שלמונזה

New member
../images/Emo41.gif הכר את הפורום ../images/Emo168.gif

כן כן ההפינה שוב חוזרת בגדול (כשאני נזכרת לפתוח אותה, חחח) היום אתם מוזמנים לשאול שאלות ככל העולה על רוחכם את nushi1980 נעה'לה המקסימה שבאה איתי להופעות
אתם מוזמנים לשרשר לפה שאלות, נעה [בלבד] תענה יאללה להפציץ בשאלות

NY STEEL

New member
טוב אז אני אתחיל

שלום נעה :) 1. בת כמה את ובמה את עוסקת? 2. ממתי את שומעת את ערן צור ואיך התחלת? 3. השיר של ערן שאהוב עליך במיוחד 4. השיר הישראלי והשיר הלועזי שאת הכי אוהבת 5. מהי הלהקה (מהארץ או מחו"ל) שאת הכי הכי אוהבת 6. הדיסק\ תקליט האחרון שקנית 7. הספר האחרון שקראת 8. מה היית לוקחת איתך לאי בודד? 9. האם את עוסקת במשהו בתחום האמנות (שירה, ספרות, קולנוע, נגינה.....)? 10. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?

Nushi1980

New member
יאללה לענות....

1. בת כמה את ובמה את עוסקת?אני בת 26 כרגע מובטלת 2. ממתי את שומעת את ערן צור ואיך התחלת?שומעת ערן צור שנים, רבות , לא זוכרת איך זה התחיל, פעם לא אהבתי אותו הוא הפחיד אותי 3. השיר של ערן שאהוב עליך במיוחד- יש די הרבה, אבל אני מאוד אוהבת את ערב ב' כסליו, ואת המכסה הירוק, ותחלית בתחתית 4. השיר הישראלי והשיר הלועזי שאת הכי אוהבת- ישרראלי זה די קשה, וגם לועזי - לאחרונה התחברתי שוב לפיקסיס - I LOVE YOU, ועברי - רם אוריון - כל דבר שהוא שר - בתריי זוזי - כל האלבום בתאבון 5. מהי הלהקה (מהארץ או מחו"ל) שאת הכי הכי אוהבת - להקה??? U2 6. הדיסק\ תקליט האחרון שקנית- האחרון - העברית 7. הספר האחרון שקראת - אני כרגע קוראת את אל תזוזי, וקרראתי לאחרונה - חברו של מנוח, והרומן הרומנטי שלי, ורצח בעיינים - אני אוהבת לקרוא 8. מה היית לוקחת איתך לאי בודד? נגן אמפחי שלוש עם מיליון ג'גבייטס ובטריות שלא נגמרות וכמה ספרים 9. האם את עוסקת במשהו בתחום האמנות (שירה, ספרות, קולנוע, נגינה.....)?אני כותבת פרוזה ושירה, יש דפיוצר בבמה, אבל שם הדברים הפחות מוצלחים 10. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?זוכה בפוליצר??? סתם, לא יודעת, אלוהים גדול

1Reebok

New member
יאללה, קצת..

תזרקי איזו חווייה מעניינת שעברת בחיים שלך? את מקשיבה רק לדיסקים, או גם למדיות פרהיסטוריות? אילו מקצועות הרחבת בתיכון? האם שילמת עבור חלק כלשהו בגוף שלך?
מה הגודל של החדר שלך? תסכימי לתאר אותו?

Nushi1980

New member
תשובות

תזרקי איזו חווייה מעניינת שעברת בחיים שלך?חוויה מעניינת - ערן צור יובל מסנר וחומרים אסורים בתמונע - לא ארחיב את מקשיבה רק לדיסקים, או גם למדיות פרהיסטוריות?פריהסיטוריות, יש לי תקליטים, אבל הפטיפון אצל ההורים, וקסטות הייתי שומעת באוטו אילו מקצועות הרחבת בתיכון?הרחבתי קולנוע וספרות האם שילמת עבור חלק כלשהו בגוף שלך? לא שילמתי עבור שום חלק בגוף שלי חוץ ממשקפים שזה לעיינים ואני חייבת מה הגודל של החדר שלך? תסכימי לתאר אותו?לא גדול במיוחד, המון המון בגדים, דיסקים ומסמכים על הרצפה, בלאגן תהומי

noamk79

New member
נועה? Nushi? האם זו את??

יכול להיות שאנחנו בעצם מכירים? אם אני לא טועה וזו את אז היית בצבא בהדרכה במדור טילים מהסוג שפורטיס כתב עליו? ואת במקור מכפ"ס???

שלמונזה

New member
אלך על השאלות הרגילות ../images/Emo168.gif

בכמה הופעות של ערן [בערך] היית? מה ההופעה הראשונה של ערן שהיית בה? מה הייתה האחרונה? איזה הופעה הכי זכורה לך לטוב? אם יש הופעה שזכורה לפחות... מה הדיסק הראשון של ערן שקנית? מה הדיסק האחרון (שימי לב, שקנית!!! חחח)? יש לך את כל הדיסקים בבית? איזה עוד אומנים את אוהבת? מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מה הדיסק האחרון שקנית? מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? בכללי: השיר האהוב עלייך: השיר השנוא עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את הכי שונאת? איזה אמן אתה הכי שונאת? איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? כמה שירים יש לך בכלל במחשב? יש לך שירים שאת שונאת? פופ או רוק? מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר?

