McDyess

New member
אליפות סין הפתוחה - האשכול הרישמי

טורניר הסנוקר הגדול האחרון לפני אליפות העולם שתתקיים בשפילד יוצא ביום ב'(26.3) לדרך וימשך עד ה-1.4. שידורים בערוץ EUROSPORT. לוח שידורים: 26/3 - 13:00 27/3 - 09:15, 13:00 28/3 - 09:15, 13:00 29/3 - 09:15, 13:00 לוח שידורים לתאריכים 30, 31 וה-1 באפריל יפורסם בהמשך. שאלות, תוצאות ועידכונים ניתן להפנות לכאן. (אגב, כפי שסמתם לב, זאת הודעתי הראשונה בפורום)

Anin17

New member
ברוך הבא!

יוזמה מבורכת מישהו ראה את המשחקים היום?

The Shunned One

New member
ראיתי את דינג

לא היה במיטבו, החטיא מכות פשוטות מדי פעם, אבל היה מספיק טוב כדי לנצח 5-3. אני מקווה שהוא ייקח.

eVeR WiSH

New member
עכשיו רואה

מחכה לאוסליבאן ופו מוביל על הנרי 4-0 בנתים

Anin17

New member
צ'ואנג ששיחק נגד אוסליבן הזכיר לי

קאמיקזה הוא פשוט התאבד על כל כדור בין אם היו לו סיכויים ובין אם לא לא נראה לי שהוא שמע על המושג סייפטי שוט בפריים הראשון זה באמת עבד לו, בכל זאת יש לבחור יכולות לאחר מכן הסגנון שלו הזכיר את משחקים שרואים פחות או יותר במועדונים

abenda

New member
אוסליבן החטיא המון (יחסית) מה

שלדעתי יצר לצ'ואנג את התחושה שהוא מסוגל לנצח עם קצת תעוזה.

eVeR WiSH

New member
אוי ויייי

מי ראה עכשיו את המשחק?! היה מטורף!! דינג ניצל ברגע האחרון

Anin17

New member
גראהם דוט הביס את אוסליבן 6-2

במשחק פשוט פנטסטי אוסליבן לא היה מרוכז ודוט עם כמעט 0 טעויות ואסטרטגיה מבריקה סיים את העניין שם די מהר

3d3n

New member
לא משחק מותח במיוחד

אוסליבן היה התקפי מדי ובגלל זה היו לדוט, בצדק, אפשרויות לנצח פריימים שאותן הוא ניצל. אם הוא היה קצת יותר הגנתי אולי היה לו סיכוי.

Anin17

New member
משחק הגנתי לא היה עוזר לו הרבה

אחרי 4 הפסדים רצופים אבד לו כל החשק לשחק אוסליבן חייב להיות יותר חזק מנטלית, כל מצב קשה מרסק את היכולות שלו לגמרי

abenda

New member
דוקא החצי השני צמוד. 3:3 וזה אחרי

שאתמול הוקינס הגיע לירוק מכריע במשחק התשיעי נגד האירי דוראת'י. הרבה מכות הגנה יש עם הוקינס.

למעלה