שירי השבוע!

Girl From Mars

New member
../images/Emo209.gifשירי השבוע!../images/Emo209.gif

כי מזמן לא היה.
1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

Girl From Mars

New member
^_^

1. אלבום השבוע של טראוויס? לא שמעתי אלבום של טראוויס השבוע... אבל התחלתי לשמוע את TIB אבל התוכנה נכבתה באמצע ובלה.
2. שיר השבוע של טראוויס? sing או WDIARON (ד"א שמעתי את שניהם השבוע ברדיו יום אחרי יום.
) 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Extraordinary Machine - Fiona Apple 4. שיר השבוע לא של טראוויס? אחד?
התמכרתי לשני אלבומים של פיונה אפל.
אבל נניח paper bag. וגם waltz (better than fine). וגם please please please. וגם I Know. ואני אשתוק עכשיו. 5. זמר השבוע? אממ... אין.>< 6. זמרת השבוע? פיונה אפל?
7. להקת השבוע? טראוויס. 8.שיר שריגש אותי השבוע? כל השירים שמוזכרים למעלה. 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? כל השירים שמוזכרים למעלה.
10. שיר שעצבן אותי השבוע? אממ... נראה לי הזה של הבלק אייד פיז. מרוב ששמעתי אותו אני כר מתחילה לאהוב אותו. אבל אני ממש לא אוהבת אותו. אז זה מעצבן.

The Girl Who

New member
../images/Emo194.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The man Who 2. שיר השבוע של טראוויס? She's so strange 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Amnesiac, Radiohead. אנשים, הוא האלבום הכי טוב אי פעם שלהם. ממש מרגש אותי.
4. שיר השבוע לא של טראוויס? Pyramid song, Radiohead 5. זמר השבוע? פראן. לא חשוב שזה טראוויס. פשוט אני חושבת שיש לו את הקול המדהים ביותר שאי פעם שמעתי.
6. זמרת השבוע? אני חייבת להגיד שפיונה אפל.
כרמל ואיילת, לא הספקתי להגיב לגביה, אבל כן שמעתי שירים ויש לה קול ממש טוב.
וגם כבר הכרתי אותה אני חושבת. 7. להקת השבוע? רדיוהד. 8.שיר שריגש אותי השבוע? Pyramid sond, dollars and cents, i might be wrong, you and whose army, knives out. הכל מ Amnesiac. 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? נו כל האלבום.XD 10. שיר שעצבן אותי השבוע? תקופה גרועה של מוזיקה לדעתי. אז כמעט הכל מעצבן אותי. לא ניתן לפתוח רדיו או לראות ערוצי מוזיקה.

Galadriel 3000

New member
אוקיי

1. אלבום השבוע של טראוויס? הממ the invisible band 2. שיר השבוע של טראוויס? pipe dreams 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? לאדעת 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Mexico- jump, little children 5. זמר השבוע? אמאמאמאמממ... לא יודעת
6. זמרת השבוע? כנ"ל 7. להקת השבוע? הממ כנ"ל 8.שיר שריגש אותי השבוע? Mexico שאמרתי קודם 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? לא חרשתי על כלום. 10. שיר שעצבן אותי השבוע? כל השירים שהאמפי3 המטומטם שלי מתעקש לשים שוב ושוב בשאפל...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס?Tidal-fiona apple 4. שיר השבוע לא של טראוויס?criminal!
5. זמר השבוע?
ג'ון לנון.
6. זמרת השבוע?עדיין..אלאניס מוריסט.
[הפתעתי, או מה?
] 7. להקת השבוע?ביטלס.^^ נגמר סיבוב ההופעות של המג'יקל מיסטרי טור..מה אני אעשה עכשיו בערבי השיש שלי?
8.שיר שריגש אותי השבוע?never is a promise- פיונה אפל 9. שיר שחרשתי עליו השבוע?criminal- fiona apple וגם אממ..אלינור ריגבי-ביטלס. 10. שיר שעצבן אותי השבוע?אה..לא יודעת..החרא שיש ברדיו..

the afterglow

New member
../images/Emo68.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? good feeling למרבה ההפתעה 2. שיר השבוע של טראוויס? I Love You Anyways וגם Good Day To Die 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? death cab for cutie - We Have The Facts and We're Voting Yes 4. שיר השבוע לא של טראוויס? death cab for cutie - little fury bags 5. זמר השבוע? elliott smith 6. זמרת השבוע? - 7. להקת השבוע? דת' קאב 8. שיר שריגש אותי השבוע? death cab for cutie - little fury bags 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? אין מסויים. 10. שיר שעצבן אותי השבוע? man eater של נלי פורטדו
אני היחידה שלא מאזינה לפיונה אפל?
אני מרגישה לחץ

the afterglow

New member
למעשה

הורדתי את when the pawn hits.. מזמן ולא טרחתי לשמוע אותו
stupid

למעלה