• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך
אמ, אני מניחה שאחרי שהוא סיים לצלם את

The Haunted Airman, לקח לו זמן להפסיק לעשן. אם בכלל הוא הפסיק.
כי הוא מעשן שם מלא. וזה לא חדש שסיגריות זה ממכר. ואמ, גם ראיתי קטע ביוטיוב...פאפרצי שעשו לו...והוא עישן.
אבל אולי זה לא משהו קבוע. לא'דעת.

בטח סטייל אח שלי../images/Emo6.gif

~מוציא סיגרייה~ "אנ'לא מעשן הרבה" ~אחרי 10 דקות, בא להוציא עוד סיגרייה, שם לב שנגמר~ WTF?! כאילו, תעשן, לסרטן הריאות שלך, אבל חלאס, דיי לעבוד על עצמך D:

orw93

New member
בחיי שאתן חיות בסרט../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

אל תשלו את עצמכן שהוא לא מעשן, כי יש סיכוי ממש גדול שכן. וזה שהוא מושלם ברמות שאין דברים כאלה לא אומר שהוא לא מעשן חח

Emergency Exit

New member
חחחח ישלך משהו עם..../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif

"אתן חיות בסרט" "אתן תמימות" "אתן נאיביות" חחחחחחחח. מישהי פה מאוד מחוברת למציאות אה ואנלא נגדך זה סתם מצחיק.
את חמודה.^_^

orw93

New member
בחיימשלי לא אמרתי נאיביותXD../images/Emo205.gif

אבל חופשי:) אני מנסה להיות מציאותית חחח

לא משלה את עצמי, פשוט לא מקשרת מיידית.

[ככה אומרים? לעזאזל, איפה כל שיעורי ההתבטאות???] XD רוצה להאמין את הטוב ביותר עליו, ואני יודעת שהוא לא מושלם. אף אחד לא כזה. וסורי אם אני נשמעת כמו אחת שחושבת שהוא מושלם. XD כי זה בכלל לא הכוונה. לגמרי לא. שיהיה לך המשך יום נעים

לאחר שחברתי התערבה איתי על הנושא

לפני חודש וחצי ככה בדקתי ביוטיוב קלות והבן אדם מעשן ומזה משנה אם כן או לא הוא מבוגר וזה החלטה שלו וזה לא סוף העולם סיגריה פה ושמה זה דבר שיכול להיות מהנה

Emergency Exit

New member
חח, ממש "מסויימת".

מה, את מתביישת להגיד את זה? אנחנו לא פורום "בגדי תינוקות" חחחחחחח

../images/Emo63.gif אני? מתביישת???

אני כל הזמן מתייחסת לסקס בצורה הזאת, כל החברות שלי מכירות אותי ככה זה לא אומר שאני מתביישת...

Emergency Exit

New member
חחח זה היה נראה כיאלו

הסתרת את המילה כיאלו אנחנו ילדות קטנות ומי שלא תבין אז לא חשוב סתם היה נדמהלי. :)

חחח אני מעדיפה להעריך סיגריה איכותיתי פה ושמה

זה יכול להיות מאוד מהנה ולא אכפת לי מה אומרים אני נהנת גם ככה החיים קצרים

למעלה