ב-30 מילים ומטה ...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ב-30 מילים ומטה ...

קרדיט לפורום הנפילים [שהם לקחו את המשחק הזה מפורום הבורר
] מה עושים? אני נותן שאלה, נושא לדיון או כל דבר אחר שקשור ל'הפיג'מות' - והמגיב אליי צריך לכתוב את דעתו / תגובתו ב30 מלים בדיוק. הבא בתור שמגיב לי (לאותו הנושא) - צריך לכתוב את דעתו ב- 29 מלים, בתנאי שהאדם הראשון אכן הביע דעה ב- 30 מלים, לא יותר ולא פחות. חשוב לבדוק! וכן הלאה, 28 מלים. 27. ועד מילה אחת. אם משתמש הגיב וחרג ממס' התגובות המדויק (פחות, או יותר) - הוא נפסל, והבא אחריו צריך להגיב באותו מס' המלים (לדוגמא - אם נפסלתי וכתבתי 29 מלים במקום 28, הבא אחריי כותב 28). מספר = מילה. ראשי תיבות נכונים = מילה. אייקון/אמוטיקון = מילה. הערה שחשוב לציין - לפני שכל אחד ממשיך עם תגובה אחת פחות - צריך להבדיק שהמשתמש הקודם אכן הגיב במס' המלים שהוא צריך, ואם לא רושמים לו "" פעם אחת, ועושים במקומו את מס' המלים. המטרה: להגיע למלה אחת. והנושא לדיון הפעם- האם העונה הרביעית הייתה יותר יפה משאר העונות ביחס לכך שימית "מחליפה" את אלונה, נתן מצטרף, הקאסטים מתחדשים ומגוון הקללות [קוקסינל, וכד' שגרי אמר לעודד] תתייחסו לכל הנושאים האלו אני מזכיר, הראשון מגיב עם 30 מלים - זו דעתו. אם אכן ישנן 30 מלים, הבא אחריו עם 29, וכן הלאה . . . אני אתחיל בהודעה הבאה כדי שתבינו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif דעתי ב-30 מילים ...

לדעתי, העונה הרביעית הייתה העונה הפחות טובה של הפיג'מות. וזה מסתמן בכך שאלונה עזבה וימית הגיעה [ואני לא אהבתי את המשחק של ימית] אבל משחקו של נתן שיפר את העונה. הגבתי ב- 30 מלים, הבא אחריי יגיב לאותו נושא הדיון ב- 29 מלים בלבד. הבא אחריי יכתוב בנושא "דעתי ב-29 מילים ..." וכך הלאה ....

דעתי ב-29 מילים

לעונה הרביעית יש יתרונות רבים וחסרונות רבים. מצד אחד הפרקים הכי טובים ומצד שני פרקים פחות טובים. גם סגל השחקנים השתנה ומשפיע על חשיבותה של הסדרה בעיני הצופים

זה משחק שאמור לזרום, דעתי ב28: ../images/Emo22.gif

העונה הרביעית היא עונה יפה ביותר, אך לצערי לא משתווה לשאר העונות. היא עונה מעניינת וזה, גורמת לצחוק עד דמעות, אבל בעונות הקודמות השתנתי מרוב צחוק במכנסיים, סיימתי. הסיימתי כולל :)

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif דעתי ב27 = ]

העונה הרביעית היא עונה מיוחדת מאוד, הווי השחקנים השתנה והפך לטוב יותר בחלקו , וחלקו להפך. אלי, הלא היא רוני בגרה עד מאוד . וימית , מיוחדת עד מאוד וחמודה.

דעתי ב26 מילים

העונה הרביעית היא העונה הכי טובה שהיתה לסדרה המצויינת והמוצלחת - הפיג'מות, אבל הייתי רוצה לראות גם את אלונה שם ונתן הוא בכיין קטן עונה רביעית שליטעעעעעעעעעעעעע

דעתי ב29 מילים

העונה הרביעית היא עונה יפה ביותר, אך לצערי לא משתווה לשאר העונות. היא עונה מעניינת וזה, גורמת לצחוק עד דמעות, אבל בעונות הקודמות השתנתי מרוב צחוק במכנסיים, זו החלטתי. הבא 28 :)

למעלה