• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך

orw93

New member
וואי חלום../images/Emo205.gif

הייתי מתחלפת איתך בכיףD:

Emergency Exit

New member
חחח אולי גםאני,

אבל אני לא מסוגלת לישון כ'כ הרבה. זה מטורף
אני מתעוררת גם באמצע הלילה לפעמים, וגם ב6 בבוקר לפעמים אני אפעם לא מסוגלת לישוןהרבהXD

orw93

New member
אם אני ממשממש עייפה אז כן../images/Emo205.gif

תמיד אחרי טיולים אני ישנה 15-16 שעות. עכשיו אני כלכך צריכה שינה כזאת. אני הכי עייפה בעולם מהשבועות האחרונים ואני לא מצליחה להשלים שעות שינה

Emergency Exit

New member
תודה על התמונות../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

ואו הציטוט בחתימה שלךךךך
הג'וקרררר. ראר. הית'.

../images/Emo207.gifThe Haunted Airman.

זה סרט שרוברט משחק בו. זה הקישור לחלק הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=tl5nmROKaXs&feature=PlayList&p=5F0E278D3E6375EE&index=0&playnext=1 (בצד יש קישורים לכל החלקים של הסרט) זה באיכות ממש טובה. ראיתי איזה 3-4 חלקים, וזה סרט רציני וקריפי! יש חלקים מלחיצים.
רוברט מעשן שם -מלא-
והוא פשוט שחקן טוב. תהנו.
.... אה ו...הצעה: במקום שירשור נצלשים אפשר לקרוא לשירשור: "טוויילייט חדשות, תמונות ועידכונים." כמו בפורום MCR למשל. כי שירשור נצלשים זה סתם מוזר.

ואראה את זה*

אני שונאת שאני שולחת ואז שנייה אחרי שזה נהפך דף את רואה טעות. מעצבן משהו.

orw93

New member
לא הבנתי ממנו כלוםXD../images/Emo205.gif

הבנתי את הרעיון, אבל בשלב מסוים איבדתי את זה לגמרי. אינלי מושג מי נגד מי
חשבתי אני אבין בסוף וזה בלבל אותי עוד יותר

הבנתי בגדול שזה על חוויות ממלחמת העולם ה-2.

הרבה חיילים ששורדים מלחמות בסדר גודל כזה נכנסים לחרדות נפשיות מאוד קשות, מלבד הפגיעות הגופניות. במקרה הזה, טובי (רוברט) הוא אחד מאותם חיילים שניצלו, אך נשארו לו מספר טראומות בעקבות האירוע והוא ממש פוחד מהחושך. הוא תמיד כשחושך רואה כל מיני דברים בצללים ולמעשה סוג של הוזה. אותו רופא מנסה כביכול לטפל בטובי, אך הוא מתעלל בו ומכניס אותו עוד יותר לחרדות. הבנתי שהוא עושה את כל הדברים עם העכבישים וזה..רק כדי להפחיד אותו. הסיבה לא הייתה לי ברורה. הסקתי שהוא פשוט רצה להפריד בין טובי לג'וליה. כי הרי טובי אוהב את ג'וליה ואם הרופא המשוגע הזה יסגור אותו במקום הזה, הוא לא יכול באמת להיות איתה. נראלי.

xXx Lilo xXx

New member
נישמע סרט אמ.... מוזר XD../images/Emo29.gif

ניראה אם יהיה לי כוח או רצון אני אראה XD

ליקוש5

New member
וואו

באמת שלא הבנתי את הסרט.. כאילו הקונספט דיי ברור. אבל מה לעזאזל קורה שם? ולמה הוא הורג אותה בסוף? ועוד מנשק אותה?? לפחות ראינו אותו באמבטיה :)

למעלה