../images/Emo266.gif../images/Emo240.gif מפגש פורום ביום שישי ה-24.6

אז סליחה על בלבלת שיצרתי. ניסיתי להקדים את המפגש, אבל זה לא עבד. אי לכך ובהתאם לזאת, המפגש חוזר לתאריכו המקורי - יום שישי שבוע הבא ה-24.6 ב-10 בבוקר בת"א ליד רכבת מרכז-סבידור. מאחר ואני לא מגיעה כדאי שישהו אחר ייקח על עצמו את הארגון כולל העברת טלפונים במסרים לאנשים חדשים שלא מכירים את המקום כדי שיוכלו לאתר אותכם. וצריך גם לארגן את עניין האוכל והשתיה... אז שכל מי שמתכוון להגיע שישרשר את עצמו כאן ומה הוא מביא. תהנו!

k500

Active member
מנהל
כלים חד פעמיים ובורקס טרי ../images/Emo263.gif

ומי שחושב שאפשר לאחר כי כולם מאחרים, אז לא, נא לדייק הפעם

k500

Active member
מנהל
עד עכשיו

צברת שתי הרשמות על איחור, בפעם הבאה זה יהיה למנהלת+טלפון להורים

snoopytush

New member
אני רוצה ויכולה לבוא אני יכולה להביא

חומוס. ואולי סלט קנוי ( יש העדפות? ).

k500

Active member
מנהל
../images/Emo124.gif כל מי שמגיע למפגש-שימו לב ../images/Emo70.gif

ראשית, מי שרוצה להגיע ולא יודע היכן נפגשים (בייחוד חדשים), נא לשלוח לי מסר, אתן פרטים גם טלפונית, אם צריך. שנית, כל מי שמגיע, נא לשרשר מה כל אחד מביא. בינתיים snoopytush כתבה שהיא יכולה להביא חומוס. אני מביא כלים חד פעמיים ובורקסים. דברים נוספים שצריך להביא: 1. פיתות 2. ירקות חתוכים 3. בקבוקי שתיה 4. ביצים קשות 5. עוגה 6. בטח שכחתי עוד דברים, אתם מוזמנים בנוסף, מי שיש לו מחצלת, או משהו שאפשר לפרוש ולשבת עליו, נשמח מאוד.

ברומבית

New member
קרקרים נוספים יעזרו? ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

זה הרעיון שיש לי כרגע, אבל בפעם הקודמת שהבאתי לא ממש השתמשו בהם אולי חומוס. אבל: 1. אני לא יודעת מה עמדתכם לגבי קופסה שלקחו ממנה 2. לא נראה לי שיש בסופר חומוס מהסוגים שאני אוהבת, באריזה מספיק קטנה
כי ראיתי שהשימוש לא נרחב. אלא אם מישהו יקח הביתה

k500

Active member
מנהל
אפשר גם

תביאי קרקרים אם את יכולה, לא כמות גדולה מידי, נשמח גם לבוטנים החביבים

queen helen

New member
למה למה למה???

למה את כל המפגשים בת"א קובעים דוקא כשאני לא יכולה להגיע?

snoopytush

New member
עקב מצב כלכלי

גרוע. ועקב בירור מסויים בבנק אני מודיעה בזאת שלא אוכל לבוא למפגשים בחודשים הקרובים ולמפגש הבא. מצטערת

שירני025

New member
גם אני לא יכולה

ובטח אין סיכוי שתדחו את זה לחודש הבא..נכון? מקווה שהמפגש הבא יהיה בקרוב ושיהיו יותר אנשים כולל מנהלת הפורום.. ויש סיכוי שתעשו את זה ביום אחר ולא בשישי? זה ממש לחוץ יום שישי..

אני מקווה שיהיה מפגש נוסף חודש הבא

[ליתר דיוק ב-15-16.7] לגבי היום - האפשרות השניה לרוב היא יום חמישי בערב. זה לחוץ בסופו של דבר באותה מידה.. דווקא ביום שישי יש קצת יותר מרחב של שעות להפגש. בכל מקרה, לפני כל מפגש אנחנו שואלים על יום מועדף ולפי זה מחליטים. המפגש הבא אמור להיות בצפון, אבל יש מצב שנעשה אותו גם המרכז לאור הנפשות הפועלות.

למעלה