Nushi1980

New member
טוב תשובות

בכמה הופעות של ערן [בערך] היית?לא זוכרת, עשרות מה ההופעה הראשונה של ערן שהיית בה?לא יודעת, זה היה בטוח מזמן אז אני לא ז\וכרת סורי מה הייתה האחרונה? איתך, בירושלים במעבדה איזה הופעה הכי זכורה לך לטוב? הופעה בסינדרום, שנמשכה לנצח אם יש הופעה שזכורה לפחות... הופעה בצוללת שהייתי עם עידן , אולי זאת היתה הראשונה לפני 6 שנים מה הדיסק הראשון של ערן שקנית? אתה חברה שלי - כאילו גנבתי אותו למפקד שלי, יכול להיות שהיו לי קודם דיסקים, אבל אני לא בטוחה מה הדיסק האחרון (שימי לב, שקנית!!! חחח)? של ערן? את האחרון, ובכלל, העברית יש לך את כל הדיסקים בבית? חלק אצלי חלק אצל ההורים איזה עוד אומנים את אוהבת? ישראלי אלטרנטיבי, רם , גבע, דן תורן, ברי סחרוף, פורטיס, דה גירלס, דפנה והעוגיות, נעם רותם, אני יכולה להמשיך לנצח..... מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם?המכשפות ומוניקה סקס, זוכרת את זה טוב מאוד - שנת 95 מה הדיסק האחרון שקנית?כבר שאלת... מה זה מבחן מהמנות? העברית אמרתי לך מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? יוני בלוך, אתמול בערב איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? ווואווו זה קשה, בטח איזה משהו מעולה של ברי שיוצאים באופוריה, אבל אי אפשר לשאול אותי כאלה שאלות קשות! בכללי: השיר האהוב עלייך: יש אלפים כאלה, כרגע שיר של ג'ינה סנאף עושה לי ממש טוב השיר השנוא עלייך: כל מה שמירי מסיקה, קרן פלס, איה כורם, נינט טייב ודומתיהן מוציאות מהפה המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: יש הרבה משפטים שמפלחים לך את הלב, אבל לרם יש כמה משפטים שעושים לי את זה - כמו - אבליש ראש ולב והראש אומר - לא עוד פעם , לא הפעם, או לדוגמה - דם ודמעות על המיטה, עד שאשאר איתך תמיד מוגן, שיר שנשמע לך מטומטם: כל מה שנינט טיב, קרן פלס, איה קורם מירי מסיקה ודומתהן\ם מוציאים, כמה אפשר לכתוב על החבר שלך/שכן שלך/אחותך הצולעת/ הגניקולוג שלך אמרו די!!!!!!! זמר/ת אהוב/ה:מירי מסיקה!!!סתם, זמרת? שילה פרבר זה מה שעלה לי בראש ויש עוד הרבה להקה אהובה: הג'ירפות ושוב יש עוד הרבה זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: מינימאל קופקט - לא הייתי באיחוד ואני אוכלת את הלב על זה סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): ישראלי, רוק אינדי, אלטרנטיבי וקצת פופ איזה להקה את הכי שונאת? אין דבר כזה הכי, אבל לא נראה לי שאני אקנה דיסק של הגימבוייז איזה אמן אתה הכי שונאת? אין דבר כזה, אבל קרן פלס עלתה לי על העצבים איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? לא מתנגן כלום כמה שירים יש לך בכלל במחשב? תלוי אם פה, אצל חברה שלי או אצל ההורים, הרוב זה דיסקים שהמרתי לאמפישלוש כדי להכניס לנגן, אני לא מהאנשים שומעים במחשב, אני שומעת פלסטיק יש לך שירים שאת שונאת? יש הרבה שירים שאני שונאת וכרגע אין לי אחד בראש ויותר טוב ככה, כי הוא היה נדבק פופ או רוק? רוק אני מעדיפה מה אתם חושבת על שירים באנגלית? אין לי בעיה איתם אני די אוהבת אפילו, גם אמנים ישראלים ששרים באנגלית וגם מוזיקה לועזית ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? אין לי בעיה איתם, אפילויש לי די הרבה דיסקים כאלה את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? תלוי במצב רוח מה הדיסק האהוב עליך? יש הרבה, לאחרונה מה שרם הוציא - גיבור גיטרה וקר מה הקליפ האהוב עליך? אוווו, יש הרבה, לברי יש כמה מצחקים, יש קליפ של בורדו שאני אוהבת איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? נראת לי שכתבתי פה יותר מידי פעמים את השמות של קרן פלס ושות' מי הנגן האהוב עליך? יש כמה, - גידי רז ענק בעניי, יוסי מזרחי - בסיסט על, יותם בן חורין - גם בסיסט על, ישי ברגר - גיטרסט מופת, רם אוריון - מדהים , שי ברוך - אחלה מתופף , אני יכולה להמשיך לנצח על מה הוא מנגן? גיטה בס ותופים איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? שמעון השכן איזה קליפ אסור לשדר? שמעון השכן, יהלום של ברי סחרוף(עושה כאב ראש)

למעלה