שבוע המודעות העולמי בפתח! (מתחיל ביום ראשון)

אירועי שבוע המודעות: 1. ביום ראשון בבוקר יארחו את גאיה ודפנה בתוכנית הבוקר של הילה ואברי - בתקווה שלא יהיו ביטולים.. 2. ביום ראשון בערב נארח את דר' דרבי כאן בפורום לשאלות גולשים. תתחילו להעלות שאלות! 3. במהלך השבוע אני אעלה כל 3 ימים הודעה על הקשר בין א-מיניות ל- כאשר כל פעם החיבור יהיה לפורום אחר בתפוז. (למשל: הקשר בין א-מיניות ל'זוגיות במשבר' או בין א-מיניות לפמיניזם או בין א-מיניות לגאווה או א-מיניות למיניות נשית) אני אמשיך עם זה עד שיגמרו לנו הפורומים
כך שזה יגלוש מעבר לשבוע עצמו. (וכל 3 ימים, כי זה הזמן שבו הודעה מוקפצת) כל מי שיש לו רעיון לקשר ביננו לפורום כלשהו מוזמן לשלוח לי במסר - אשמח כמובן לקבל כמה שיותר. חשוב לציין מה הקשר - כי את זה נרשום בגוף ההודעה ועל זה יהיה הדיון. ההודעות הנ"ל יתפרסמו במקביל בפורום הרלוונטי ויזמינו את גולשיו להשתתף בדיון כאן. צפו 'לעניין' ואני מקווה שתהיו נוכחים כאן - כי חשוב שתהיו כאן. לצערי הכתבה במוסף 24 בוטלה ברגע האחרון, אז כל מי שהיה אמור להתראיין - זו הסיבה שלא פונים אליכם. מצד שני, אני שומרת את השמות למקרה שיהיה עניין בכתבה / ראיון אחרים. מי שלא מעוניין שיגיד לי. חג שמח וסוף שבוע נעים לכולם! נ.ב. אני לא אהיה כאן בסוף השבוע, כי אני נוסעת להורים שלי. תשדלו לא לעשות בלאגן...

פחחח, איך ידעתי שיבטלו את הכתבה ../images/Emo3.gif

הם פשוט לא רוצים לראיין אנשים בעילום שם. ולא היו להם הרבה אנשים שהיו מוכנים להיות גלויים, אז זה די היה צפוי. ונשתדל להיות ילדים טובים (הוכחתי זאת, בפעם הקודמת, לא?
) תהני בסופ"ש אצל ההורים

דווקא הפעם היה ממש רשימה יפה של מרואיינים!

כולל גלויים! היה 3 בנות ו-2 בנים! אני חושבת שזה ממש מרשים ובהחלט מכובד לעתון! בנוסף היו עוד לא מעט מרואיינים בעילום שם. זו לא הסיבה. הם סתם התקפלו בטענות מטומטמות. מה שעצבן אותי זה שהם בקשו בלעדיות ולכן לא פנינו לעיתונים אחרים וחיכינו שהכתבת תחזור מחו"ל. כשהיא חזרה, הם החליטו פתאום שלא... וואלה יופי - שבוע המודעות הוא עוד 3 ימים.... אגב, התירוך שלהם היה: כבר היתה כתבה בעיתון לאישה. ונעשה כתבה כשיהיה אתר הכרויות.

Berethor

New member
אם קצב לא היה עדיין מועמד לדין

הייתי חושב שהוא זה שנותן תהוראות לבטל את כל הכתבות האלה פעם אחר פעם..

snoopytush

New member
לדעתי הוא חלק ממך אז אם אתה

רואה את עצמך זה כבר אומר שהוא עלה עליך!

גם אני אלוהים! ../images/Emo6.gif

קיבלתי אישור שאני יכולה לקבוע מי יחלה בסרטן ומי לא

Berethor

New member
אה באמת?

אז אוליי אלוהים זה בעצם זוג? XD אוליי זה היה מסביר את חוסר ההפרדה בין דת ללאום ביהדות, וגם תאמירה החרדית "מי שלא עוסק הפריה ורביה כאילו שופך דמים"..XD

למעלה