DUNE

Enderew

New member
../images/Emo207.gif DUNE

היי, הייתי סקרן לדעת כמה אנשים כאן קראו ספרים מסדרת חולית (את הסרט אני מניח שכולם ראו), סתם מתוך סקרנות. סכ"ה גם שם יש תולעים במדבר (בדומה לסרט של סטארגייט, שמתרחש גם הוא במדבר, וגם בו יש זחלים). חוץ מזה אני גם אשמח לדעת אם למישהו כאן יש את הספר חולית, בעברית, והוא מוכן להלוות אותו?

Enderew

New member
בעברית או אנגלית?

ואיך אתה מגדיר הכל? כי לפי מה שאני יודע כמות הספרים שיצאו בסדרה אחרי מותו של הרהברט (האב) היא עצומה, ולא רק על ידיד הרברט הבן לפי מה שהבנתי.

noobster

New member
אההה גם וגם :)

הכול בעיברית ואת ההמקורית של האב באנגלית

subatoi

New member
אבל יש קצת הבדל בגודל, לא? ../images/Emo13.gif

לפי מיטב זכורני התולעים שם ענקיות (לא שקראתי או ראיתי. עדיין. זה ברשימה...).

deathcaster

New member
תגובה

אין לי את הספרים, אבל קראתי את רובם..... מה המשותף בין רמת אביב לבין הרברט הבן ? שניהם לא מגיעים לרמת אביב(ו) קרא רק את הספרים שהאבא כתב, הבן כתב ספרים ארוכים שרק מוכיחים שהוא לא אהב את אבא

Bajoran Priest

New member
אני לא בטוח

די אהבתי את הספרים של הבן, למרות שלא קראתי את כולם (אבל כן קראתי את כל טרילוגיית הבתים שלו).

Enderew

New member
גם אני לא כזה מאוכזב

קראתי את הג'יהאד הבטלריאני עכשיו, בהתחלה הספר לא הרגיש כתוב טוב ולא זרם בכלל, והרגיש "מבלבל". אבל ככל שהתקדמתי הוא השתפר והעלילה זרמה, וניהיה ממש קשה לא להמשיך.

היי enderew יש לי את כל סידרת

חולית בעיברית אבל יש לי בעיה בכמה ספרים הדפים נקרעו קצת בגלל שזה היה בתקופת הצבא שלי ושמתי הרבה דברים בתיק.

Oradea

New member
קראתי...

אין ספק שהספר הראשון גאוני. די התייאשתי אחריו... אני לא אוהבת להתאמץ לקרוא ספרים, וזה מה שקרה בספר הזה, לפחות לי. אני מעדיפה שהספרים יתנו לי תחושה של זרימה, כמו כמה מהספרים של אורסון סקוט קארד, לדוג'. או להבדיל, ספריו הידועים לשמצה של דאגלאס אדאמס.

noobster

New member
קארד זורם?

מתי נקרא לאחרונה סדרת אנדר? סדרת הצל טובה אבל הסדרה הראשונה מקרטעת!! ומי פה משמיץ את דגלאס? בוא מכות!

subatoi

New member
המשחק של אנדר

היה הספר שהכי זרם לי מהידיים בחיים. קצב כזה מעולם לא היה לי, והבנתי שזה ככה גם אצל אחרים (אולי לא אצל כולם, אבל בטח לא רק אני). את האחרים לא ניסיתי. עדיין. גם מלבד הכלב הלך לי מהר מאוד, אבל קשה להשוות, כי הוא נורא, נורא עבה.

noobster

New member
המשחק זה הספר ה...WOW

ממש אחד הספרים האהובים עלי!!! אבל המשך סדרת אנדר.. לא איכזבה.. אבל.... קראתי קודם את הצל (אחרי אנדר כמובן) ואז חזרתי לסדרה המקורית והתאכזבתי קלות... עדין לא סדרה רעה בכלל ואני ממליץ אבל בכול זאת סדרת הצל הרבה יותר טובה

Oradea

New member
זורם גם זורם

שוב, כמו שאמרתי... בשבילי. לא השמצתי את דאגלאס... זה היה בצחוק. הוא אחד מהסופרים האהובים עליי. זה יפה, בהתחשב בעובדה שמדע בידיוני זה לא הז'נאר האהוב עליי...

miotisman

New member
אני (עדיין) קורא עד משיח חולית אבל

משיח חולית זה פשוט יותר מדי פילוסופיה וזה אחד מהספרים היחידים שקראתי (של הרברט) שאילצתי את עצמי לסיים. ברשר לקארד קראתי את כל הספרים למזלי התחלתי מהסדרה הראשונה ואז רק עברתי לשניה (של הצל) וככה לא התאכזבתי לגמרי מהסדרה הראשונה אבל אין ספק שסדרת הצל הרבה יותר טובה.

למעלה