עונה למרות שאני צריכה לצאת ../images/Emo122.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ את זה אני אשאיר לא רוצה לפתוח פה אז נראה..וראיתי גם את השמלה של אחותי כמעט גמורה,זה נחשב לטוב נכון? משהו רע שקרה לך השבוע: אחותי היתה כל כך מעצבנת.. הלכנו לראות נעליים בשבילי אז אני מסתכלת והיא "לא.." ועושה פרצוף כזה..כל שניה
רר וכזאת חסרת סבלנות..סיוט.. כנ"ל גם על השניה שכרגיל עושה בלאגן.. אמן / להקת / שיר השבוע: the ting tings -not my name סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: זבל...וסנדוויץ של ארקפה מזה טעים..אה והם גם כיבדו אותי בחתיכת עוגה נורא טעימה
התחדשות השבוע: מכנס וגופיה ו.... אטמי אוזניים!!!!(שזה מזכיר לי עוד דבר רע של השבוע..הרעש
) תמונת השבוע: אין לי כוח וזמן להעלות (גם התמונה לא יצאה משהו) ,היום בבוקר הייתה שמש כזאת אדומה עגולה מזה יפה. ציטוט / מילת השבוע: זקיינעס (או שזה משבוע שעבר) האם עשיתם מעשה טוב השבוע? דווקא השבוע שבקושי יצאתי מהבית את שואלת..
אבל נראה לי שלדפוק את הראש בקיר נחשב למעשה טוב
אה אממ..לסלוח למישהי שלא מגיע לה זה נחשב למעשה טוב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ואייי שבוע עמוסססססס... אבא הבטיח ללכת איתי למסאג ,הגב תפוס חבל"ז.. אממ קוסמטיקאית
..אולי ים לתפוס צבע
.. רופא שיניים,אורטודנט.. מפגש עם אנשים שאני אוהבת
~שבועיים וחצי לחתונה..יווו הזמן רץץץץץ...לחץ... עוד שבוע זה כאילו שבוע וחצי לחתונה..ואיי:-| זה ממש כאן וקשה לי לקלוט את זה..
שבת שלום שיהיה בהצלחה
..שבוע הבא השבוע לפני הלחץ הגדול...אהההההההה