סכמ״ש!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סכמ״ש! ../images/Emo189.gif

עוד שבוע קר חלף לו בטיל וכך הגיע לו הסיכום השבועי שאני כותבת מהאייפוד ומשיעור תנ״ך בשל מחסור חמור בזמן.
משהו טוב:
משהו רע:
משהו משעמם:
משהו טעים:
משהו מצחיק:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
שיר/זמר השבוע:
יציאת השבוע:
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול:
כרגיל, מוזמנים להוסיף תמונה וזה... שבוע מדהיםםםם שיהיה לכוווולם!

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

משהו טוב: המ... היה לי דיי זמן לשמוע הרבה שירים ולקרוא דיי הרבה. משהו רע: געגועים לאחותי, הבנתי סופית שכנראה אפילו טסט פנימי לא יהיה לי לפני הגיוס. משהו משעמם: - משהו טעים:
משהו מצחיק: - סדרת השבוע: יומני הערפד (אוךך, עכשיו יש פגרה
. לא יכלו לחכות לגיוס שלי?), על טבעי, גלי, איך פגשתי את אמא וקוגר טאון. סרט השבוע: - ספר השבוע: "גוף מארח" מאת סטפני מאייר. שיר/זמר השבוע: יציאת השבוע: - הבנאדם שעשה לי את השבוע: אמבר בנסון (אני לא מכירה אותה, אבל היא מדהימה). סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול: -

מסכמשתתת

משהו טוב: הספקים טובים בפסיכו, עוד שבועיייםםםםם משהו רע: - משהו משעמם: פקקים באלוף שדה [מזל שתמיד יש לי תעסוקה זמינה P:] משהו טעים: עוגת מוס מדהימהה ביומולדת של חברה משהו מצחיק: "בית כלב" [בית כלא] "שוטרית" [שוטרת] ועוד המון.. חח סדרת השבוע: חיים אחרים! סרט השבוע: ההצעה ספר השבוע:- שיר/זמר השבוע: need you now יציאת השבוע: דייט איכותי =] הבנאדם שעשה לי את השבוע: עיין למעלה
סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול: אממ שאני כ"כ שמחה שסופש הגיעעעע

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשתתתת

משהו טוב:טיול שנתייייי! שכרגע חפרתי עליו אז אין לי כוח שוב. אבל אולי אח"כ אני אעשה העתק הדבק
. ו93 באזרחות
משהו רע: תקופת מבחנים מטורפתתתת מתחילה ואני לא מסוגלת לחשוב עלייה בכלל :( משהו משעמם: לא יצאתי למסלולים בטיול אז היו רגעים ממש משעממים שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי
משהו טעים:שוקו ארומה!
משהו מצחיק: מיייי זה הבחור הסקסי הזה??? זה יורןD: (סרטון חובה ביוטיוב, ושיר הטיול בערך.
) סדרת השבוע:פרק ממש טוב בHIMYM, ויומני הערפד. סרט השבוע:לא ראיתי
אבל אני מקווה לראות הארי פוטר ממש בקרוב ספר השבוע:ה"פ7 שיר/זמר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=-vlIxxHQsmw (מי זה הבחור הסקסי הזה!!) יציאת השבוע:טיול שנתי..? חחחח. והיום בערב. :) הבנאדם שעשה לי את השבוע:חברות סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול:בא לי חנוכה!!!!!!!!!!!!!!!! די באמת שנמאס לי מבצפר :( הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אעאהעאהאע, תירסקסואל! ../images/Emo47.gif

ראיתי אותם לפני שאנשים הכירו אותם בכלל, בהופעה של הארמדילוס שאני וחברים שלי זכינו בשישה כרטיסים להופעה שלהם ביולי
הם מצחיקים ברמות על!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחח אין לי מושג מי הם../images/Emo2.gif

אני מכירה רק את השיר הזה שדפקו לי איתו את המוח בטיול השנתי ואני מזמזת לי אותו להנאתי חחחחח

Ayelet 363

New member
כל הכבוד על הציון באזרחות!

אזרחות זה מקצוע שההרבה נכשלים בו, אז- כל הכבוד! :]

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifתודה חחח כן איכשהו רוב השכבה

קיבלה בסביבות ה30-40.. קצת מוזר

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. מורה ../images/Emo13.gif

חחחחח סתם.. זכר

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif נו, אז הוא בטח דלוק עלייך! ../images/Emo13.gif

סתם לצורך העניין, הייתי עונה אותו דבר אם היית עונה הפוך

larisa125

New member
../images/Emo215.gif

כותבת את הסכמש שוב אחרי שלחצתי בטעות על מקש כלשהו והכל נמחק
משהו טוב: חלום שחלמתי
וקיבלתי משכורת (ישלי דה ז'ה ווה, הרגע כתבתי סכמש דומה בפורום אחר
) משהו רע: שזה היה רק חלום
וגיליתי שאדם קרוב אליי הוא בעצם שקרן צבוע
משהו משעמם: שיעורי איכסטוריההההה משהו טעים: טוסט עם גבינה ועגבניה D: משהו מצחיק: סתם שיחות מצחיקות עם אנשים
סדרת השבוע: סקינס ובנות גילמור סרט השבוע: אין ספר השבוע: ציפורים מתות בסתר של קולין מקאלוג, באנגלית. שיר/זמר השבוע:paramore-let the flames begin יציאת השבוע: 'זתומרת ציטוט השבוע? אם כן, אז ציטוט אהוב עליי מהספר: "אגנס? איזה מן שם זה אגנס?למה לא קראת לה מרגרט או בטי?" "כי היא אגנס!" הבנאדם שעשה לי את השבוע:חברה טובה אחת
סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול: שבוע טוב לכולם
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש בהשפעה הביטלס

