• פותח הנושא uvita
  • פורסם בתאריך

uvita

New member
שלום, יש לי שאלה

אבל קודם קצת רקע: אני נמשכת לשני המינים. היתה לי חברה לזמן לא כ"כ ארוך וחוץ מזה אין לי ממש נסיון עם נשים (גם עם אותה בת זוג לא הרחקתי לכת). כרגע אני במערכת יחסית מדהימה
עם בחור, למעלה משנה. והשאלה שלי היא: האם לעיתים כשאתם במערכת יחסים עם מישהו/י אתם מרגישים שאתם "מזניחים" את הצד השני שבכם? שגם הוא רוצה לצאת לידי ביטויי? כלומר, האם למרות שהייתם במערכת יחסים טובה, ואהבתם (ואני מאד אוהבת את בן הזוג שלי) הרגשתם רצון לממש את הצד השני? לעיתים אני מרגישה שהייתי ממש רוצה לשכב עם בחורה (לא קורה לי דבר זהה עם בחורים). לא יעלה על דעתי לבגוד בבן זוגי מפני שאני אוהבת אותו. אני והוא מאד פתוחים לעיניין הזה ומחפשים לזה "פתרון". חשבנו למשל על שלישיה עם בחורה- כך ששנינו נהנה ואף אחד מאיתנו לא יבגוד (מה גם שזו פנטזיה של שנינו)- אבל למרות שזה מאד מגרה, זה נשמע כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה... אותו הסיפור עם "לתת" לי לשכב עם אישה והוא יסתכל או משהו כזה.... אני מדגישה שזה לא משהו שאני חושבת עליו תמיד, פשוט רציתי לדעם האם אני היחידה שמרגישה כך. מה גם שהקשר ביני ובינו מאד עמוק כך שלעיתים עולה בי המחשבה שאולי לעולם לא אחווה סקס עם אישה - מה שכלעצמו מאד מדכא אותי... טוב, אשמח לשמוע את התגובות שלכם... ביי

Paranoid Eyes

New member
בנוגע להודעה של uvita

הנמצאת כאן . בן זוגה חדר
והגיב גם , רק שההודעה הייתה לפני 4 ימים ולכן זה לא יקפוץ לתחילת העמוד. אז הנה מה שהוא הגיב ושאל : "אני הבן זוג של uvita, ורציתי להודות גם על התגובות. מה שמפחיד אותי קצת זה: היא אף פעם לא הייתה במיטה עם בחורה, אז מפחיד אותי שנעשה שלישיה או היא לבד עם בחורה, ושהיא תאהב את זה יותר ממה שהיא אוהבת להיות איתי. זאת אחת הסיבות לכל הספקות שיש" אז לבן זוגה של uvita: אהממ, לדעתי, אומנם אני לא מכירה אותה אבל, אני לא חושבת שהיא תאהב להיות עם אישה כ"כ עד כדי כך ברמה כזו שזה יהיה יותר ממה שהיא אוהבת להיות איתך. אתה החבר שלה, אהוב שלה, זה שהיא אוהבת לישון איתו ולהתחבק איתו ולדבר איתו ולעשות כל מה שזוגות עושים. (אולי קצת סאדו בלאגנים אבל זה עיניין שלכם בלבד
חח סתם סתם ). בקיצור, בינינו.. אין תחליף לז'!
(אני לא מאמינה שאמרתי את זה) וברוך הבא.

Blackice

New member
הממ..

המצב מוכר.. אני כבר שלוש וחצי שנים עם חברה ואני מאוד אוהב אותה ויש לנו גם קשר מדהים.. אם כי אני לא מרגיש שאני מזניח את הצד שלי שרוצה בנים יותר מאשר אני מזניח את הצד שלי שרוצה בנות אחרות.. ואין לי בעיה להזניח אותם למענה. אבל, כיוון ששלישיה זה כן פנטזיה שלה, זה סיפור אחר.. ואחרי הרבה דיונים ומחשבות, המסקנה שלי היתה- שסקס בסופו של דבר זה מדבר על הגשמת צרכים, רצונות ופנטזיות. היתה לנו שלישיה, וזה ממש לא הרגיש כמו מיטה חולה. להפך, אני חושב שזה נפלא שאפשר לעשות עוד דברים מתוך אהבה ורצון משותף להגשים פנטזיות של הצד השני.. זה רק תלוי איך שניכם תסתכלו על זה. אני שמעי סיפור של זוג שהסכים לשלישיה (עם בן נוסף, הזוג היה סטרייטי) ואחר כך לבחור היה כל כך קשה להתמודד עם הזכרון של הבת עם מישהו אחר שהם נפרדו. אם תסתכלו על זה בעין דומה לא יצא מזה טוב. אבל אם תסתכלו על זה כעל מתנה שאתם מעניקים אחד לשני, הזדמנות להגשים חלום ולחוות עוד דברים.... רק ה-2 סנט שלי ארז

Paranoid Eyes

New member
היי ברוכה הבאה

בעניין ההזנחה אני לא כ"כ יודעת לענות לך, אבל בעניין השלישיה.. להכניס ראש בריא למיטה חולה? אני לא בטוחה שזה הביטוי הנכון.. כל זוג , לאו דווקא ביסקסואלי.. צריך להיות שלם עם ההחלטה לצרף, כי זה מתכון לקנאה.. מתכון לפרידה... אתם צריכים באמת לרצות את זה, ולקבוע מעין "חוק" כזה שברגע שמישהו מרגיש לא נוח אתם מפסיקים. שווה לכם לנסות :) אם את חושבת שיש סיכוי שתחושי קנאה, אל תכנסו לזה.

Ben Dor

New member
אמממ שמעי

היה לי גם חבר למשך שנה וחצי והיו רגעים שפשוט הרגשתי שאני רוצה מישהי ועכשיו... גם אנחנו חשבנו על שלישיות וכאלה אבל זה קשה למצוא מישהי שתיהיה מוכנה להיכנס איתכם למיטה מבלי קריטריונים כאלה ואחרים... אני הייתי עם מישהי בזמן שהיינו ביחד והוא ממש לא כעס להפך הוא ממש שמח בשבילי ואמר שבפעם הבאה נצרף אותה כמובן שזה היה בצחוק אבל באמת הוא שמח בשבילי... שמעי אם שניכם ממש רוצים שלישיה אז דבר ראשון שאת צריכה למצוא מישהי שנמשכת אל שניכם תיהיה איתה את קודם פעם הבאה שהוא יסתכל ופעם אחרי זה תעשו שלישיה... בהצלחה מחזירה אצבעות!

uvita

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ותודה על כל התגובות והעצות

ElPelado

New member
שלום לכם

אני הבן זוג של uvita, ורציתי להודות גם על התגובות. מה שמפחיד אותי קצת זה: היא אף פעם לא הייתה במיטה עם בחורה, אז מפחיד אותי שנעשה שלישיה או היא לבד עם בחורה, ושהיא תאהב את זה יותר ממה שהיא אוהבת להיות איתי. זאת אחת הסיבות לכל הספקות שיש....

למעלה