עונה 6 פרק 9

OKDeSign

New member
../images/Emo58.gif התוכניות:

Barney quotes the sign-off phrases of multiple reality TV shows, namely in order The Weakest Link, Survivor, Top Chef, Work of Art: The Next Great Artist, Flavor of Love, Beauty and the Geek, Joe Millionaire, Rock of Love, Chopped, Big Brother, Top Chef: Just Desserts, RuPaul's Drag Race, Hell's Kitchen, The Bachelor, The Amazing Race, America's Next Top Model, The Apprentice and Project Runway when telling Ted that he needs to tell Punchy to leave. וקרדיט לוויקיפדיה (ד"א, יש שם קטגוריה של רפרנסים, זה ממש מעויל אם מישהו חושב שהוא פיספס בדיחות...) http://en.wikipedia.org/wiki/Glitter_(How_I_Met_Your_Mother)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהשני זה גרסה אחרת

של טופ שף. לפי מה שכתוב
" Top Chef: Just Desserts"

or19951

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, בעיקר החלק הראשון שלו. בארני עם היציאת ריאלטי שלו
ספאנצ'י היה מיותר לאללה, אני מקווה שהחתונה מהפרק הראשון היא לא שלו כי זה ממש יאכזב. העונה הזו ממש טובה! הפרק הראשון היה לא משהו אבל מאז היא רק משתפרת!

or19951

New member
אה, עוד משהו מעולה שהיה בפרק../images/Emo58.gif

כשהם ראו את התוכנית של רובין, הם חשבו שזה פורנו. ואז בארני עמד לתת סטירה למארשל כי אם זה פורנו הוא ניצח בסלאפס בט מעונה 2. זה היה ההיליט של הפרק לדעתי
(כמובן שכל הזמן שראיתי את הפרק הזכרתי לעצמי לכתוב את זה ושכחתי
)

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif איזו מעריצה גרועה אני

שלא הבנתי את הקטע עם הסטירה עד עכשיו.

OKDeSign

New member
ברצינות שחשבתי עליך בקטע הזה

היה פאקינג אדיר, אחד הפרקים היותר טובים של העונה :]

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אהבתי שהתברר שזו לא רובין שנםרדה מג'סיקה. אהבתי את כולם בפרק (טוב, התאכזבתי מלילי כשהיא נפרדה מרובין, אבל חוץ מזה...)! אז... החתונה שהראו לנו קטע ממנה בפרק הראשון בעונה זו החתונה של פאנצ'י (איזה בן אדם הזוי! יותר ממני
). השיר על הבונים היה כזה חמוד... והסיום של הפרק!

Ayelet 363

New member
אומג ../images/Emo58.gif

לא שמתי לב, אבל מתברר שההוא מהתכונית של רובין וג'סיקה, Alan Thicke, כבר היה בסדרה, בפרק שקשור לרובין ספארקלס... שמתם לב? How I Met Your Mother (TV series) Father – Sandcastles in the Sand (2008) … Father

הוא היה בקליפ השני שלה

בפרק שהיא וברני נפרדו הוא מופיע לילי מביאה אותו כדי להפריד בין ברני לרובין. בסוף הפרק הם יושבים בפאב והוא אומר שהוא ורובין עשו תוכנית טלוויזיה לילדים ביחד (אני זוכרת את זה רק כי ראיתי את הפרק הזה שלשום).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifחזרתיD:

טוב גם אני כותבת תוך כדי צפייה^^
יאייי רובין ספארקלס 3! D: חחחחחחחח אעאעאעע אני כבר מתרגשת.
אוקי הנה זה מתחילD: ספייס טינס חחחחח.
ספארקלס! גליטר!
הרובוטטטטטטטט
DUDE! FEEL THE ROOM!
לאאאאאאא לילי נפרדה מרובין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברני הרג אותי עם הרפרנסים של הריאלטי. מלך
אבל הפונצ'י הזה מעצבן רצח
אי, פנצ'י כן חמוד בסוף! חחחח. :) אומייגאדדד זה החתונה שלהםםם מהפרק הראשון?!?!?! מה הם קשורים לאמא?! two beavers are better than one:))) אחלה פרק!!

misslalala

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אז כנראה שזאת לא החתונה של בארני ורובין אחרי הכל...

נקרעתי מצחוק מהחיקוי של האזעקה ../images/Emo6.gif

יש מתחת לבית שלי בדיוק אוטו כזה שמחליט לא לתת לי לישון פעם בחודש
. אני חייבת ללמוד את זה בע"פ, שלפחות יהיה לי שעשוע פעם הבאה

למעלה