סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo209.gifסיכום שבועי../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: האם עשיתם מעשה טוב השבוע? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

yaeli20

New member
עונהההההההההההההההה ../images/Emo124.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כיף עם אחותי. שיחה כיפית עם אביב. משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שאני עוזרת לה לעשות עבודת סיכום ללימודים (היא כותבת אני מקלידה) קיבלה תגובות לא טובות וצריך להתחיל מחדש
אמן / להקת / שיר השבוע: שלמה ארצי בהופעה משנת 97 לפני כמה שנים נשבר לי הדיסק וסוף סוף קניתי אותו שוב היה כייף להיזכר סרט / ספר השבוע: מאמה מיה! מעולה! חובה לראות עם קהל מגניב כי ככה אפשר לרקוד בלי שיסתכלו עליך מוזר כמו שיסתכלו עלי חחחחח
מאכל השבוע: חביתה עם מלאאאא ירקות כמו בצל פטריות עגבניות ועוד הכל ביחד התחדשות השבוע: דיסק של שלמה ארצי, בריג'יט ג'ונס 1+2 (DVD) ומתנה מאחותי הסרט "עפולה אקספרס" בDVD תמונת השבוע:ראו קובץ מצורף ציטוט / מילת השבוע: "וואו ראית את זה?!" בעקבות הסיפור הבא: שני חברה צעירים בארצות הברית הצילו גור אריה ממוות וקראו לו כריסטיאן, הם טיפלו בו וגידלו אותו באהבה רבה עד היום שהוא כבר היה גדול מידי. למרות הכאב הגדול הם החליטו להעביר אותו לשמורה באפריקה שם הוא התיידד עם אריות נוספים והפך לזכר שולט (מה שמראה אגב את העבודה הטובה ששני החברה האלה עשו) מומחים וחבריהם של השניים אמרו להם שאחרי כמה זמן כיריסטיאן ישכח אותם ולכן הם החליטו לחכות במשך שנה לפני שנסעו שוב לאפריקה בניסיון לאתר אותו ולראות איך הוא מסתדר. התגובה של כירסטיאן הפתיעה את כולם... ואם מעניין אתכם אז זה הקישור לסרטון שתיעד את המפגש בינהם. האם עשיתם מעשה טוב השבוע? דברים קטנים לא משהו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בשאיפה סוף סוף לראות את החבר הכי טוב שלי אחרי מלאאאא זמן שלא יצא לנו להיפגש...

koopy

New member
מיי סיכום!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברתי הטובה ביותר הייתה אצלי בשבת הייתי אצל אחותי לימי הרגעות ליבי עלה לגמר משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי ב-ע-נ-ק על טעויות מהעבר שפוגעות בי עכשיו ועוד יפגעו בי לטווח הרחוק אמן / להקת / שיר השבוע: מישהו לרוץ איתו ביחד... סרט / ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו- מחשמל בטירוף!!! מאכל השבוע: גלידה בטעם טופי - יאמיייי התחדשות השבוע: ראסטה מהממת ציטוט / מילת השבוע: יש לי ראסטה... יש לי ראסטה.... יש לי ר-א-ס-ט-הההההההההההה אני לחברה- איזה קטע לחשוב שלפני שנתיים היית אמורה ללמוד בבית ספר חרדי מעניין מה היה יוצא ממך החברה-חילוניה אמא של החברה-היית יוצאת חסידה! החברה-איזה חסידה.... מקסימום ברווז האם עשיתם מעשה טוב השבוע? אמ... תיכננתי לעשות ש"ב עם ילדה חמודה אחת שאני אוהבת אבל בזסוף לא יצא- אבל בעזרת ה' עוד ייצא!!! ואווף- בזמן האחרון אני לא עושה מעשים טובים... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החלטה גורלית מאוד לחיי שבת שלום ומבורך מלא בשקט נפשי וכוח לשבוע חדש. . .

funky n

New member
עונה למרות שאני צריכה לצאת ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ את זה אני אשאיר לא רוצה לפתוח פה אז נראה..וראיתי גם את השמלה של אחותי כמעט גמורה,זה נחשב לטוב נכון? משהו רע שקרה לך השבוע: אחותי היתה כל כך מעצבנת.. הלכנו לראות נעליים בשבילי אז אני מסתכלת והיא "לא.." ועושה פרצוף כזה..כל שניה
רר וכזאת חסרת סבלנות..סיוט.. כנ"ל גם על השניה שכרגיל עושה בלאגן.. אמן / להקת / שיר השבוע: the ting tings -not my name סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: זבל...וסנדוויץ של ארקפה מזה טעים..אה והם גם כיבדו אותי בחתיכת עוגה נורא טעימה
התחדשות השבוע: מכנס וגופיה ו.... אטמי אוזניים!!!!(שזה מזכיר לי עוד דבר רע של השבוע..הרעש
) תמונת השבוע: אין לי כוח וזמן להעלות (גם התמונה לא יצאה משהו) ,היום בבוקר הייתה שמש כזאת אדומה עגולה מזה יפה. ציטוט / מילת השבוע: זקיינעס (או שזה משבוע שעבר) האם עשיתם מעשה טוב השבוע? דווקא השבוע שבקושי יצאתי מהבית את שואלת..
אבל נראה לי שלדפוק את הראש בקיר נחשב למעשה טוב
אה אממ..לסלוח למישהי שלא מגיע לה זה נחשב למעשה טוב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ואייי שבוע עמוסססססס... אבא הבטיח ללכת איתי למסאג ,הגב תפוס חבל"ז.. אממ קוסמטיקאית
..אולי ים לתפוס צבע
.. רופא שיניים,אורטודנט.. מפגש עם אנשים שאני אוהבת
~שבועיים וחצי לחתונה..יווו הזמן רץץץץץ...לחץ... עוד שבוע זה כאילו שבוע וחצי לחתונה..ואיי:-| זה ממש כאן וקשה לי לקלוט את זה..
שבת שלום שיהיה בהצלחה
..שבוע הבא השבוע לפני הלחץ הגדול...אהההההההה

funky n

New member
אה וכמעט שכחתי..

