סכמ"ש!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סכמ"ש! ../images/Emo124.gif../images/Emo228.gif

והנה עוד שבוע עבר לו ואיתו הגיע סיכום השבוע שלנו! D: שימו לב לשימוש הנועז בסמיילים החדשים של תפוז
משהו טוב:
משהו רע:
משהו כואב:
משהו טעים:
משהו חדש:
משהו מוזר:
משהו שצריך לכבות(!):
סרט טוב:
שיר טוב:
להקה / זמר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
בדיחת השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
מקום מיוחד שהייתם רוצים להיות בו/הייתם בו השבוע (סתם נו, אני מתלהבת מהאייקונים המלהיבים):
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: כמובן, יותר ממוזמנים להוסיף תמונה
וסתם התלהבות מהאייקונים החדשים והמלהיבים D:
שבוע נפלא שיהיה לכולם, ושבת שלום
! ירדן

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשת

משהו טוב:הייתי בועדת מתנדבים אחרונה בצבא, סופסוף.. :) ופלאפון חדשש משהו רע:אממ, היה דווקא שבוע נחמד שכזה:) הרע הוא שהוא נגמר.. משבוע הבא - מוות! את האמת שגם נהרס לי הפלאפון, וזה משהו רע כי זה גרם לי להמון צרות (יום אחד בלי פלאפון ואפשר להשתגע!) אבל בסופו של דבר זה טוב כי החליפו לי אותו לאחד מגניב
משהו כואב:חלמתי שגנבתי את האוטו של ההורים שלי בלי רישיון ונסעתי ובטעות נפלתי מצוק לתוך ים והתעוררתי. אני מחשיבה את זה כואב! משהו טעים:מילקי מקופלת
וקציצות ממש טעימות שאכלתי אצל חברה
משהו חדש:פלאפוןןןןןן !!!
טאצ' ומגניב. משהו מוזר:שעל כולם ירד גשם, ורק עליי לא
הייתי אצל חברה ופשוט לא ירד פה!!! ובבית שלי ירד!! (והמרחק הוא בערך 3 ק"מ) זה היה עצוב מאוד
. ונסעתי לוועדת מתנדבים וחזרתי משם הביתה בכל מיני אוטובוסים אקראיים ובדרך עצרתי בעזריאלי, וכל חנות שנכנסתי אלייה צפצפה וכל שומר בדק לי את התיק 20 פעם כאילו אני איזה גנבת. זה היה נורא עצוב ומוזר
משהו שצריך לכבות(!):שעון מעורר
סרט טוב:לא ראיתי השבוע
שיר טוב:אמממממממ, לא יודעת להקה / זמר טוב:דארן כריס
כפרעליו
ספר טוב:דה שורט סקנד לייף אוף בר טנר
סדרה טובה:HIMYM, דה! היום הכי הכי:שישייייי בילוי השבוע:אמממממממ...... לא נראה לי שביליתי יותר מדי ציטוט השבוע:גרועה בשאלה הזאת
אה, עולה לי משהו ממועדון לילה - "אנשים הולכים לסופר כמו לחתונה.. 'אני לא אוכל הייום, יש לי סופר בערב' " (על אנשים שמנשנשים בסופר
) בדיחת השבוע:
לא יודעת! אע! נו הציטוט הוא בדיחה
האדם שעשה לי את השבוע:נו איזה שאלות מעצבנות. ירדן אני מצפה לטיפול בזה פעם הבאה!
חחח סתם
אני סתם שונאת שאלות שצריך לחשוב כדי לענות..... (מה זה אומר עליי?) מקום מיוחד שהייתם רוצים להיות בו/הייתם בו השבוע (סתם נו, אני מתלהבת מהאייקונים המלהיבים):אני רוצה חו"ל. כל מקום בחו"ל. רק חו"ל
איך עבר עלי השבוע:נחמד ביותר
תכניות לשבוע הבא:המון המון המון מבחנים. והגרמנים באים.
כמובן, יותר ממוזמנים להוסיף תמונה היא לא עולה לי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב! תזכרי לך! שבוע הבא אני פשוט אשאל

