היי לכולם

אני צריך את המייל של שרהלה בן אשר... אשמח לעוזרים והמסייעים... תודה רבה

שרון2225

New member
צריכה עזרה בזיהוי שיר

יש שיר שהיה בגלגלצ לפני כמה זמן.. אני לר זוכרת את השם שלו אלא רק כמה שורות:"show your self take only whet you need from me....." או משהו כזה... למבצע היה קול גבוה כזה בבקשה תעזרו לי לזהות אותו

מחפש שיר לועזי מאוד ישן

שודר היום בגלגלצ.. גבר שר.. אם אני לא טועה השדרן אמר ששם השיר LOVE AND MORE AGAIN

Knives Out

New member
עזרה בזיהוי שיר שהיה היום בגלגל"צ

היום בצהריים בערך ב13:50 היה שיר ישראלי שנשמע ממש טוב עם אורגן ושריקות וקצת שיעולים באמצע, (חח כן) משהו כמו "הלוואי והייתי עץ, עומד כאן בשדרה" והמגיש לא אמר את השם שלו, רק התחיל לדבר על הסרט "נער החידות ממומביי" וזה מתסכל כי ממש עניין אותי מה השיר הזה

idolil

New member
שאלה לגבי שיר שהושמע

בגלגלצ השמיעו שיר שיכול להיות מאוד שהוא שיר חדש, שיר של זמרת שנשמעת מאוד מאוד דומה לסולנית של קרנבריז cranbaries, זוכר איזה משפט אחד מהשיר + - WHERE YOU GOING TO SLEEP TONIGHT. אם מישהו יודע שם שיר / זמרת בברכה עידו א

Knives Out

New member
MGMT - KIDS

חח הייתי בהופעה שלהם גם במנצ'סטר, חיממו את רדיוהד.

dcohn

New member
עץ- אריק ברמן

פשוט חיפשתי לך בשירונט, בלי להכיר את השיר

anybody22

New member
עזרה ?

ערב טוב =] היום בשעה 10 בערך היה שיר בגלגלצ של אישה זה שיר רגוע ושקט לדעתי זהה שיר יחסית ישן.. אם אני לא טועה היה הרבה את המילה " if " מנסה מהבוקר להבין באיזה שיר מדובר .. תודה:)

dcohn

New member
if i were a boy- beyonce

אין לי מושג, זה ניחוש פרוע... אם את/ה זוכר/ת יותר מלים מהשיר זה יעזור...

shafran5

New member
זיהוי שיר

בגלגלצ מתנגן הרבה לאחרונה שיר באנגלית כשמלווה את הפזמון להקת ילדים. אממה מה כל פעם אני מפספס את שם השיר והמבצע . למישהו יש רעיון

Talm5

New member
עזרה בזיהוי שיר...

אהלן... אני צריך עזרה קטנה בזיהוי שיר ששמעתי כמה פעמים בגלגלצ, שיר ישראלי, לא ראפ ולא פופ, מה שהצלחתי לקלוט מהשיר זה "אני רוצה לעוווווף... לרקוד כל הלילה...." תודה !!!

limors2

Well-known member
מתי שמעת אותו?

אם זה לאחרונה זה "אני רוצה לזוז" של תומר יוסף ובום פם, אם די מזמן אז זה אותו שיר אבל תומר יוסף בלי בום פם.

השעיר2

New member
שלום

אם ברצוני להמליץ על שיר שאני חושב שצריך להיות משודר בתחנה מדיי פעם, עם מי אני יכול ליצור קשר?

limors2

Well-known member
אתה יכול לסמס להם אותו ולקוות שהם ישמיעו אותו

בתוכנית "הבחירות", כל ראשון-רביעי ב13:00-16:00 סמס למספר 3090 עם המילה גלגלצ, רווח ואז שם השיר. 50 אג' להודעה.

me123

New member
שאלה!../images/Emo3.gif

האם יהיה שידור חוזר של המצעד השנתי 2008?
מישהו אמר משהו על זה?

limors2

Well-known member
אמרו אחרי המלחמה שיהיה מתישהו, אבל מאז לא

שמעתי שומדבר!

למעלה