הייתי אצל שיננית ובגללה ירד לי דם
וכואב לי החניכיים
ומישהו זוכר את הוונגהבויז? vengaboy - נראה לי שככה כותבים. נוסטלגיה.. הייתי קטנה אז,מצחיק לראות כמה תמימה הייתי כשראיתי אז את הקליפים שלהם

MoRoSH11

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה משהו רע שקרה לך השבוע: כלום אמן / להקת / שיר השבוע: היו הרבה, בעברית בעיקר וישנים סרט / ספר השבוע: דיוקן הונגרי של אורלי קראוס ויינר
מאכל השבוע: --- התחדשות השבוע:עציץ לחדר שאמא קנתה מתנה תמונת השבוע: מה שיצא ציטוט / מילת השבוע: --- האם עשיתם מעשה טוב השבוע? תרמתי כסף לידים במצוקה בשופרסל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד

sivosh

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה ימי הולדת של חברים ואתמול מסיבה, שפגשתי בה ידיד טוב שמזמן לא ראיתי. האקס שהייתי בטוחה שיהיה שם לא היה, אז נהנתי מאוד :) הרבה עבודה. קבלתי את הסדנאות שרציתי ואני מאמינה שזה יעזור לי בתחום המקצועי משהו רע שקרה לך השבוע: פאנקית לא הרגישה משהו, חוץ מזה יחסית היה שבוע טוב. אה גם יש היום קצת האנגאובר :/ אמן / להקת / שיר השבוע: פגישה לאין קץ- לא כל כך יודעת של מי המקור (בושה) אבל יש גרסה מהשיר שלנו מקסימה סרט / ספר השבוע: איים אבודים- סרטים ישראלים השתפרו מאוד לאחרונה מאכל השבוע: חזה עוף עפ פטריות ובצל. הרבה הרבה bad apple התחדשות השבוע: 3 חולצות בתמנון, שלמתי גם על ההפלגה :) תמונת השבוע:נראה מה יהיה ציטוט / מילת השבוע: cut the onion! האם עשיתם מעשה טוב השבוע? הורדתי תגאווה ואת האגו, למרות שהיה לי כעס כלפי חברה והבלגתי על זה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה, ולישון! שבת שלום

funky n

New member
אממ

אבל זה קרה לי ,לא לך. ``חזה עוף עף`` /tapuzforum/images/emo6.gif

eshkolit32

New member
ONA

- משהו טוב שקרה לך השבוע:
נרשמתי לסדנת משחק עם המורה האהוב עלי בכל היקום שלימד אותי במכינה לפני 12 שנה
גיליתי את הסדנא הזאת ממש במקרה. כנראה שלכל דבר בחיים יש את הזמן שלו.
רציתי שינוי אז הלכתי להסתפר קצר
למרבה הצער הספר לקח את זה רחוק מדי
עדיין מתרגלת ומעכלת. קניתי 5 קשתות וסרטים בסופרפארם. לא ברור אם זה יעזור
- משהו רע שקרה לך השבוע: התרגזתי קצת בעבודה. אני באמת רוצה להפסיק לקחת ללב. חבל על האנרגיה.
- אמן / להקת / שיר השבוע: קולדפליי. אוהבת כל שיר של הלהקה הזאת פשוט לא יאמן.
- סרט / ספר השבוע: הסרט המקסים "רטטוי"; והסדרות הישראליות המצוינות "מסכים" ; "סרוגים" ; "רביעיית רן". - מאכל השבוע: ירקות בתנור ; ממרח חומוס שהכנתי ; עוגת דבש תפוחים ואגוזים ; קציצות שיבולת שועל ובשר ; ניוקי ברוטב ממרח פלפלים. - התחדשות השבוע: הסדנא אליה נרשמתי משמחת אותי עד עמקי נשמתי. - תמונת השבוע: משהו יפה. - ציטוט / מילת השבוע: "מתרגלים" (בחור במספרה עונה לשאלתי: "מה יהיה עם השיער הקצר הזה עכשיו....????") - האם עשיתם מעשה טוב השבוע? תרמתי למישהי שמנגנת בצ'לו ברחוב. - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תגובות מעצבנות ונדהמות של כל העולם ואחותו על השינוי הקיצוני במראה.
שבוע טוב לכולם !

funky n

New member
דורשים תמונה ../images/Emo3.gif

במסנ או משהו
ותתחדשי כמובן ,ושמחה לשמוע שהתחלת את הסדנא והיא עושה לך טוב. העוגה נשמעת טעימה,את הכנת? וכן קולדפלי גם אני אוהבת
ויולט היל..
ואני במקומך הייתי מרביצה לבחור מהמספרה

למעלה