"איך עבר עליכם השבוע?
" אז תזהרי לך!!!!!!!!!!!!!11 לא, סתם. אני אחפור. אני יותר מידי אוהבת סכמ"שים. ^^"

Ayelet 363

New member
סכמש

משהו טוב: -לפחות עוד יש לי הרבה פרקי אנג'ל. -יצאתי עם אחותי לים והיה ממש כיף. -יש בכל זאת שתי בנות שאני מכירה מתגייסות באותו יום כמוני (אני יודעת שלאו דווקא נפגש, אבל בכל זאת...). -מצאתי פאנארטים מדהימים לסדרות של באפי ואנג'ל. -יש לי הרבה ספרים לקרוא. משהו רע: -עדיין מתעוררת מוקדם עייפה אחרי מספר מספיק של שעות שינה, ורק נהיית יותר עייפה. -נותרו לי רק עוד 3 וטיפה יותר מחצי פרקים של באפי (הפרק הרביעי לפני האחרון הפסיק לי באמצע. מחכה שאוכל לחזור אליו...). -עדייו לא מרוצה מהפאפניקים שמצאתי- זקוקה נואשות לפאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד... -אחותי עוזבת בקרוב (גיוס...). שתי חברות שהיו אמורות להתגייס באותו יום כמוני "נטשו" אותי. משהו כואב: אין... משהו טעים: גלידה, עוגה, כרובית עם פירורי חלה. משהו חדש: 2 ספרים: "מהלך מוטעה" מנאת הרלן קובן ו"ג'יין אייר" מאת שרלוט ברונטה, תיק וחולצות שקיבלתי בדואר מקרובי משפחה כמתנת יום הולדת, החתימה (אשמח לשמוע דעות). משהו מוזר: אין. משהו שצריך לכבות(!): ? סרט טוב: חומות של תקווה. שיר טוב: Defying Gravity- Chris Colfer and Lea Michele Defying Gravity- Idina Menzel שירים מהפסקול של באפי! להקה / זמר טוב: Glee! ספר טוב: Enchantment מאת אורסון סקוט קארד. סדרה טובה: ואוו... באפי, אנג'ל, יומני הערפד, בונז, גלי, איך פגשתי אתא אמא, אחים ואחיות, קוגר טאון וחברים. היום הכי הכי: - בילוי השבוע: בים עם אחותי. ציטוט השבוע: - בדיחת השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: אחותי. מקום מיוחד שהייתם רוצים להיות בו/הייתם בו השבוע (סתם נו, אני מתלהבת מהאייקונים המלהיבים): לא יודעת. יקום שבו יש עוד פרקי באפי (למרות שעוד לא סיימתי)? איך עבר עלי השבוע: נחמד. תכניות לשבוע הבא: להמשיך עם שיעורי הנהיגה...

את יודעת שיש באפי 8, כן?

כלומר, בקומיקס. הרבה פחות שווה אבל גם זה משהו... יש לך אחות תאומה? ומתי את מתגייסת, ולאן?

Ayelet 363

New member
מצטערת שאני מגיבה בכזה איחור

השרשור בטח לא יקפוץ במילא... אבל אני מצטערת. שמעתי על העונה השמינית, כן. האמת היא שמכיוון שאני יצור שניזון מספוילרים אני כבר יודעת עליה לא מעט יחסית. האמת היא שאין לי מושג איך להשיג את זה גם כן. יש לי תאומה. אמח מתגייסת ב-20 לדצמבר, ואני לא יודעת לאן.

לא כזה בעיה להשיג את זה אם רוצים,

אבל לא חובה. אם כן תרצי אני מוכנה לעזור. אה, ה20.12 היה גם תאריך הגיוס המזויף שלי מאחרי הצו הראשון, עד הדח״ש.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מסכמש"ת! ../images/Emo264.gif../images/Emo262.gif../images/Emo241.gif