משהו טוב: יומולדת, קיבלתי פטיפון, תקליט ואפילו קצת כסף. רווחי הקקי הזה! D:
משהו רע: חזרות שוברות ידיים ורגליים.
משהו משעמם: שיעורי היסטוריה? XDDD
משהו טעים: העוגה של סבתא
משהו מצחיק: קראתי לפטיפון שלי לורנזו ואן מטרהורן
סדרת השבוע: האנטומיה, מרפאה, אפא"א
סרט השבוע: נוטינג היל
ספר השבוע: השאלה הזאת מתגרה בי כל פעם מחדש, אני פשוט קוראת שני עמודים בשבוע מהספר הזה כי הוא כלכך משובח שאני לא רוצה לקרוא אותו מהר!
שיר/זמר השבוע: הביטלסססס!!!!!!!!
יציאת השבוע: ליומולדת שלי, לירושליים, לחזרות...
הבנאדם שעשה לי את השבוע: ירדן על התקליט, דוד שלי על הפטיפון כמובן, לקדמתי על הבלונים המגניבים D:
סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול: זה היה שאלון נחמד. סוריאליסטי, אבל נחמד.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מסכמשת בדיליי ../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif

משהו טוב:
הבנתי איך משתמשים במדגישומטיק הזה!!!!!!!!!!!!! D:D:D:D: יותר נכון נל המלכה הסבירה לי, אבל מילא
יש עוד דברים אבל הם מתאימים יותר לקטגוריות אחרות ואינלי כוח לחפור היום.
משהו רע:
במילה אחת? מתמטיקה.
אני כל כך כל כך כל כך שונאת 007!!!!!!!! וגם חברים שלי שביאסו אותי אתמול רצח.
משהו משעמם:
הממ, אין לי רעיון
משהו טעים:
המנות פתיחה בפרנצ'סקה. במיוחד הסלמון
וגם הקולה האדירההההה והפופקורן העצוםםם מהסינימה סיטי!
משהו מצחיק:
אני: "מור, תני לי יד" מור: "למה?" אני: "כי זה החלק הכי עצוב בסרט." מור: "מה?! את רוצה להגיד לי ש... לאאאאאאאאאא!!!" *שתינו מתחילות לבכות* (וכן, זה היה מצחיק)
סדרת השבוע:
הממ, לא ראיתי יותר מידי טלוויזיה האמת. אז נגיד שאפא"מ, סתם כי היה השבוע רובין ספארקלס ^^
סרט השבוע:
טוב פה אני אחפור. ראיתי את הארי פוטר החדשששש!!! בבכורה!!!!!!!! יום חמישי ראיתי הארי פוטר עם חברות, היה ליגה. באמת שזה פשוט סרט מדהיםם. ברור שקראתי את הספר קודם, אז די ידעתי מה הולך לקרות, והכי מצחיק שהבנות שהלכתי איתן לא קראו והיה ממש מצחיק לראות את השוק שלהן בכל מיני חלקים של הסרט. אבל באמת שאם אתם שואלים אותי זה הסרט הכי טוב שהיה עד עכשיו של הארי פוטר. פשוט וואוו!!!!!!! כל כך מומלץ!!!
ספר השבוע:
דה, הארי פוטר ואוצרות המוות
שיר/זמר השבוע:
וואו, גם מוזיקה לא כל כך שמעתי השבוע. יאללה, "איך שיר נולד", כי הקדישו לי אותו בספר מחזור שאנחנו עורכים בימים אלו
יציאת השבוע:
הארי פוטר!!!
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
ללא ספק - מור
לא שהיא תקרא את זה, אבל מתה עלייך!
סתם דברים שבא לכם לספר ושכחתי לשאול:
התחשק לי לספר לכם, כדי שחס וחלילה לא תבינו לא נכון, סנייפ פשוט מלך
אותו אני הכי הכי הכי אוהבת בכל הארי פוטר. ולמרות שהוא אומר בערך שני משפטים בלחץ בסרט הספציפי הזה, ברגע שראו אותו על המסך פשוט צרחתי "סנייפפפפפפ!" וכל האולם הסתכל עליי כאילו נפלתי מהשמיים.
אבל הוא מלך! אפילו שמתי לק לבן ורציתי לכתוב על כל ציפורן אות שיצא "סוורוס סנייפ" (כאילו שני ו' בסוורוס על אותה אצבע) ובסוף הלכתי עם לק לבן חלק כי שכחתי
אבל זה היה יכול להיות אדיר! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה