../images/Emo207.gif

אני יודעת שאין פה שרשור, אבל סתם בא לי להגיד כמה דברים: 1. יש למישהו רעיון מה לכתוב על עוגה שמביאים לתחילת קורס פסיכומטרי? (סגנון- "קשה באימונים קל בקרב". אבל משהו יותר מקורי!) 2. איך לעזאזל עוד פעם אני הולכת לישון מאוחר?!?! ואפילו לא למדתי! 3. לילה טוב

b0redavid

New member
בואנה! את חוזרת על עצמך בטירוף!

בלה בלה פסיכומטרי, בלה בלה בלה לא למדתי, בלה בלה בלה בלה בלההההההההה....... ושאלה מפגרת לסיום.

תקשיב ותקשיב לי טוב!

יש אנשים שבאופי שלהם להיות נחמדים (כמוני למשל
) ויש כאלה שלא!!! להגיד לילה טוב ועוד להוסיף את האייקון הזה ליד, זה נקרא להיות קצת נחמד (הכל יחסי, כן?) | צא מזה

b0redavid

New member
אבל את אמרת לי לא להיות נחמד!

פשוט אי-אפשר לרצות אותך!

ברור

שאי אפשר לרצות אותי! כי אני תפוסה
סתם... אני לא... ועכשיו אני הולכת ללמוד לפסיכומטרי
מכירים את אלה שעושים דווקא?!?! (ע"ע- אני לא חוזרת על עצמי)

אני לא חוזרת על עצמי!

אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! WTF?!?!?!?!

EdisonGirl

New member
../images/Emo12.gif

התכוונתי - באתר "בין המרכאות"..
www.pitgam.net/ (שיש בו כרגע שגיאה מסתבר)

מיטללל

New member
../images/Emo91.gif

אני ממש לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך לשרשור התקפה וכל מה שאני אכתוב זה בגדר או בקשה, וזכותך להתעלם מכך. בדף פורום פעיל יש 15 הודעות. כלומר, ברגע שכל אחד מאתנו פותח הודעה חדשה, הוא מעביר את ההודעה האחרונה בעמוד הפעיל, לעמוד אחר. וכך הודעות אחרות לא מקבלות את תשומת הלב ראויה. לכן, לדעתי בלפתוח 2,3 שרשורים חדשים ביום, על בערך כלום, יש משהו לקוי. רצוי (לדעתי) לא לפתוח הודעה על כל הא ודה, בסגנון של: אכלתי צ'יפס", "היה לי מצחיק בשיעור", "תסתכלו בקישור הבא" "מחר אני צריכה לקום מוקדם".. אפשר לנצל ואף צריך שרשורים. בין כה וכה, שאת מגיבה להודעה, היא קופצת למעלה. את ההודעה הזו למשל, לא הייתה מניעה לשרשר לפה. כפי שאמרתי, זו רק המלצה, שיהיה יום נעים
אם תצטרכי מתכון לעוגה, תגידי :)

../images/Emo51.gif

אני אקח זאת לתשומת ליבי... פשוט בזמן האחרון גם ככה משעמם פה והדפים לא בדיוק פעילים אבל שיהיה...

מיטללל

New member
תודה לך :)

את צודקת, לאחרונה באמת מרגיש שקצת פחות פעיל פה אבל בסופו של דבר זה תלוי רק בנו :)

b0redavid

New member
מיטל, תשמעי, דוגרי.. בלי מישהי

כמו מ י ש ה י20 הפורום היה מת, אז עדיף משעמם בטירוף ממת.

מיטללל

New member
למען האמת

הפורום היה ממשיך להיות קיים, לא משנה מי מאיתנו היה מחליט לעזוב.
ביקשתי שהשרשור לא יהפוך לשרשור שכזה למען ההבהרה- אני בהחלט חושבת שמישהי 20 תורמת לפורום וממש לא הייתי רוצה שהיא תעלם ממנו. רק אמרתי שאין טעם (לדעתי) לפתוח 2-3 שרשורים של כלום, ויש דבר כזה שנקרא לשרשור, וכולנו צריכים להשתמש בו (לדעתי)

למעלה