הפעם לא יהיה לי זמן לעשות תגים

מה גם שאני כבר רוצה לעשות סיכות מסודרות עם השמות והסמל...

מה הכוונה סיכות מסודרות?

הסיכות העגולות מהפלסטיק? מה העלות של זה? זה שווה את ההשקעה? אני דווקא אוהבת את הסיכות הורודות מנצנצות שהכנת
גם קל להחליף שמות בתוכם, כך שאם את שומרת את הסיכות אצלך, את לא צריכה הרבה סיכות. את יכולה כל פעם להחליף את הנייר בפנים לפי האנשים שמגיעים. לא עדיף? סיכה של ממש הייתי עושה באופן כללי לפורום, השאלה מי ילך איתה... לא נראה לי שיהיו הרבה כאלה. למעשה אולי 4... (רונית, גאיה, אולי סנופי? אפילו אני לא ממש יכולה ללכת עם זה בגלל א'..)

תראי, אנחנו לא הרבה אנשים גם ככה

ולגבי סיכות של הפורום, אולי תפוז יסכימו לסבסד. אני חשבתי יותר כמו סיכות כאלה מרובעות שמודפסות יפה ואולי הסמל של הפורום קטן מהצד (ותמיד אפשר להוסיף עליהן נצנצים אח"כ). אני אראה איזה עיצובים יש ומהי העלות, ואם זה לא יקר כל כך, אולי אנשים יסכימו להשתתף (אפילו לא ב- 100%). בשבילי זה הרבה יותר נוח מהסיכות המתפרקות שאני כל הזמן עושה. ולעשות אותן זה זמן בשבילי וגם לקנות כל פעם ציוד כי נגמרו הסיכות או הפלסטיק שלהן התקלקל מסיבה כזו או אחרת... עדיף לעשות פעם אחת, סיכות טובות שלא מתקלקלות וזהו (ונראה לי שאנשים ישמרו עליהן יותר טוב ככה).

הבעיה היא שיש כאן מס' מצומצם של אנשים קבועים

וכל השאר באים והולכים ולכן עדיף משהו גמיש שניתן לשנות בקלות. בנוסף אנחנו נפגשים כל כחודשיים לפעמים אפילו יותר ואנשים מאבדים סיכות כל הזמן, אז במקרה כזה, זה יהיה בעייתי יותר. אני יכולה לנסות לשאול את הנהלת תפוז לגבי מימון, אבל לא הייתי בונה על זה. טוב, תבברי מה העלות לסיכה ונראה אם זה משתלם.

למעלה