snoopytush

New member
שאלה

יצא לו לראות מקרים של אנשים שהמיניות שלהם השתנתה פתאום באמצע החיים? למשל בד"ר פיל הייתה בחורה כבת 40 או 30 פלוס שהייתה לסית מוצהרת כל חייה ופתאום לאחר לידת התינוקת או תינוק ( לא זוכרת את מין הילוד תתבעו אותי ), היא הרגישה שהיא מתחילה לפתח משיכה לגברים ולא הבינה למה. האם יצא לך לפגוש אנשים שרב החיים היו בעלי מיניות נמוכה או כמעט לא קיימת שפתאום התחילו להרגיש משיכה מינית מוגברת באופן טבעי? ( זאת אומרת לא כי דחפו להם כימיקלים והורמונים).? ? תודה!

snoopytush

New member
לסית=לסבית תוספת

אני אשמח לשמוע דוגמאות מהמטופלים שלך או של אחרים כמובן שכמובן שבעילום שם :)

orald

New member
תודה לאל! חשבתי לרגע שהיא נמשכת לאדמת לס! ../images/Emo2.gif

שינוים ברמות העניין המיני

התשובה לגבי שינויים במיניות ובמשיכה היא כן. יצא לי לראות אנשים שלאורך החיים העניין והצורך שלהם במין היו יותר גבוהים ונהיו יותר נמוכים ולהפך. לאורך החיים המיניות שלנו היא דבר משתנה (כמו גם דברים אחרים). לגבי אדם א-מיני לי אישית לא יצא לראות אנשים א-מיניים שלפתע הפכו למיניים. אבל בהחלט יצא לראות אנשים עם ליבידו נמוך שרמת העניין שלהם עלתה.

מיקאלה1

New member
שאלתי היא האם הא-מיניים

מרגישים חוסר ריגוש בעוד תחומים? כמו קניית בגדים, נעליים, האם הם מרגישים ריגוש יתר או ריגוש בתחום מסויים כמו לימודים? האם יש קשר בין השניים?

חוסר יכולת להינות

מיקאלה, א-מיניות קשורה לעניין במין ולא חוסר הנאה בעוד תחומים. כאשר לאנשים יש חוסר עניין בעוד תחומים יתכן מאוד שהם סובלים מדיכאון או אינהדוניה (חוסר יכולת להינות). בשונה מא-מיניות. אדם שמתמודד עם חוסר יכולת להינות במגוון תחומים - שווה שיפנה להתייעצות עם איש מקצוע.

זמן

מיקאלה כפי שאני רואה זאת וממה שיצא לי לראות א-מיניים יכולים להיות עם כל מיני עניינים בדיוק כמו אנשים שהם כן מיניים. אין ספק שאם את פחות עסוקה במין (שמעסיק לא מעט אנשים מיניים) זה מפנה זמן לדברים אחרים...יש אחד שימלא אותו במנוחה, אחר שקניית נעליים ואחר בלימודים. אני משער שניתן לומר שאם לאדם מתפנה שעה ביום - סביר שימלא אותה בדברים שמדברים אליו.

מיקאלה1

New member
תודה אני שאלתי כדי להבין

אני מינית, אבל תומכת בא-מיניים בכל ליבי. ושוב תודה
החכמתי.

למעלה