• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך
סקסי?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gifE

הוא אשכרה כפה את זה עליה. או שאני מגזימה? כי לא יודעת. בלה אמרה שהיא ניסתה להזיז אותו ממנה, והוא לא זז ובכלל לא הבחין שהיא לא נהנת מזה. עד שבסוף היא פשוט הפסיקה להתנגד...רק בשביל שיפסיק. מה גם שהיא הסבירה לו שהיא אוהבת את אדוארד. -רק- את אדוארד. הוא ממש פוץ וממש אידיוט. אני מתה שאדוארד יהרוג אותו כבר.

Black Inside

New member
../images/Emo58.gif

"כפה את זה עליה" זה לא שהוא איזה אנס והם לא מכירים אחד תשני, הוא החבר הכי טוב שלה והוא רצה לנסות לנשק אותה בשביל התקווה שזה אולי יעורר אצלה משהו. בכל מקרה, אני ממש ריחמתי על ג'ייקוב, בלה הייתה ממש רעה אליו אחרי זה [למרות שזה הגיע לו,אבל נו הוא מסכני כי הוא מאוהב בה והיא לא שמה עליו:(]

WTF?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gifE

בטח שהוא כפה את זה עליה. היא ניסתה להתנגד, והיא אפילו אמרה את זה. לא ניכנס לאם זה אונס או לא אונס, אבל בעיניי זה היה קטע דוחה וממש לא היה לי נעים לקרוא את זה. עזבי את זה שאחרי זה ג'ייקוב התנהג כרגיל ובכלל לא הבחין בזה שזה עיצבן את בלה. בנאדם שהיה מכבד מישהי אחרת, היה יודע שכשיש חבר, צריך לקחת סטפ באק. אבל וול, אולי אני סתם כלכך אנטי ג'ייקוב וכלכך פרו אדוארד שזה מבלבל את העובדות. למרות שלפי מה שקראתי, לא נראלי.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gifE

נופ, את צודקת לחלוטין, הוא כפה את זה עליה לגמרי. ^^

rebecca121

New member
לפעמים זה ממש היה מתסכל

הקטע עם החולשה שלה ושהיא הבן אדם הנורמלי היחיד שם! רציתי שהיא תביא לו כזה בוקס שהיה מעיף לו חצי פרצוף.. גם אדוארד לפעמים מתנהג איתה כאילו היא בובה, רק שלא תשבר...

orw93

New member
תראותראו איזה חמוד../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

Twilight star Robert Pattinson has skyrocketed to international stardom, thanks to the vampire romance's runaway box office, but he's still just a regular guy at heart. "I miss being able to go for a walk," Pattinson, 22, told Sweden's Frida magazine in a new interview. "I miss the smell of London...I almost cried because I missed it so much. And I miss my dog [Patty]," he says. "I haven’t moved [to L.A.] for good," says Pattinson. "I live in a rented apartment where all of the furniture is rented." While the handsome 6'1" British hunk lives in Los Angeles these days for professional reasons, his setup there is surprisingly makeshift. בחיי זה גרם לי לרחם עליו איפשהו, שהוא אמר שהוא מתגעגע לריח של לונדון, לכלבה שלו
גמני מתגעגעת לריח של לונדון

../images/Emo63.gif ../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/SubCategories.aspx?CategoryID=2&SubCategoryID=1021 למי שצריכה להשלים לעצמה את הסאגה, יש פה באתר של סטימצקי. אחלה מחירים וזה מגיע נורא מהר בדואר!!! וג'אסט סו יו נואו, הספר Twilight הוא בגירסת הכריכה של תמונת הסרט. אין לי מושג לגבי הספר הזה, אם בכלל יש הבדל חוץ מהכריכה. שימו
שיש מיד אחרי הסאגה גם את הספר The Host למי שרוצה.

noam31995

New member
../images/Emo24.gifאני אוהבת אותך!!!../images/Emo23.gif

אני מתה עלייך!! אני רק בטוויליט באנגלית ואני מנסהלקרוא כמה שיותר לאט כדי שאני אוכל לקרוא גם את האחרים(חשבתי לעצמי שהם יגיעו עוד מלא זמן)!!!!!
חיפשתי לפני שבוע ולא מצאתי כלום!!! תודה!תודה! תודה!תודה! תודה ותודה!!! אני חייבת לך טובה ענקית!!!!!
מה זה THE HOST? ושוב-אני אוהבת אותך!

../images/Emo63.gif בכיף שלי לעזור כמה שאפשר

זה נעים לדעת שאני מצליחה!! The Host זה ספר קליל לקריאה (900 אלף עמודים) שסטפני מאייר כתבה מחוץ לסאגת Twilight. אני קניתי אותו, אבל אני אקרא אותו רק כשאסיים את הסאגה. ועצה שלי - מחר על הבוקר תתקשרי להזמין כי הם מתאדים מכל (!!!!!) המדפים בכל הארץ.

../images/Emo63.gif נהייתי צינית משו פחד

ככה זה ששני הדברים שאהובים עלייך במיוחד זה סדרות (והרבה) וספרים (בכמויות מעוררות דאגה).

noam31995

New member
../images/Emo119.gifנופפ....יש סיבוכים....חח../images/Emo11.gif

ובכלל, כשדוד שלי ראה שאני עומדת לקנות מסטימצקי ב250 שקל, בערך!!הוא אמר לי שהוא לא מסכים לי לבזבז כל כך הרבה כסף על זה!!! שאלתי למה והוא אמר שהוא יקנה לי את זה בחצי מחיר!! אז הוא עומד להזמין לי מאמאזון ב-135...משהו שאמא שלי בחיים לא הסכימה לעשות...אז נקווה שזה יגיע מהר!! אבל תודה!! בלעדייך לא הייתי חושבת על לקנות בכלל...חחח

../images/Emo63.gif

אני ממש מקבלת פה זריקות לאגו!!! אין צורך בזה מתוקות. בערך פעם-פעמיים בשבוע אני נכנסת לאתרים של סטימצקי או צומת ספרים, או אפילו לחנויות שלהם בירושלים לבדוק אם יש את הספרים, במיוחד בשביל לדווח לכם... ואני עושה את זה ברצון ובאהבה. באמת.

Emergency Exit

New member
חח לא משנה מה תגידי,../images/Emo185.gif

אני מרגישה כיאלו פונים אליי כאל ילדה קטנה
בקטע עם הסקס, עם השאלון, וכשאת אומרת "מתוקות" את פשוט מזכירהלי בייביסיטר שהיתה לאחשלי פעם, סליחה. אני עדיין אוהבת אותך כמו שאת אז אל תשני את ההתנהגות או משהו פשוט היתי חייבת להעיר. XD

למעלה