moon light9

New member
דרך השנהב בנתיב השיירה ../images/Emo91.gif

כמו שהבטחתי, חזרתי לספר. חזרנו היום מ"דרך השנהב" בנתיב השיירה. היה פשוט מושלם. כבר בכניסה לצימר הבנתי את מה שאף תמונה לא יכולה להעביר- פשוט מדהים! צימר מרווח (כ-45 מ"ר), עשוי כולו מעץ טבעי, מעוצב בחמימות ביתית. ג'קוזי ענק ליד המיטה, טלוויזיה עם חיבור לווין ומגוון גדול של סרטי די וי די, את הטלוויזיה ניתן לסובב לכל כיוון בחדר, מיטה נוחה וגדולה, מקלחת נוחה, עם זרם מים חזק. הכל נקי, מריח נפלא. נרות וקטורת לאווירה רומנטית, תאורה מושלמת הניתנת לכיוון. בצימר ישנם אין ספור עלוני מידע ומגזיני נופש לכל מידע שתרצו, החל מאטרקציות ועד מסעדות וספא באזור. מטבחון נוח ומאובזר. חלונות כפולים, רשתות על כל החלונות. מגוון פינוקים, נשנושים ובקבוק יין משובח. את ארוחת הבוקר לא הזדמן לנו לטעום (מוגשת עד 10:30) אך למרות שלא הזמנו ארוחת בוקר חיכו לנו במרפסת מאפים טריים ועיתון. הצימר ממוקם בקצה הישוב במרחק נאה מבית המארחים, מה שמספק פרטיות מוחלטת. ישנן 3 בקתות (פעם הבאה בוודאות נגיע עם עוד זוגות) כשבינהן אזור ברבקיו משותף. עמליה- המארחת, אישה מקסימה ומפנקת, התקשרנו אין ספור פעמים, לקבל מידע בנושאים שונים ונענו באדיבות ויעילות. בקיצור אני יכולה להמשיך עוד ועוד- פשוט מושלם- ממליצה בחום. עלה לנו 400 ש"ח ללילה באמצ"ש, ניתן לשלם באשראי. אגב, ביישוב חוות סוסים, למי שמעוניין בטיול, היינו- היה מדהים! בהזדמנות זו המון תודה לאבישי- המדריך המקסים!

תמר כהן2

New member
ביקורת על אחוזת רות בכורזים

ברצוני להזהיר כל מי ששוקל אפילו להגיע אל הצומיר אחוזות רות בכורזים. אני רוצה למנוע את עוגמת הנפש איתה יצאנו, 4 חברים מסוף השבוע בצימר. מצב החדרים היה נורא, בחדר אחד המקרר לא עבד, כשפנינו לבעלת הבית, היא טענה שאנו משקרים, שהמקרר בסדר גמור, ברגע שדוחפים כיסא מתחת לידית, וכך העברנו את סוף השבוע שלנו עם כיסא, שחוסם את הגישה למיטה. בחדר השני היו חרקים ענקיים, ונמלים בכל פינה. כאשר פנינו אל בעלת הבית נאמר כי פשוט עוד לא הספיקו לרסס, ושוב, טענה כי אנו משקרים, היו שם נופשים אחרים ולא התלוננו. בשלב כלשהו קראנו לבעלת הבית לדבר איתה על הבעיות הנ"ל. כאשר הגיעה אלינו בעלת הבית, היא השאירה סיר על האש בביתה, וגרמה לשריפת הארון שמעל הגז בביתה. מרגע זה היחס אותו קיבלנו היה מחפיר אפילו יותר. הואשמנו בשריפת ביתה, והיא ביטלה את ההנחה שהבטיחה לנו מראש. מעולם לא נתקלתי ביחס כזה, בזלזול כזה, ובצימר ברמה כל כך ירודה. שיהיה לכולם חופשה נפלאה

