מיכל 87

New member
הי! שאלה ../images/Emo13.gif

יש אפשרות לבקש שירים איכשהו? פעם אחת שמעתי את השיר "מקום לצידך" של דור דניאל באיזו תוכנית ורציתי לבקש שישמיעו שוב........

sapsapsa

New member
שאלה ממש חשובה.. בנוגע לתוכנית "נעים"

נכון כל יום יש שעה או שעתיים עד שמתחיל ה"סינגלס" עם הדר מרקס תוכנית בגלגלצ שנקראת נעים? קייצר אני כבר שנים מנסה לגלות איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע כאשר אומרים דיווחים תנועה וכאלה.. זה מין מנגינה כזאת שקטה ואני כ"כ אוהבת אותה.. אנלא יודעת מה זה אם זה שיר או סתם נעימה.. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נפלא:)

עמרי777

New member
עזרה בזיהוי שיר

היי, ביום רביעי האחרון (לפני יומיים) הופיע בגלגלצ בסביבות השעה 21:30 שיר ששר גבר בעל קול רך מאוד באנגלית. כל מה שאני זוכר מהשיר זה שבשתי השורות האחרונות בו הופיעה המילה GLOVES. עזרו לי בבקשה לזהות אותו. תודה.

הביצועים הישראליים במצד הבינלואמי

שבת שלום!
האם יש באינטרנט מקום שבו אפשר לשמוע את כל הקאברים הישראליים לשירים שהיו במצעד הבינלאומי לא מזמן? (עברי לידר ל-I Kissed a Girl, בועז מעודה ל-Shine On וכו') או לפחות מקום שיש בו הקלטה של המצעד ב-streaming שאני פשוט אשמע הכל מחדש? תודה רבה!

me123

New member
זה היה השיר האחרון שהשמיעו ב"סינגלס 08"!

יש 2 אפשרויות: 1) לצלצל לטלמסר הבחירות(03-6066860) ולבקש את השיר. 2) לחכות ל"סינגלס"(א'-ה' מ-20:00 עד 22:00. השבוע בגלל כל הקטע עם השנה החדשה, אז לא יהיה עד יום חמישי) שישמיעו את זה שוב באחד מהשעתיים האלו.

אולי בפורום זיהוי שירים יוכלו לעזור לך..

ויכול להיות שמישהו מהתחנה יקרא פה ויחפש לך את רשימת ההשמעות
לי, בכל מקרה, אין מושג

enigma69

New member
כוכבית?

יש לגלגלצ או גלצ כוכבית בסלולארי,להאזנה לשידור חי?..

limors2

Well-known member
לא ידועה לי אפשרות האזנה כזו, אני רק מכירה את

האופציות של האזנה דרך הרדיו בפלאפונים תומכים.

broadway100

New member
ספיישל חצות - יומולדת 70 לאריק אינשטיין !!!

צהריים טובים , אנשים ! אני אשמח אם מישהו מכם יעלה לכאן או ישלח לי באימייל את הספיישל חצות המלא שכלל את מיצעד 20 השירים הגדולים בכל הזמנים של אריק אינשטיין , בבקשה ! אני אודה לכם מכל הלב ומראש ואפילו אלף פעם תודות - אם תיקחו את זה ברצינות ותשלחו לי את הקובץ המלא הזה במייל תוך ימים אחדים או העלו זאת לכאן עם קישור להורדה באחד מאתרי האיחסון קבצים ברשת !!! תודה רבה שבוע טוב אורן ק.

me123

New member
תיקון: הוא היה בגלגלצ(אולי גם רשת ג')

אבל אני לא הקלטתי. אולי מישהו אחר. בשביל תוצאות שלח אי-מייל ל-"ספיישל חצות" שבקישורים. בשביל זה צריך להתחבר למערכת הישנה(אלא אם כן יש את זה כבר גם בחדשה). אם הם לא עונים לך תוך כמה ימים, שלח מייל למייל הכללי של גלגלצ שגם נמצא בקישורים. בהצלחה

limors2

Well-known member
לא הקלטתי את מה ששודר,

ספיישל או מצעד או מה שזה. התכוונתי להקליט ושכחתי. סורי!

user1111

New member
שאלה...

אני יודע שיש לגלגלצ רשימת השמעה שמתפרסמת כל כמה זמן.. אני אשמח לדעת איך אפשר להשיג אותה תודה :)

50kilo

New member
מה השיר ששומעים ברקע של הפרסומת ל-המסור ברדיו

מישהו יודע? אני מחפש את השיר הזה שנים...

למעלה