סכמ״ש!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif סכמ״ש! ../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי, שלום! עוד שבוע עבר מהר שחבל על הזמן, וסיכום השבוע השבועי שלנו שוב נכתב משיעור תנ״ך, כי למי יש זמן בכלל?! יאללה לענות ולשתף
משהו אחלה:
משהו בלעכסה:
משהו טעים:
משהו משעמם:
משהו מצחיק:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
שחקן/ית השבוע:
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא:
משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא:
יציאת השבוע:
הבנאדם שעשה חי את השבוע;
שטויות ששכחתי לשאול:
ואם בא לכם להוסיף תמונה... =]
שבוע קסום שיהיה לכולם!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש סטייל בצפר XD

כי אין כמו שיעור מחשבים XD משהו אחלה: שבוע ב-כיף! XD משהו בלעכסה: בצפר וחזרות... משהו טעים: אה... XD משהו משעמם: שיעור מחשבים משהו מצחיק: פופוקאטהפטל!!! XDDDD (תרגיל מוזר מהחזרות :p) סדרת השבוע: האנטומיה, ולא להאמין שאין עוד פרק, אפא"א עם הבליץ הגאוני ומרפאה... ספר השבוע: אני זה אני ואני מיוחד!!! XDDDDD סרט השבוע: כאילו שהיה לי זמן לשבת שעה וחצי מול טלוויזיה השבוע. XD שיר השבוע: It's a small world after all שחקן/ית השבוע: קת'רינה סקורסון!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: קתרינה סקורסוןשקנית השבוע, חופש חנוכה משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא:בצפ. XD יציאת השבוע: לחזרות..? XD ולנוע"מ..? XD הבנאדם שעשה חי את השבוע; אייל שני. XDDD שטויות ששכחתי לשאול: אני בבצפר.
ואם בא לכם להוסיף תמונה... =] אני אוסיף כשאני אחזור, אני כבר יודעת בדיוק איזו...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif והתמונה...

אהמאהמ קת'רינה סקורסון אהמאהמ שלמות!

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

משהו אחלה: השתפרתי מעט בנהיגה. משהו בלעכסה: דברים כלשהם בנהיגה... משהו טעים: עוגה!! משהו משעמם: הכלום שאני עושה. משהו מצחיק: - סדרת השבוע: יומני הערפד (אבל רק בהוט הפעם... אוך, כמה שהפגרה הזאת מדכאת), על טבעי, איך פגשתי את אמא, גלי וקוגר טאון. ספר השבוע: "גוף מארח" מאת סטפני מאייר. סרט השבוע: מקווה לראות בסופ"ש את הארי פוטר 7. שיר השבוע: הפתיח של באפי, Chris Colfer& Lea Michele- Defying Gravity, שירים שהיו בבאפי... שחקן/ית השבוע: ג'נסן אקלס. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מקווה להשתפר עוד בנהיגה. משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא: זה דיי סותר, אבל- שיעורי נהיגה. יציאת השבוע: שיעורי נהיגה (חוץ מזה לא יצאתי מהבית בכלל כל השבוע). הבנאדם שעשה חי את השבוע; - שטויות ששכחתי לשאול: - ואם בא לכם להוסיף תמונה... =]

Ayelet 363

New member
מוסיפה תמונה- ../images/Emo58.gifלבאפי עונה 2

אני יודעת שבאפי זו סדרה ישנה, אבל אחרי שגיליתי ספויילרים רציניים על דברים פשוט כי הם היו ישנים אז הם לא סומנו נהייתי קצת רגישה לדברים כאלה. בתמונה- הדסקטופ שהיה לי אם המחשב היה רק שלי (הוא שכל המשפחה, וסירבו לי).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif בקשר לתמונתך.

גם בעיניי הוא מקסים בבאפי, אבל אני לא אסלח לו על תפקידים אחרים ל-ע-ו-ל-ם. XD אני לא שוכחת, שארלוט!!!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אם כך, את לא רוצה לדעת.

אני רק אגיד לצופי מרפאה שזה הפסיכופת שתקף את שארלוט.

מסכמשת =]

משהו אחלה: הולך טוב בפסיכו, מתה כבר לעבור אתזה!! [שבועעע] וקשר שהולך ונרקם, ועושה לי רק טוב =] וגם המייקאפ שהזמנתי מאיביי הגיע! משהו בלעכסה: בתחילת שבוע חטפתי וירוס, והייתי משותקת לכמה ימים בבית. והבלעכסה האמיתי זה האנטיביוטיקה- כדורים בגודל כדורסל. בעע! משהו טעים: סופלה שוקולד של קפהקפה, חלומיייי משהו משעמם: חפירות של חברה שלי בפלא.. משהו מצחיק: היו המון, ביום שלישי במיוחד =] סדרת השבוע: למרבה הפלא- מאסטר שף. אייל שני פשוט ה-ו-ר-ג אותי מצחוק, זה לא נורמלי.. ספר השבוע: אות מאבשלום- מחכה לי.. סרט השבוע:- שיר השבוע: זכיתי לאהוב- עברי לידר שחקן/ית השבוע:- משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פסיכו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חנוכה.. וחופש!!!! משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא:- יציאת השבוע: שני דייטים =] ויציאה עם חברה לקפהקפה הבנאדם שעשה לי את השבוע; עיין סעיף למעלה. שטויות ששכחתי לרשום: הוכתרתי רשמית בתור הטבחית של הגן
ואם בא לכם להוסיף תמונה... =] - הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif יאללה, גם אני ../images/Emo9.gif