כי היה לי משעמם ואני אוהבת לחפור D: משהו טוב: הממ. שומדבר מעניין האמת... שבוע משעמם לחלוטין בבצפר. אה! בעצם יש לי! השגתי מאנשים מגניבים את הסיסמא של האינטרנט האלחוטי בבצפר, מה שאומר שאני יכולה להיכנס לפייס ולפה בחינם מהאייפוד מתי שרק בא לי D: וגם יורד גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו רע: רבתי עם חברה >< אבל האמת שהיא יצאה ממש מטומטמת אז בעיה שלה וזהו!
וגם מבחן במתמטיקה. עודיותר
משהו כואב:נשברה לי ציפורן ברגל
משהו טעים: קולה *-* משהו חדש: דה!!!!! האייקונים של תפוז
שאני חופרת עליהם!
משהו מוזר: האייקון הזה.
. וגם כל מיני דברים בפרק החדש של האנטומיה
משהו שצריך לכבות(!): את הצלצול בבצפר. שלא יצלצל לתחילת השיעור הכוונה... סרט טוב: בחזרה לעתיד, שוב
שיר טוב: It's Raining men!
להקה / זמר טוב: מיוז
ספר טוב: הנסיכה הקסומה
סדרה טובה: GA!!! וגם HIMYM כמובן
היום הכי הכי: ממ. שלישי היה סבבה D: בילוי השבוע: היום, שיעור חופשי, אפליקציה מצחיקה במיוחד באייפוד שבה שמים פרצוף של בנאדם על בובה ומרביצים לו ומעיפים אותו מהמדרגות D: אני וחברה שלי במרתון מטורף, אחד המצחיקים ^^ ציטוט השבוע: באמת שאלות קשות. אז סתם הראשון שחשבתי עליו: היום במטבח מעין מגלה ערמת חול קטנה. שואלת את אחותנו הקטנטנה "שפכת פה חול מהנעליים שלך במקרה?" והקטנה - "כן, אבל זה לא היה בכוונה!" בחיי שבאותו רגע זה היה מצחיק. בדיחת השבוע: שני. (סיפור ארוך
) האדם שעשה לי את השבוע: ידיד טוב שלי שגרם לי לצחוק הרבה
מקום מיוחד שהייתם רוצים להיות בו/הייתם בו השבוע (סתם נו, אני מתלהבת מהאייקונים המלהיבים): כל מקום שהוא לא פה. איך עבר עלי השבוע: לא משהו...
תכניות לשבוע הבא: טיול שנתי! D: ויום בעקבות לוחמים שגם אמור להיות נהדר
*מעניין מתי יהיו גם אייקונים של חורף.* אז כמו שאתם רואים אני בטיו"ש השבוע... שני שלישי רביעי. מה שאומר שאני לא אהיה פה כשיוצא הפרק
*עידודיםיתקבלובברכה*

מסכמשת

משהו טוב: מלא מלא מלא רובי וויליאמס בשבוע אחד
משהו רע: שאני עוד מובטלת ! משהו כואב: היד שלי (יש לי דלקת גידים שקמה לתחיה כל פעם שמשתנה קצת מזג האוויר) משהו טעים: אוכל של אמא משהו חדש: קניתי שמלה לחתונה של בן דוד שלי משהו מוזר: המזג אוויר הזה משהו שצריך לכבות(!): הרדיו סרט טוב: פעם הייתי שיר טוב: the long walk home, hart and i,the queen כווולם של רובי וויליאמס, the flood
שזה הסינגל החדש של טייק דאת עם רובי וויליאמס וגם הביצוע המדהים!!!! של גליי ל one of us להקה / זמר טוב: רובי וטייק דאת ספר טוב: נערה עם קעקוע דרקון סדרה טובה: גליי היום הכי הכי: שלישי בילוי השבוע: הייתי אצל סבתא ציטוט השבוע: אני: תגיד איך קוראים לפיות שהם בעצם בנים? נתנאל:טינקרבן?!
בדיחת השבוע:- האדם שעשה לי את השבוע: סבתא מקום מיוחד שהייתם רוצים להיות בו/הייתם בו השבוע (סתם נו, אני מתלהבת מהאייקונים המלהיבים): לונדון!!!!!11111 איך עבר עלי השבוע: הוא היה מצחיק בעיקר תכניות לשבוע הבא: עוד אין כמובן, יותר ממוזמנים להוסיף תמונה קחו תמונה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה