s u s h i m i
New member
../images/Emo209.gif ב-30 מילים ומטה ...
קרדיט לפורום הנפילים [שהם לקחו את המשחק הזה מפורום הבורר
] מה עושים? אני נותן שאלה, נושא לדיון או כל דבר אחר שקשור ל'הפיג'מות' - והמגיב אליי צריך לכתוב את דעתו / תגובתו ב30 מלים בדיוק. הבא בתור שמגיב לי (לאותו הנושא) - צריך לכתוב את דעתו ב- 29 מלים, בתנאי שהאדם הראשון אכן הביע דעה ב- 30 מלים, לא יותר ולא פחות. חשוב לבדוק! וכן הלאה, 28 מלים. 27. ועד מילה אחת. אם משתמש הגיב וחרג ממס' התגובות המדויק (פחות, או יותר) - הוא נפסל, והבא אחריו צריך להגיב באותו מס' המלים (לדוגמא - אם נפסלתי וכתבתי 29 מלים במקום 28, הבא אחריי כותב 28). מספר = מילה. ראשי תיבות נכונים = מילה. אייקון/אמוטיקון = מילה. הערה שחשוב לציין - לפני שכל אחד ממשיך עם תגובה אחת פחות - צריך להבדיק שהמשתמש הקודם אכן הגיב במס' המלים שהוא צריך, ואם לא רושמים לו "" פעם אחת, ועושים במקומו את מס' המלים. המטרה: להגיע למלה אחת. והנושא לדיון הפעם- האם העונה הרביעית הייתה יותר יפה משאר העונות ביחס לכך שימית "מחליפה" את אלונה, נתן מצטרף, הקאסטים מתחדשים ומגוון הקללות [קוקסינל, וכד' שגרי אמר לעודד] תתייחסו לכל הנושאים האלו אני מזכיר, הראשון מגיב עם 30 מלים - זו דעתו. אם אכן ישנן 30 מלים, הבא אחריו עם 29, וכן הלאה . . . אני אתחיל בהודעה הבאה כדי שתבינו
קרדיט לפורום הנפילים [שהם לקחו את המשחק הזה מפורום הבורר