משהו אחלה: קו אחד!
משהו בלעכסה: שישי בבית
משהו טעים: פיצה ב10 שקל באלנבי
משהו משעמם: מבחן בתנ"ך...
משהו מצחיק: נסעתי ביום ראשון עם חברים לת"א, וידיד שלי הביא גיטרה, אז בדרך חזרה באוטובוס, סתם בשביל הצחוקים, הוצאנו אותה באמצע האוטובוס והתחלנו לנגן ולשיר
הסתכלו עלינו כאילו נפלנו מהשמיים, אבל היה שווה את זה!
סדרת השבוע: מאסטר שף!
ספר השבוע: תנ"ך...?
סרט השבוע: וואו, בחיי שהיה לי סרט לשים פה ועכשיו אני לא זוכרת...
אבל ראיתי את "אף פעם לא אהיה שלך" והיה אחלה!
שיר השבוע: קו אחד, תו אחד, שיר הארנב וכו' וכו'
שחקן/ית השבוע: לא ממש שחקן, אבל הוא מהטלוויזיה!!! אייל שני.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: לא ממש שבוע הבא, אבל היום בערב הגמר של מאסטר שף! גו אינה!
משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא: מחר מבחן בתנ"ך, יום שישי מבחן באזרחות... בלעכסה תיכון...
יציאת השבוע: יום ראשון ת"א, יום רביעי גם היה מעולה.
הבנאדם שעשה לי את השבוע; ניצחון מוחץ לבחורה הכי מדהימה בעולם שאני כל כך כל כך אוהבת - בר
שטויות ששכחתי לשאול: קניתי שתי חולצות חדשות
וידיד שלי תיקן לי את המחשב אז עכשיו המשחק שאני בונה לבגרות עובד גם בבית! ווהו! (צוללות זה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה). בנוסף, פרשתי זמנית מפורום האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית כי אין לי זמן אבל ממש קשה לי עם זה כי הם בדיוק עכשיו החליטו לעשות שרשורים שאני מחכה להם שנים, אבל אני בפיגור מטורף בפרקים וזה מדכא ממש
ואם בא לכם להוסיף תמונה... =] דווקא השבוע אין לי תמונה להוסיף. מוזר. ><
הודגש באמצעות מדגישומטיק
(רואים?! למדתי להשתמש במדגישומטיק! חה! וזה אפילו הוסיף לי לבד את ה
)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifדווקא אינה?! היא ממש מעצבנת

אותי
אני בעד אלקנה
ואייל שני חופררררר אומייגאד אני לא יכולה לשמוע אותו

מה? אני מתה עליו!!!

כזה תימהוני-ביירוני-מוזר! חחח אני מתה על היציאות שלו.. וממש שמחתי בשביל אינה שזכתה :) אלקנה היה חופר..

אייל שני מלחיץ אותי../images/Emo16.gif

ואני הייתי בעד מוסא לכל אורך התכנית
אני עדיין מקווה לפגוש בו באקראיות ביפו ולהביא אותו לעשות סדנת בישול לילדים שלנו :)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשת במהירות.

ככה זה כשיש מבחן במתמטיקה וכל דקה שאני לא לומדת מרגיש לי בזבוז זמן.
. אז סכמש נטול חפירות הפעם
משהו אחלה:מתקרר שם בחוץ, ועוד מעט חנוכה
משהו בלעכסה:מבחנים. יותר מדי מבחנים. משהו טעים:סופגניות, קרמבואים, ותותים. מה צריך יותר?!
משהו משעמם:בצפר?
משהו מצחיק:HIMYM
סדרת השבוע:HIMYM GLEE TVD LOST ספר השבוע:ה"פ ואוצרות המוות, גן הקיץ. סרט השבוע:אשתו של הנוסע בזמן
שיר השבוע:HEY SOUL SISTER - DARREN CRISS שחקן/ית השבוע:איאן סומרהלדר
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא:חנוכההההההה!!!!!!!!!!!!!!!1 פיינלי משהו שאני לא מחכה לו בשבוע הבא:2 מבחנים אחרונים לפני חנוכה
. (יואו אניח ממש חופרת בפורומים על כמויות המבחנים שלי לאחרונה, אבל זה רק בגלל שהשבועיים האלה היו לא נורמליים! משבוע הבא זה יפסיק!
) יציאת השבוע:יוומולדת D: (לא ליXD) הבנאדם שעשה חי את השבוע;אמממממממ.. שטויות ששכחתי לשאול:לוגריתמים זה ממש (לא) כייף.
ואם בא לכם להוסיף תמונה... =] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif דווקא בלוגריתמים אני טובה, למרבה הפלא

וקטורים ואנליטית זה האיכסה האמיתי.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif 5 יחידות ../images/Emo122.gif

לא ידעתי שגם ב4 יש לוגריתמים
איזה שאלון?

למעלה