שלוווווום
HELP..

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif שלוווווום../images/Emo70.gif HELP..

היי... אני טס עוד 4 ימים ללוס אנג'לס ואני צריך דברים למטוס שלא ישעמם לי אז מה אתם חושבים שאני צריך לקחת [כלשהם משחקים ודברים כאלו]

baril

New member
../images/Emo80.gifהיי הוביה ../images/Emo3.gif

אני אומרת קח איתך שאלונים לא יודעת תאסוף ותדפיס, קח סודוקו אם אתה אוהב, או איזה תשבצים שאתה אוהב. תהנה :)

hilonet14

New member
ואווו יש מלאאא

עיתונים,תשבצים, אמפי3 או אייפוד, ספר טוב, תצייר,במיוחק תביא איתך משהו לקרוא ז הכי טוב... אמ אולי גם תישן? אתה יכול להוריד משחקים לנייד שלך ולשחק! אממ להתכתב באסמסים, לדבר בטלפון, חובה להביא מוזיקה! פשוט חובה... המלצה, של רובי וויליאמס חחח סתם תהנה לך!

rasmus girl1

New member
בקשר לפלאפון,

חייב לכבות אותו כשעולים למטוס,זה גורם לשיבושים.

לוס אנג'לס?! תהנה! ../images/Emo219.gif

[כיף שם בטירוף
] האמ. נאנו/MP3/MP4/משהו שעושה מוזיקה ספרים טובים תשבצים/תשחצים/סודוקו P: שינה אין לי משהו יותר טוב P:.

כמה רעיונות-

לא כדאי לך לבנות על מכשירי חשמל [MP3, טטריס, כל מיני כאלה] כי יש טיסות שאסור להפעיל, אבל כדאי להביא בכל מקרה. אבל לקחת- עיתון, ספר, ספר תשחצים אפילו שיעורי בית, למרות שזאת חופשה זה יכול להיות מועיל ;] קלפים, שש בש או משהו בסגנון אם אתה טס עם עוד אנשים אני בזמן טיסה הכנתי שיעורים והכנתי ברכה לחברה שהיה לה יומהולדת. תחשוב מה אתה צריך לעשות, אפילו רק כשתחזור לארץ, ותנסה לעשות את זה בזמן הטיסה :p

אספיר85

New member
אחד קטן../images/Emo54.gif

כמו שהיה לי פעם דמקה עם מגנטים לוח ממש קטן ושיחקתי בזה בטיסה

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

-אמפי/דיסקמן. -ספר. -טאקי [אם ישלך אחים]. -קלפים. -יש במטוס גם טלוויזייה.. -קובייה יפנית. זה לא כזה בעיה למצוא תעסוקה בזמן נסיעות...

גם אני חושבת ככה../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

מצד שני קוביה הונגרית זה גם קוביית שוקולד כזו P:.

למעלה