ההפתעה בלעדי!!!

../images/Emo208.gif ההפתעה בלעדי!!!

אוקיי אז ככה זה הולך, שריתוש שלנו, תמיד ידענו שהיא מוכשרת בשירה , אבל הפעם נבחן אותה האם היא מוכשרת גם בריקוד, בלעדי לפורום, ממקור מוסמך, ובכיר. שרית חדד הולכת לרקוד ריקוד עם עידו תדמור בגמר של נולד לרקוד, זה הולך להיות שילוב של שניהם בריקוד סוחף, בשידור חי מהאנגר 11 בת"א אם אני לא טועה זה ב22.2.06 תקנו אותי, וזה הולך להיות עוד
ששריתוש הולכת לסמן אצלה ברפרטואר שלה העשיר. אז אתם מתרגשים ומצפים כבר? , זה לא נגמר המשך יגיע מחר...

וואיייייייי איזה יופיייי איזה כיףףף

וואי מעניין ליראות את שרית רוקדת.. וואי איזה כיףףףףףףףףףףףף איזה ריגשושים יש בי חחחחחחחחחחחחח... סתם צוחק
בקיצור וואי כיף לשמוע דבר כזה איזה יופי..(בטח קלוד סידר לה כי הוא שופט שם ובטח גם ילמד אותה) וואי אלירן תודה אחלה סקופ.. תודה רבה מחכים למחר..

shai202

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif 'קשהה לי לנשוםםם

אני מתתתתתתת יאווווווווווו איזה יופייייייי אחחחחחח איזה כבודדד שרית תהיה שם בגמרררררר איזה כיףףףףףףף היא רק תרקודדדדד או גם תשיר??? תודהההההההההההההה

חחח איזה מגניבבב!!! המון בהצלחה ../images/Emo9.gif

יום אחרי היומולדת שלי ויום לפני ההופעה באילת (ב"ה כמובן..)
איזה יופי

ReutZi

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo2.gifווואווווווווווווווווווווווווו

אני בהלם
איזה מגניב
אני מזה שמחה

ואוו../images/Emo2.gif נישמע משהוא לפניםםם../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ואווווווווווווווווווווווווווווו אני בשוק
שרית רוקדת ואווווווווווווווו זה יהיה מדהים ביותררררר
ואוו אני מחכה ומצפה כבר ליראות את זה
בטח רעיון של קלוד המוכשר
המון בהצלחה לשריתת המווווווווושלמת
תודה על המידע לירן
ואוווווווווווווווווווו שרית הרקדנית זה נישמע מעולהההההההההההההההההההההההההההההה

חחח תודה../images/Emo13.gif לינשום לינשום../images/Emo70.gif

שתיראה את זה ביכלל לא תינשום חחחחחחחחחחחח

ואוו תודההההההההההה

איזה יופייייייי שרית גם רוקדתתת איזההה מגניבבבבבב ואוווווווווווווו תודה רבההה!!!!!!!!

liron162

New member
יששש!! איזה מגניבבבבבבבבב!!!

את זה אני בחיים לא יפסידדד!!! לראות את שרית רוקדת זאת חוויייייהההההה!! איזההההה ככככייייייףףףףףףף!!!!!!!

חחח למה ניראה לך שמשהוא יפסיד../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחח לא ניראה לי שמשהוא יפספס
שרית הרקדנית

gilad music

New member
אולי תפסיקו לקחת כל דבר ברצינות

אין שום הודעה רישמית שיכולה לאמת את דיבריי לירן , יכול להיות שהכול בגדר השערה או שעדין לא קיבלו החלטה סופית. לא צריך ליקפוץ מהיתלהבות על כול "סקופ" בסוף ניתאכזב שהכל בעצם לא נכון יכול להיות ששלירן יש מידע על שרית בנולד לירקוד (חרא של תוכנית) אבל יכול להיות שרק הציעו לשרית והיא עדין חושבת על זה אין זה בטוח ששרית הכן תישתתף בתוכנית כל דבר צריך לקחת בערבון מוגבל , גם את הידיעה עם הפלטינה של "מיס מיוזיק" תוך חודש כול עוד לא יצאה הודעה רישמית מהמישרד ולא עשו השקה לפלטינה אין לדעת אם זה נכון ולהיתבסס על דיבריי מישהי שראתה מדבקה על הדיסק. גם על הידיעה ששרית תגיש פרס בעמ'י שאני פירסמתי אותה בסוף היתה לא נכונה אבל אני שלא כמו האחרים אמרתי שהנושא עדין לא סגור אם מפיקיי הטקס והינה שרית לא הגישה שום פרס כי שום דבר לא היה החלטי ולא פורסם ששרית תיהיה בטקס. אז חברה למען הסדר הטוב והדיוק כאן בפורום , בואו נחשוב פעמיים לפניי שמפרסמים כאן סקופ גם אם אתם בטוחים שהוא הכי נכון וגם אם פורסם כזה אז אפשר לאמת את הדברים וליראות אם יש ביכלל הצדק לסקופים האללו אבל אם באמת בסופו של דבר שרית הכן תיהיה בנולד לירקוד אז מאברוק זה יהייה האוד נחמד וכייפי

Music4Life

New member
מזכיר לי איך קלוד אמר "שרית נעה"

חחחחח בכל מקרה, וואו...זה יהיה פצצה! לדעתי שרית רוקדת טוב, יש לה את זה בתנועות - נו מה, היא טובה בהכל כמעט... אני מתה לראות אותה רוקדת, זה מעניין לאללה...נשמע מדליק אש
ודה לירן

כנס גלעד

טוב אין לי מה לשקר או משהו כזה והמידע מסתמך ממקור הכי ראשון שיכול להיות וזה ממי שהולך לרקוד איתה

למעלה