חשובה

CheN323

New member
אוקי אני אגיב../images/Emo26.gif

כתום
חחחחחחח מזלך שיש לי כזאת...
הזמן והשעה אחלה
אני בעד להיפגש דווקא ליד הקולנוע
אני אביא מצלמה אם בא לכן
אני לא הולכת להסתובב שם עם תמונה של אליסה ביד
. עם כל הכבוד

West Doll

New member
טוב..אני עונה

אממ חולצה כתומה ממש אין לי.... הזמן והשעה אחלה... לא אכפת לי ליד מה להיפגש
אני מביאה מצלמה.. ו..אממ להסתובב עם תמונה של אליסה?? פשוט תחפשו אותי..אני אהיה עם תיק גב של פומה...

תראו אני לא אמרתי ללכת עם תמונה של

אליסה ביד אבל צריך להחיות איזה סימן היכר לכן אנא כולם לפחות תרשמו פה מה תלבשו..או שנסכם שכולם יהיו עם קשת על הראש בנדנה או משהו כזה אני רק מנסה ליצור את הקטע שנזהזה אחד את השני

always be me mc

New member
אני בעד ש:

כולנו נחבוש בנדנדה כמובן
(ונחוש את עצמנו כמו אליסה באחד מהאירועים שראו אותה
)

CheN323

New member
יאק לא ../images/Emo6.gif ../images/Emo31.gif

חולצות כתומות זה אחלה ואם יהיו יוצאי דופן שנדע אותם מראש וזהו...

אוקי שינוי קטן

דברי הזיהוי הם: לעמוד ליד הגויסטיק-שזה המקום בין 12.30 לאחד -ותחכו שכולם יגיעו סימני זיהוי:חולצות כתומות או בנדנות על הראש.. אוקי

אז אלו הם הפרטים הסופים!ללא שינוים

המפגש יערך ב-קניון עזריאלי איפה בקניון-בגויסטיק שנמצא בקריון-מראה המקום הוא מין גן ילדים.חח..לידו יש מעלית חנות לכלי בית עם תמונות של טירה
סימן זיהוי-פשוט וקל שכל אחד יבוא או עם בנדנדה או עם חולצות בצבעי הכתום-אדום וכוץ... ומתי:השעות הכי נוחות שנקבעו זה בין12.30 לאחד -בשעות האלו כולם יתאספו ליד הגויסטיק. תאריך-יום רביעי11.10.06 מפגש מהנה
תצלמו תמונות למידע נוסף על הרכבות השעות וכו..ניתן לפנות לרכבת ישראל
תהנו
ואמ..אנא חכו עד 1 ליד הגויסטיק כדי שכולם יבואו-לפעמים מאחרים מתעכבים היכ קל לחכות

FRIENDSforever

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo105.gif

סבבה...אבל אני לא באה לא עם חולצה כתומה ולא עם בנדנה...אני אזהה אתכן...טוב? חיחחיחי

FRIENDSforever

New member
חחחח זה בסדררר..../images/Emo105.gif

אני סתם אומרת..לא נראה לי שאני אבוא עם זה..

מכושפת15

New member
לא לא לא

אוףףף עד שארגנתי לנסוע בשלישי
יש מצב להעביר את היום? גל כשאת פה, אני שולחת לך למסר את המספר פלא שלי, תתקשרי אם את יכולה כי אני נוסעת עכשיו..

לצערי זה נקבע כבר..

אין מצב שאת יכולה להעביר את הכל ליום רביעי
כי התאריך היה ידוע כבר מיום שבת
והיה סיכוי גדול שזה יהיה יום רביעי.. האם אין אפשרות שתבואי יום רביעי

מכושפת15

New member
אני לא חושבת..

פשוט כל החברים שלי נוסעים לתל אביב מחר, ואסור לי לנסוע לבד.. לא משנה כבר, פעם הבאה, תהנו

וואי..לצערי אי אפשר באמת

לשנות תאריך..אנחנו שינינו אותו עקב בקשה ואתם בח נוסעים אז אולי תבלו יש איזה פסטיבל קולנוע ליד עזריאלי -אולי תלכו לשם.. ותנסי אולי אחד ההורים רוצה להצטרף אליך? אחות? דוד דודה? אין מצב

מכושפת15

New member
יאא איזה חמודה ../images/Emo9.gif

חח לא זה בסדר, תמיד יש פעם הבאה, ופעם הבאה אני בטוח יסדר את זה.. תהנו המון המון ואני רוצה לראות תמונות

CheN323

New member
../images/Emo26.gifכנראה שאני לא יוכל לבוא ../images/Emo10.gif

היום אמרו לנו בסטודיו שיש חזרה ביום רביעי בבוקר... ושאלו אם זה בסדר וכולם אמרו שכן וזה, וגמאני אמרתי. אבל כל השיעור חשבתי וידעתי שיש לי משהו ביום רביעי בבוקר ולא ידעתי מה
חחחח מכירים את זה
קיצר רק לפני חצי שעה הבנתי שיש מפגש פורום בבוקר
. אז כבר אי אפשר לשנות
סורי
תהנו בלעדי

למעלה