cowboys & kisses

דניאל1992

New member
../images/Emo208.gifcowboys & kisses

מכירים את זה שאתם הוכים לסופר ואז יש בסוף את הפינת טלוויזיות ו DVD קיצר...אתמול עברתי שם ואז נגמר באחד הטלוויזיות איזה קטע ותהחיל פתאום איזה קליפ שההתחלה שלו הייתה ממש ממש מוכר לי....ואז אני רואה Anastacia-cowboys & kisses ואז יש מלא אנשים אני בא באמצע דוחף את כולם ואני עושה כזה "זזו רגע!"! אני נעמד מול הטלוויזיות ומתחיל לראות ניסיתי להגביר שם אבל לא היה קול חחחחחח ואז פתאום באמצע הפזמון נעצר והעבירו!!!...

מישהי 111

New member
עדידה...

שוב הייתי היום בירושלים, הייתה לנו עצרת חטיבה... חחח..... מה שכן אין לי לא אזניים ולא גרון!!!! אבל נעשיתי מורעלת והייתה לי שבת מטורפת.. סגרנו במלון צפון ועשינו ים שטויות והיה ים צחוקים... ויגאל, היום גם נזכרתי בך... ידוע לך שעוד שבועיים וחצי יש לי יומלדת... אני אתקשר להזכיר לך לאחל לי מזל טוב (סתם), אני אזמין אותך ואת ארז רישמי יותר ונשתמע ((קודם נראה מה אני אעשה בכלל). כל השאר- היי! מה קורה איתכם אנשימים?

adii1201

New member
אווו שלום שלום

התגעגעתי
ולמה את לא אומרת?! כל היום אני תקועה פה בעיר האומללה הזו לפחות תבואי להגיד שלום
מה גם שאתמול רוב היום לא עשיתי כלום כי ללמוד לא למדנו (אנילא יודעת מה קורה אצל שאר חברי הפורום שבביצפר אבל אצלנו התחפשו אתמול..) ומזל טוב

מישהי 111

New member
מזל טוב על מה?

כן, עשו לנו סיור בירושלים ועצרת חטיבה... לא ממש בשליטתי! וכמה פעמים אפשר להגיד לך שאין לי את המס' שלך! אני אתחפש מחר (מקווה) ומחרותיים (מקווה גם) ויום ראשון (כנ"ל) ורביעי בערב.. יש לנו מסיבת תחפושות בבסיס... אגב, הגדוד שלנו זכה מקום ראשון בעצרת! (אמרתי את זה כבר? כי אני לא ממש זוכרת)..

adii1201

New member
מזל טוב ליום ההולדת שלך

שיהיה עוד שבועיים. מזל טוב גם על זה שהגדוד שלכם זכה מקום ראשון
ולגבי המס'- תבקשי אני אתן לך

FreakOfNature

New member
אבל יש לנו בעיונת....

אני לא סגור על התאריך. נראה לי שאני די בטוח מהו (מותר לפרסם?) אבל אני מקווה שאני לא אעשה פדיחה...

למעלה