• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך

Paz Love Gal

New member
קניתי את טוויליט באנגליתD:

עברית פשוט בלתי נסבל..אי אפשר להמשיך לקרוא
קניתי את הספר עם הכריכה של הסרט
עם אדוארד ובלה
קפצתי בבוקר לקניון שבעת הכוכבים,בצומת ספרים לא היה, כמעט התייאשתיXD ואז הלכתי לסטימצקי,חיפשתי את הספר כשהוא היה מול העיניים שלי במדף ה"רק הגיעו" XDDD זה היה העותק האחרון וילדה אחת כמעטטטט חטפה לי אותו
הביאו לשם רק שני עותקים שלו וכבר הספיקו לקחת..
מהר חטפתי אותו,וזהו

Sacred Lie

New member
יש תיקון באוואי שלך, זה ../images/Emo80.gif

what if i'm not the hero? what if i'm the bad guy ?

תתחדשי (;

עברית באמת לא כ-זה נורא. ברור שבאנגלית זו החוויה, אני מסכימה. אבל אבל אבל....היא עשתה את הכי טוב שלה, אני בטוחה... הרי זה...זה....טוויליט!!!!! XD.

rebecca121

New member
תתחדשי../images/Emo13.gif

רק הגיעו ונחטפו... הם לא הכינו את עצמם לכמות האדירה של המעריצות בעקבות הסרט כנראה...רק בישראל!

דינדש

New member
אוףףף... כיף לך

באמאזון בריטניה נגמר המלאי, ואמא לא התלהבה להזמין מארה"ב... אז הלכנו לסטימצקי בשער ראשון והיה להם את ניו מון, אקליפס וברייקינג דון. דווקא טוויילייט לא היה
.

אני שונאת את ג'ייקוב בלאק!../images/Emo69.gif../images/Emo58.gifE

וואט דה פאק?! איך הוא העז לנשק אותה?!
וואי, אני לא סובלת אותו. ;; אדוארד כלכך מתוק. כל הזמן מנומס כלפיו. שיהרוג אותו כבר.
הוא אנס את בלה.
זה אונס! היא לא רצתה! בוהו. "and if you ever kiss her again, i will break your jaw for her!" יו גו אדוארד! ~פונפונים~ ~חוזרתלקרוא~

Orange Sky

New member
../images/Emo58.gif לאקליפס

הוא אנס ממנה נשיקה! זה היה דוחה לקרוא, רציתי לרצוח את ג'ייקוב כשקראתי את זה>< זה היה אחד הקטעים הכי נוראיים בסאגה.>< ולעומת זאת כשאדוארד איים עליו~מה שציטטת פה~ היה אחד הקטעים החזקים

../images/Emo58.gifE. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה אולי היה קטע דוחה, אבל ממנו יצא אחד הקטעים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי.
כשנשברה לבלה היד... והיא עשתה כזה "OW!" זה כזה קורע
. אני זוכרת שקראתי את זה בהסעה ופשוט התגלגלתי מצחוק! ואיזה אחת אמרה לחברה שלה "מה עובר עליה
?"
חחחחחחחח אני ממש אוהבת את הקטע הזה.

אני דווקא ממש ריחמתי עליה.../images/Emo12.gif בכלל שקראתי את

זה הייתי כולי: O____________O ואז: "
" XD

Nuriel13

New member
../images/Emo58.gif E

פעם ממש אהבתי אותו ואני לא יכולה לסבול אותו יותר. רציתי שאדוארד יהרוג אותו כשהוא נישק אותה!! אני אוהבת את הציטוט הזה D=

Black Inside

New member
../images/Emo58.gifמה, גם ג'ייקוב ממש מתוק.

אני עדיין לא בטוחה באיזה צד אני בדיוק, של ג'ייקוב או של אדוארד. ואני חושבת שהקטע הזה שג'ייקוב נישק אותה היה ממש סקסי חח

למעלה