I I shouldnt be sad New member 22/7/10 #2 אני מאמין שלא, אבל אתם בטוח תדעו. לשאקירה באמת היו התבטאויות אנטי-ישראליות בעבר?
ד דר אמברלה New member 22/7/10 #3 לא יודע. אם זה כן,זה הופך אותה לצבועה ודוחה בגלל סיבה אחת שהיא כזאת אוהבת לשחק אותה "גלובלית" (ע"ע מונדיאל) ואוהבת את כולם ושגרירה של רצון טוב והיא שונאת יהודים\ישראלים אז היא סתם צבועה בורה ועושה בשביל כסף. אם זאת לא נראה לי שזה נכון.
לא יודע. אם זה כן,זה הופך אותה לצבועה ודוחה בגלל סיבה אחת שהיא כזאת אוהבת לשחק אותה "גלובלית" (ע"ע מונדיאל) ואוהבת את כולם ושגרירה של רצון טוב והיא שונאת יהודים\ישראלים אז היא סתם צבועה בורה ועושה בשביל כסף. אם זאת לא נראה לי שזה נכון.
M Music Man XD New member 22/7/10 #5 אני חושב שהיו שמועת והיא הכחישה אותן. אבל אני לא בטוח. אני זוכר במעורפל שהיו שמועות כאלה והיא אמרה שזה ממש לא נכון.
אני חושב שהיו שמועת והיא הכחישה אותן. אבל אני לא בטוח. אני זוכר במעורפל שהיו שמועות כאלה והיא אמרה שזה ממש לא נכון.
C candyheart New member 22/7/10 #6 משום מה זכור לי... שהיו שמועות שהיא אמרה משהו על ישראל במלחמת לבנון השניה...אבל יכול להיות שהיא הכחישה אותן. חוץ מזה לא נראה לי.
משום מה זכור לי... שהיו שמועות שהיא אמרה משהו על ישראל במלחמת לבנון השניה...אבל יכול להיות שהיא הכחישה אותן. חוץ מזה לא נראה לי.
I I shouldnt be sad New member 26/7/10 #7 מצאתי הוכחה לזה שזה לא נכון. http://www.adl.org/rumors/shakira.asp