4.1.08

• פותח הנושא Kewen
  • פורסם בתאריך

Kewen

New member
../images/Emo41.gifשרשור שאלות 1.1.08../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

mogly21

New member
כמה שאלות על בנים דוגמנים

שלום, הרבה אומרים לי שאני צריך לדגמן, ואני חושב אולי לתת לזה צ'אנס... יש לי כמה שאלות- עד איזה גיל הגיוני לנסות? האם צריך גוף שרירי, או שגוף רזה יחסית ונערי מקובל גם כן? למי כדאי לפנות אם אני לא רוצה לעבוד בארץ (בהנחה שאני בכלל מתאים)? והאם בכלל זה רווחי?? תודה לכם :)

כמה תשובות על בנים דוגמנים

גיל מקסימלי פחות קריטי מבנות. בחורה בגיל 22,23 כבר מאוחר להתחיל לדגמן וסוכנות לא תקבל. בנים גם 27,28 זה עוד הגיוני. גוף שרירי זה לא חובה אבל יתרון. גןף רזה לא בהגזמה ושיש לו לפחות צורה טובה לא ימנע מסוכנות לקבל אותך.בחורעם לוק אנגלי רזה אם לומר את האמת זה משהו שכרגע אני אישית במקרה מחפש כרגע. למי כדאי לפנות אם אתה לא רוצה לעבוד בארץ? לסוכנוית שעובדות הרבה עם חו"ל. (במילים אחרות...תפנה אליי). אם זה רווחי? בוא נגיד שלא הייתי ממליץ לך לעזוב את העבודה שלך בשביל זה. בארץ כמעט בלתי אפשרי להשתכר מדוגמנות בלבד במיוחד אם אתה גבר. בחו"ל זה עוד איכשהוא מקובל אבל כמו שאתה בטח מתאר לעצמך לא כל אחד נמצא ברמה כזאת שיש לו אפשרות לעבוד בחו"ל.

yaron feldman

New member
שלום! יש לי כמה שאלות על דוגמנות בנים

כל מי שמכיר אותי ויוצא לו לדבר איתי אומר לי שיש לי מראה מיוחד ושאני בטוח אינדיאני ושואל אותי אם יש לי גנטיקה אינדיאנית בדם. בכל אופן, בגלל דברים כאלו ועוד רבים אחרים שאני שומע מאחרים וגם בגלל שאני מאוד רוצה לעשות את זה סוף סוף רציתי לקבל פרטים. דבר ראשון יש סוכנות בארץ ש"מתמחה" בפנים מיוחדות? אתניות שונות? הגובה שלי הוא 1.73 ואני רזה- זה אפשרי בכלל לעבוד בתחום הזה עם נתונים כמו שלי? ורציתי גם לקבל טיפים על איך להכין את עצמי לפראיונות בסוכנויות דוגמנות.. זהו, תודה אנשים.

אני לא מבינה בזה ממש..

אבל זה ניראה לי די ברור שמי שהגובה שלו רק 1.73 לא ממש יכול לעבוד ולהיות דוגמן.

lil leelush

New member
אתה צריך לשים תמונה

אי אפשר לנחש אבל אני חושבת שאם הגובה הוא מעל 1.70 זה בסדר ובמקשר למשקל - יש הזמנויות לכול מראה ואני בטוחה שצריך גם רזים. אני ממליצה לך להעלות תמונות =]

שלום גם לך

עם 1.73 צר לי לומר לך שום סוכנות רצינית לא תרצה אותך כדוגמן. חסר לך 10 ס"מ וזה הרבה. יש לך לוק מיוחד? תכניס את עצמך לסוכנות שמתעסקת עם ניצבות ופרסומות. אולי משם תצליח להתפתח. אין לי טיפים מיוחדים לתת לגבר כי זה קצת שונה מבחורה. פשוט תבוא איך שיפה לך ואיך שאתה מרגיש בנח עם עצמך. טיפ לבנים ובנות- לשדר ביטחון ולדבר יפה שידעו שיש לך גם ראש על הכתפיים. בניגוד למה שאנשים חושבים אישיות זה דבר שמאוד חשוב שיהיה לדוגמן\ית. זה יכול לעשות את ההבדל בין סתם בחור\ה יפה לבחור\ה יפה שתגיע רחוק.

שאלה- אביב הפקות

הייתם ממליצים לבחורה ללכת לראיון שהיא הוזמנו אליו? אשמח לנימוקים. תודה

תלוי איך נראית הבחורה

ומה המטרה שלה. אם זה בחורה ברמה גבוהה והיא מעוניינת לדגמן אז לא.

tzury

New member
ע"פ מידע שקיבלתי הם גובים סכומים גבוהים מאוד

ומקבלים כל מי שרק מוכן לשלם. במקביל הם לא מקבליםממש אודישנים חשובים יותר עבודות ניצבות. אם את מחפשת להיות ניצבת יש מקומות יותר טובים לזה. בכל מקרה לא הייתי ממליץ

שלום יש לי שאלה חשובה

היי. אני רואה הרבה בפורום כל מיני בנות שמעלות תמונות של צלמיםשצילמו אותן ו שזאת העבודה שלהם. רציתי לשאול... אם אני רוצה שצלם יצלם אותי גם ככה...איפור ותמונות. כמה כסף זה צריך לעלות לי?

אני לא יודעת אם לפנות כי

אני לא יודעת אם זה רק למי שרוצה לדגמן או משהו כזה... זאת אומרת אני יכולה לקבל יחס אישי גם אם אני לא דוגמנית? אם כן אפנה לצלם

למעלה