תמי 2

New member
המלצה חמה - ברוגע אצל נוגה - רמות

בד"כ אני נעזרת הרבה בפורום שלכם באופן פאסיבי. רציתי גם להחזיר בהמלצה. במהלך יום העצמאות שהינו 2 לילות במושב רמות בצימר "ברוגע אצל נוגה". הצימר (אחד מארבעה) מפנק - עם ג'קוזי ענק, ספה שנפתחת למיטה לילדים (בלי גלריה), עוגה, יין, קפה ותה שחיכו לנו בחדר, ערסלים ובריכה קטנה משותפת לכל הצימרים. נוף מדהים של הכינרת מכל החלונות בצימר. והכי חשוב - יחס נהדר של בעלי הצימר (הם לא היו במתחם במהלך הלילה הראשון וטרחו לוודא שארוחת הבוקר שהגיעה היתה טעימה ושידאגו לכל צרכינו). ארוחות הבוקר עשירות כולל התייחסות לילדים. בקיצור - צימר מדהים ומומלץ בחום הן לזוגות והן למשפחות עם 1-2 ילדים קטנים. (אגב, למרות שבצימרים הנוספים השתכנו עוד משפחות עם ילדים ממש לא שמענו אותם למעט הזמן ששהינו בחוץ על הדשא והילדים קצת שחקו יחד).

MZ24

New member
צימר מקסים במטולה

היי חברה אנו נוהגים ללון לעיתים קרובות בצימרים והפעם אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שלנו מהצימר של מינה (מינה טבע שנמצא במטולה). זאת ממש פנינה אמיתית. הנוף מהצימר נפלא, גם כשיושבים בג'קוזי ובכל פינה בצימר מרגישים את תשומת הלב של מינה ומוטי, היחס החם ובנקיון של המקום. השהייה בצימר של מינה תרמה רבות להנאה שלנו ביום העצמאות. ממליצה בחום.

אלון 512

New member
תמר כהן2 ו

תודה לך תמר על הביקורת מצטער על מה שעברתם , אבל תבקשו תמיד המלצה בפורם מחברה שהיו במקום לפני שאתם סוגרים, תמיד תמיד לשרותך.

מצטרף להמלצה

התארחנו שם בפברואר השנה ונהננו מאוד. המקום,הצימרים,החצר,הנוף ומעל לכל בעלי הצימרים נגה ויורם,אנשים מקסימים ומשקיענים.

רשמים מסופ"ש בצימר פיסת עדן בחוסן

בעבר השתמשתי רבות בפורום לקבל המלצות על צימרים-ולא נחלנו אכזבה (מגנוליה בשומרה, שרביט הקסם בלבנים, בקצה הואדי, שקט בענן...). הפעם לא קיבלנו מענה לשאלתנו ובכל זאת הזמנו את הצימר פיסת עדן במושב חוסן ויש לי רק מילה אחת לתאר-אכזבה!!! בעבור 850 ש"ח ללילה ציפינו לקצת יותר, התארחנו בעבר בצימרים שעלו פחות וקיבלנו יחס וצימר הרבה יותר איכותי ומפנק. הרושם שנוצר אצלנו הוא שברגע שהכסף היה אצל שי-בעל הצימר, שום דבר לא עניין אותו יותר. תחזוקת הצימר וניקיונו מקבלים בקושי ציון 7.5. בתמונות הוא נראה מפנק ומושקע-בפועל-שונה מאוד. הצימר הינו מעיין בית פרטי שחולק ל-2 יחידות-עליונה ותחתונה וכל הסופ"ש נאלצנו להקשיב למה שהתרחש ביחידה הסמוכה- מילוי וריקון ג'קוזי, שיחות בינהם, חוויות מארוחת הבוקר ואפילו מידת הנאתם בסקס.... אין מקלחון בנפרד ונאלצנו להתקלח בג'קוזי, כשכחל האיזור התמלא במים ולא היתה לנו ברירה אלא לנגב את הרצפה במגבת גוף כי לא היה סמרטוט ומגב בנמצא. זרם המים היה בעייתי- רגע מים בוערים ורגע מים קפואים, הברז כנראה סוחב מים בכל פעם מצינור אחר במקום למשוך משני הצינורות במקביל, דבר שהפך את האמבטיה לאתגר-האם נספיק לחפוף-להסתבן-לשטוף איבר כזה או אחר, לפני שהמים מתחלפים והופכים לבלתי נסבלים. המיזוג לא הצליח להתגבר על הקור ששרר באיזור (אמצע מאי!!!) ארוחת הבוקר הוגשה ע"י אדם חיצוני ושוב גם כאן- שבענו, אך התרגלנו לשפע ואיכות ברמה מסויימת בצימרים אחרים (כגון מגנוליה בשומרה) שפתאום חביתה, לחמניה וקוטג'/לבנה/צהובה, נראה לנו א. בוקר משמימה ורחוקה מלהיות מושקעת. לסיכום- הצימר נחמד ותו לא! חסר יחס חמים של בעל הצימר, הבעת עניין והמלצות לגבי אטרקציות איזוריות (שוב- חוץ מלבקש את הכסף ישר עם הגעתנו, לא נוצרה שום אינטראקציה בינינו), חסר טאצ' אישי ורמת הצימר רחוקה מלהיות שווה 850 ש"ח ללילה, אולי בעבור 400/450 ש"ח ללילה זה מחזיר את ההשקעה, אבל בטח לא בסכום כפול...

