itamar2811

New member
זיהוי:)

אמממ היי אני ממש לא בטוחה שתצליחו לזהות כי זה ממש קשה אבל ננסה בכל זה.. היום [יום שישי ה3 באוקטובר] בין שבע 25 לעשרה לשמונה בבוקר היה שיר בעברית שאני לא זכרת את הזמר וגם לא את המילים התוכן שלו היה על מישו שחייב לעזוב את חברה שלו ושהיא לא מתירה לו ברירה.. מי שמזהה מלך:)

danielush15

New member
עזרה קטנה...

זה קצת בעייתי להסביר לאיזה שיר אני מתכוונת , אבל אני אנסה. השדיר שודר בסביבות השעה 9 בבוקר (שישי) השיר מתחיל בפסנתר, ושרה אותו זמרת צעירה..שיר ישן יחסית. אני מחפשת אותו המון זמן, ולא הצלחתי לקלוט מי הזמרת שלו..אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לתשובה.. תודה!

REL1234

New member
שאלה

מישהו יודע איך קוראים לשיר ששרים לגלעד שליט לכבוד החג ?? "הכל הגיעו עד לפה סובבים את השולחן"...

מטרן

New member
שאלה קצת מוזרה...

אממ..סיפרו לי שביום שישי ה3.10 התקיים ראיון עם יוני בלוך לגבי הדיסק החדש שלו בגלגלצ, אני לא יודעת בדיוק מתי, אני לא יודעת באיזו תוכנית, אבל אני מאוד רוצה למצוא את הראיון ואת השיר ששודרו מתוך הדיסק...אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח^^

שאלה שתקבע את גורל האנושות

או יותר נכון את גורלי, במקסימום. יש למישהו מושג איך אני משיגה את הפלייליסט של חורף 06 וחורף 07 של גלגל"צ?

NewNiva

New member
אהלן

מישהו יודע איזה שיר מתנגן בפרסומת החדשה של רנואר....?

limors2

Well-known member
שרשרו לכאן שאלות וזיהויים../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

dcohn

New member
אני זוכרת שהאזנתי ב10 דקות שלפני שמונה בערך..

ואני זוכרת שהיה שיר של סיבן שביט- "נשקי אותי". אני ממש בספק אם זה זה. אבל זה מה שאני זוכרת.

limors2

Well-known member
ביום שישי, אין סיכוי. בסופ"ש יש מוזיקה בלבד!

ככה הידוע לי
בטוח שזה היה בגלגלצ?

limors2

Well-known member
אם זה לא פרסום סמוי תמוה,

פורום זיהוי שירים הוא האחד שאת מחפשת.

abulele 2

New member
איזה שיר זה

אני מחפש בנרות את שם השיר של זמרת ששמעתי (ובמקרה גם היום בבוקר ) שנשמעת כמו ווינהאוס שיר עצוב עם פסנתר ברקע והיא חוזרת על משפט שנשמע כמו ,,,,,,MY WORLD ???????????????.

me123

New member
היה את אמי ווינהאוס היום ב"מתגלגלים"...

יש לך שעה בערך? כי יש סיכוי שזה נכתב פה או שמישהו יעבור פה ויראה

abulele 2

New member
את תותחית !!!!!!!!

אשריך ואשרי חלקך! בחתונה שלך אני יעשה שמח (אים תזמיני אותי) שנה טובה, וגמר חתימה טובה ,גרמת לי אושר.

me123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא לא נשמעת כמו אמי ווינהאוס
שמח שמצאת

yaelush3

New member
השיר שהיה ממש עכשיו,

זה לפני "זה הזמן לסלוח" תודה מראש..

limors2

Well-known member
קצת פרטים, כי אנחנו לא שומעים גלגלצ 24/7.....

שפה? מילים? זמר/זמרת/להקה?

למעלה