לי יש ה-ר-ב-ה שאלות! ../images/Emo6.gif
ואני מקווה שאצליח להסביר את עצמי נכון. היי דני, דבר ראשון, רציתי לאמר
תודה. הייתי אצלך כמה מפגשים, אז אתה מכיר אותי (בערך). ובעידודך, היתה לי זוגיות כשנה (היה מעניין והשכלתי)
היא לא צלחה כי לא נמשכתי לא רומנטית ולא מינית לבחור, והוא כבר לא יכול היה יותר לחכות, ומבחינתו יחסי מין, זה הסימן "לזוגיות" אחרת אני לא שונה מכל ידידה אחרת שלו
אז כמה שאלות, שחלקן, אני חושבת שאפילו שאלתי אותך במפגשים. אני חושבת שיהיה טוב לשמוע את תשובתיך שוב, בשביל הפורום: 1. מה זה "תשוקה"? כאחת שדברים לא ממש גורמים לה להתלהבות יתר ואני יותר פועלת ועושה דברים מתוקף העניין והסקרנות (וגם בשביל להעביר את הזמן ולא למות משיעמום), האם חוסר בתשוקה יכול להיות גורם לחוסר משיכה מינית לאנשים, שממה שהבנתי, דורשת "תשוקה"? 2. משיחות עם החבר לשעבר, עלה הנושא של "פתיחות" ביחסים, דרך קיום יחסי מין. טענתי, שלדעתי, שלבי ההכרות בין בני זוג צריך להיות קודם אינטימיות נפשית (אפלטונית) ואח"כ אמורה להוביל (למי שיש משיכה מינית) לאינטימיות הפיזית (מין). הוא, מאידך, טען שאין לפסול קודם אינטימיות פיזית, מכיוון שהיא מובילה מיד לאינטימיות ופתיחות נפשית ("כל העכבות והחסמים נמסים אחרי המשגל", כדבריו). אמרתי לו שזו "פתיחות" שאינה מחזיקה מים. והיא רק אשליה. כי זוגיות אינה מושתת על יחסי מין. אלא להיפך, על "מי עומד" מולך בסוף ולא "מי שוכב" איתך. מה דעתך בנושא? 3. האם סיפוק עצמי יכול לגרום לבן אדם לא לרצות לקיים יחסי מין עם אחרים, או לבטל משיכה מינית כלפי אחרים? 4. אם אנשים מקבלים עוררות מינית נניח מאובייקטים, חפצים, "דמויות דמיוניות", אבל לא מה"דבר האמיתי" (ז"א, אנשים בשר ודם שעומדים מולם), האם זה יכול להצביע על בעיה כל שהיא ("חסם", "פחד" להתמודד עם הדבר האמיתי והם מפנים זאת לעבר דברים דמיוניים ששם זה "בטוח")? 5. אם אנשים מספקים את עצמם דרך פנטזיות מיניות. בין אם הם חלק מהאקט ובין אם לאו, ועדיין לא מוצאים עניין מיני באנשים "אמיתיים". האם זה יכול להצביע על בעיה כל שהיא? 6. האם יש קשר בין חשק מיני לנטייה מינית? ואני אסביר: כשסיפרתי לאמא שלי שאני כבר סגורה על עצמי שאין לי נטייה מינית. היא טענה שיש לי בעיה הורמונלית. ניסיתי להסביר לה ש"יש לי חשק" הוא פשוט לא מופנה כלפי איש (במקרה הטוב, כלפי עצמי). ואין שום קשר בין נטייה מינית לחשק מיני. אחרת, מדבריה, לכל הקהילה להט"בית יש בעיה הורמונלית שמעוותת להם את הנטייה... 7. אם גבר מגדיר את עצמו כסטרייט, מבלי לנסות יחסים הומוסקסואליים. וגם מתייחס לסיטואציה כזו בגועל או בפחד, האם זה לא מרמז שיש לו איזו בעיה שגורמת לו לחסם ולא להמשך מינית לגברים? האם המסקנה שצריך להסיק מתגובות רוב הגברים הסטרייטים, היא, שלרובם יש בעיות של אינטימיות, פחד, גועל וכו', ובעצם, יש מצב שהם כן נמשכים מינית לגברים? (אני שואלת את זה מכיוון שכשאני אומרת שאני לא מוצאת את עצמי לא בסיטואציה מינית עם נשים ולא עם גברים, ואפילו לתת את אותן סיבות של הסטרייטים, מילה במילה ,אז אומרים שיש לי בעיה ואני צריכה לטפל בזה...) 8. האם יש חיוב שבן אדם, בריא בגופו ונפשו, צריך להתעניין/להמשך מינית למישהו (ז"א, שתהיה לו "נטייה מינית")? תודה!