מ צ ד ה

New member
תודה על אי ההמלצה ../images/Emo31.gif וממש מבאס לקרוא

ולהרגיש את אכזבתכם מהמקום

המורחק1

New member
חבל חבל

כמעט בכל שיחה שלי עם אמיתי בעלי הצימרים אני אומר להם לא לבקש את הכסף מיד כאשר נכנסים לצימר,לא יקרה שום דבר אם נחכה לסוף האירוח,פעמים רבות שואלים אותי אורחי כאשר הם מגיעים אם צריך לשלם עכשיו , אני עונה,לא לא צריך משלמים רק בסוף ורק אם נהנים,זה שובר את הקרח וגורם להתקרבות ,דבר נוסף עניין ארוחות הבוקר המוזמנות,לדעתי כל מי שיכול להכין בעצמו רצוי שיעשה זאת,ארוחת הבוקר היא עוד הזדמנות לפגוש את האורחים לשאול אם הכל בסדר,ואם צריכים משהו,מה גם שאני מאמין שבעל הצימר משקיע יותר בארוחה מאשר אדם שזה עיסוקו ופרנסתו,אילו שני הדברים האלה היו כמו שצריך אין לי ספק שעניין המים החמים שמתחלפים לקרים,ועניין הרטיבות מסביב לג'קוזי לא היו עולים,דבר נוסף שלדעתי גורם להתמרמרות זה נושא המחיר ,מי שגובה 850 ש"ח ללילה צריך להצדיק את המחיר,לקוח שמשלם כזה מחיר יש לו ציפיות,ראיתי אצל עמיתיי גישה של לשים איזו פחית שתיה וכמה עוגיות בקבוק יין ,ואיזו שקית פופקורן ,ומותר להקפיץ את המחיר ב300 ש"ח,זו טעות חמורה.ועוד דבר לאורחים,המחיר בדרך כלל הוא עניין של הצע וביקוש,מי שמבקש מחירים גבוהים פשוט להגיד תודה ולחפש עוד,

