/Emo58.gif

XD שכחתי מהתחפושות התואמות. לא שמתי לב בכללאבל מחר אני מניחה שאני אראה את הפרק עם אחותי, אז תהיה לי עוד הזדמנות (לא שלא הייתי שמחה לראות פרק שוב בכל מקרה).

למעלה