שלום, יש לי שאלה
אבל קודם קצת רקע: אני נמשכת לשני המינים. היתה לי חברה לזמן לא כ"כ ארוך וחוץ מזה אין לי ממש נסיון עם נשים (גם עם אותה בת זוג לא הרחקתי לכת). כרגע אני במערכת יחסית מדהימה
עם בחור, למעלה משנה. והשאלה שלי היא: האם לעיתים כשאתם במערכת יחסים עם מישהו/י אתם מרגישים שאתם "מזניחים" את הצד השני שבכם? שגם הוא רוצה לצאת לידי ביטויי? כלומר, האם למרות שהייתם במערכת יחסים טובה, ואהבתם (ואני מאד אוהבת את בן הזוג שלי) הרגשתם רצון לממש את הצד השני? לעיתים אני מרגישה שהייתי ממש רוצה לשכב עם בחורה (לא קורה לי דבר זהה עם בחורים). לא יעלה על דעתי לבגוד בבן זוגי מפני שאני אוהבת אותו. אני והוא מאד פתוחים לעיניין הזה ומחפשים לזה "פתרון". חשבנו למשל על שלישיה עם בחורה- כך ששנינו נהנה ואף אחד מאיתנו לא יבגוד (מה גם שזו פנטזיה של שנינו)- אבל למרות שזה מאד מגרה, זה נשמע כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה... אותו הסיפור עם "לתת" לי לשכב עם אישה והוא יסתכל או משהו כזה.... אני מדגישה שזה לא משהו שאני חושבת עליו תמיד, פשוט רציתי לדעם האם אני היחידה שמרגישה כך. מה גם שהקשר ביני ובינו מאד עמוק כך שלעיתים עולה בי המחשבה שאולי לעולם לא אחווה סקס עם אישה - מה שכלעצמו מאד מדכא אותי... טוב, אשמח לשמוע את התגובות שלכם... ביי
אבל קודם קצת רקע: אני נמשכת לשני המינים. היתה לי חברה לזמן לא כ"כ ארוך וחוץ מזה אין לי ממש נסיון עם נשים (גם עם אותה בת זוג לא הרחקתי לכת). כרגע אני במערכת יחסית מדהימה