leibovic

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

ענתיל

New member
המלצה חמה על בקתות העץ של נופי הבשן

בסופ"ש האחרון התארחנו בבקתות העץ של כפר הנופש נופי הבשן (בקיבוץ להבות הבשן). היינו 3 משפחות ונהננו מאד. הבקתות מאד מרווחות: חלל מרכזי גדול עם מיטה זוגית גדולה, ג'קוזי פשוט ענק (!), פינת אוכל ומטבחון, חדר לחוד לילדים או לזוג נוסף עם 2 מיטות יחיד טובות שניתן להצמיד אותן ועם טלויזיה נוספת (!), חיבור ל-YES , חדר אמבטיה עם מקלחון (לי זה מאד חשוב!) ועם דיספנסר (סבון, שמפו ומרכך). בחדר חיכה לנו מגש עם פירות (קיוי, שזיפים, אגסים). לכל צימר סופקו מגבות גדולות ושני חלוקים.המצעים יפים ואיכותיים. יש מייבש שיער. המים החמים היו ללא הגבלה (הג'קוזי צרך כמות גדולה של מים חמים, ואח"כ התרחצו כולנו ללא בעיה). בצימר חלונות גדולים אל החוץ הירוק, אשר ניתן להחשיכם היטב כדי לא להתעורר עם שחר).יש מספר בקתות עם תוספת של עלית גג (למשפחות גדולות). במקום יש 2 בריכות לא גדולות ולא עמוקות (עומק כ-1.2 מ'), שזמינות לשימוש כל הזמן (אין מציל והרחצה באחריות המתרחצים). מספקים מגבות לבריכה ואין צורך להביא מהחדר. סביבת הצימרים פסטורלית - נחל קטן זורם בין הבקתות, המון דשא, עצים ופרחים. בסמוך יש מגרד כדורגל, שהבנים ניצלו אותו היטב. יש בקיבוץ פינת חי מושקעת הפתוחה בשעות הבוקר. הלובי של נופי הבשן מאויש כל היום - למגבות נוספות, לשאלות ולקופונים עבור אטרקציות באזור. בלובי מקבלים כל אחה"צ קפה ועוגה. ניתן לרכוש במקום ארטיקים. ארוחת הבוקר מדהימה - יש שם הכל ובסגנון מזנון: 3 סוגי דגים, 8 סוגי גבינות, המון סלטים בצורות שונות, חצילים מטוגנים, ביצים בכל הצורות (חביתות רגילות, עם פטריות, עם ירק, ביצים קשות), לחמים (לחמניות שונות, טוסטים), שוקולד, ריבות, חלבה, מעדני חלב, משקאות קלים (לימונדה, תפוזים), שוקו, שתיה חמה. המקום קרוב להמון אטרקציות. אנחנו טיילנו בבניאס ודיוושנו באופניים משפחתיים באגמון החולה. השארנו לפעם הבאה את תל דן ואת החצבאני. כמובן שיש קייקים, טרקטורונים, סוסים, יקבים, קטיף של פירות יער, מוזיאונים ועוד ועוד. השירות יוצא מן הכלל. הכל עם חיוך. כשהגענו הביאו לנו את המזוודות לצימרים (מרחק לא גדול) עם רכב גולף ממונע. בנוסף לבקתות העץ יש במקום גם חדרים רגילים ווילות חדשות מאבן. בקיצור, מומלץ מאד מאד. ואי אפשר בלי מעט ביקורת בונה: כאשר המקום בתפוסה מלאה, חדר האוכל קצת צפוף. גם הבריכות עלולות להיות צפופות כאשר המקום בתפוסה מלאה (אצלנו מזג האוויר היה לא ממש חם, ולכן הבריכות היו רק שלנו).

drtrip

New member
שמחה שנהנתם, המקום באמת מקסים

והבקתות מעוצבות ומתוכננות בנוחיות מירבית.

הדסl9

New member
מצטרפת להמלצה ושאלה

היינו שם בקיץ שעבר כשהבקתות רק נפתחו והיה מושלם...מחפשים מקום דומה באיזור הצפון שיעמוד באותם הסטנדרטים חשוב לציין שאנו עם שני ילדים כך שזקוקים לשני חדרים תודה

moon light9

New member
חוצפן!

טיפה אמון באנשים! חזרתי משם אתמול ובאמת שבאתי להמליץ. אם למישהו יש ספק יותר מאשמח לפרסם תמונות שלנו מהחופשה...

אלון 512

New member
בונקול

תודה לך על חוות הדעת( נקבל זאת כהמלצה ) שמח שנהניתם שיהיה לכם חג שמח

למעלה