עונה 6 פרק 13

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא- שם+תקציר+רשימת שחקנים

שם הפרק - Last Words תקציר: The gang heads to Minnesota for Marvin's funeral and helps Marshall cope with the sudden loss. חוץ מהקאסט הרגיל: Guest CastNoah James Butler British General Ned Rolsma Marcus Bobby Ray Shafer Uncle Pete Harry S. Murphy Reverend Platt Robert Michael Ryan Marvin Eriksen, Jr. Ray Wise Robin Scherbatsky, Sr. Danny Strong Trey Caitlin Wehrle Daphne Recurring RolesMichael Gross Alfred Mosby Chris Elliott Mickey Aldrin Suzie Plakson Judy Eriksen Bill Fagerbakke Marvin Eriksen, Sr. Bob Saget Voice of Ted, 2030 ד"א- Eric Braeden was set to reprise his role as Robin's father, but backed out at the last minute, claiming his part was not "substantial" enough. This led to Neil Patrick Harris calling him out over Twitter, and Eric later responding back in the media. The part was recast with Ray Wise. ולמי שרוצה לקרוא את זה בצורה יותר מסודרת: http://www.tv.com/how-i-met-your-mother/last-words/episode/1370327/summary.html?tag=ep_guide;summary דעה אישית שלי- זו סדרה קומית, והנושא הזה מאוד מדכא. אני מקווה שהם יעבירו את הפרק בלי בדיחות שחורות (כן הנחתי שיתייחסו לזה בפרק הבא, אבל אני בכל זאת מקווה שלא יצחקו על דברים כאלה)...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסופסוף! ../images/Emo58.gif

טוב היה פרק ממש חמוד.. אבל בגלל שכבר הבנתי שיהיה משהו ממש רע בסוף, כל הזמן חיפשתי את זה ולא ממש התרכזתי
. ברגע שאבא שלו כל הזמן צלצל כבר חשבתי שאולי הוא מת או חולה או רוצה להודיע לו איזה משהו רע, אבל אז ההורים שלו באו לביקור אז הבנתי שאין משהו כזה..
. בקיצור - סוף קצת מבאס . אבל חוצמזה הקטעים עם רובין היו חמוודים, והכפיל של ברני - אדיר!!!
וגם דווקא אהבתי את הרעיון של הספירה לאחור. זה היה מגניב!:) העיקר שחזררר! התגעגעתי!!! (למרות שהשעות של השידורים חוזרים ביס ממש מעולות!! אין כמו ללכת לישון עם פרק של HIMYM
)

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

כן, אני מרגישה שאולי בדיעבד אני דווקא אוהבת את הספירה לאחור, אבל יש בזה משהו מצמרר, לא?

noam 500

New member
../images/Emo203.gif חדש פה../images/Emo58.gif

נועם 13 וחצי :) ועכשיו לפרק : הספירה הייתה גאונית. והרובין ספאקרלס XD אבל הקטע הכי מצחיק היה הנינג'ה טד
הסוף היה מבאס לאללה ועכשיו הם הולכים לדבר על אבא של מראשל לפחות 4 פרקים :(

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifברוך הבא!! :)

אור, 17
וכן, אני מקווה שהפרקים לא יהיו דרמטיים ומבאסים מדי. :)

Ayelet 363

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני איילת, בת 18. נעים להכיר! שתהיה לך השתלבות נעימה!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וולקאם! D:

דמות אהובה, עונה אהובה, פיירינג אהוב..?

noam 500

New member
../images/Emo203.gifפיירינג?

כאילו pairing? טד ואז רובין ואז לילי. עונה 3 או 4 :)

Montelimar

New member
ואוו. ../images/Emo58.gif

הקטע עם המספרים היה ממש מגניב! אפילו שזה גרם לי פחות להתרכז בפרק. היה ממש טוב. ועצוב. :'(

Pumpkin Mania

New member
וואו../images/Emo58.gif../images/Emo184.gif../images/Emo210.gif

רק אני בכיתי את נשמתי בקטע האחרון? איזה בחורה אני
כל הפרק היה מעולה, גם הקטעים של טד ורובין שמשום מה בדרך-כלל קשה לי שלא להשתעמם מהם בצורה כלשהי... ופרק עם הרבה מרשל ולילי, אני אוהבת כאלה

למעלה