עזרה?

Reichan

New member
../images/Emo207.gif עזרה? ../images/Emo7.gif

אני מתנצלת מראש לכל אלה שאמרו שזה שיורדים מהנושא של הפורום מפריע להם, אבל אני באמת באמת נואשת... מאחר ולא הספקתי להשיג תחפושת של מרינה השנה, המחלטתי להתחפש לפנטומימאית. האביזרים שאני צריכה: חצאית שחורה קצרה, חולצת פסים שחור לבן פשוטה, גרביונים שחור לבן וכובע בארט שחור. חרשתייייייייייייייייייייייי את כל קניון איילון + חנות ראלף קטה שמול הקניון ולא מצאתי כלום. נישט, נאדה, nothingggggg מישהו יכול לעזור לי, להפנות אותי למקום כלשהו בו יש את הפריטים הללו או לעזור איכשהו?? בבקשה בבקשה בבקשה?????
תודה מראש לכל העוזר [והמנסה לעזור
]

Hawkgirl

New member
איך לא מצאת XD

חצאית שחורה חייבת להיות בכל חנות פאקאצתית שאני שונאת(להלן קאסטרו, פוקס, רנואר וכדומה. ותסלחו לי אלו שאוהבים את החנויות האלו מסיבה שלא ברורה לי >.> ) חולצת פסים שחורה... זו כבר בעיה כי זה משהו ספציפי, ולא נראה לי שזה ממש IN למכור חולצות כאלו מהפאדיחה שיצחקו על אנשים ברחוב "חה! אתה אסיר! $#$^#$" XDD הייתי ממליצה שפשוט תקני חולצה לבנה(או שחורה) ותתפרי עלי פשוט פסים שחורים(או לבנים). גרביונים זה באמת לא בעיה, בכל חנות שמוכרים בה תחפושות יש גם גרביונים X_X אני לא חושבת שמוכרים בדיוק גרביונים מפוספסים בשחור ולבן :\ אבל אפשר תמיד ללבוש גרביון אחד שחור ואחד לבן :\ כך שאולי תמצאי בחנות שיש בה תחפושות גם גרביונים לבנים ושחורים בזול :\ אם לא, שוב, תקני צבע אחד של גרביונים ותתפרי פסים לבנים או שחורים :\ מקסימום, תלכי ל-H&O, אני בטוחה ב-90% שהם מוכרים גרביונים, כך שתאלצי לקנות אחד שחור ואחד לבן אם תתפשרי על מה שהצעתי(למרות ש-H&O יחסית יקרים :\ ) אטו... ובשלב הזה הבורות שלי נכנסת, אבל.. כובע בארט? X_X בכל מקרה, בדיזינגוף סנטר יש חנות די מגניבה עם המון אביזרי תחפושות, אני לא ממש יודעת למקם אותך איפה החנות נמצאת, אבל היא יחסית קרובה לאוטאקו(בהשערה שהיית כבר פעם באוטאקו) אם נניח את מול אוטאקו אז תמשיכי למעלה מהחנות ולא למטה והחנות תהיה מצד שמאל שלך. חוץ מזה, צריכים להיות אביזרי תחפושות גם בכפר השעשועים, והפנינג(קודם תנסי חנויות אחרות לפני הפנינג, כי הפנינג יקרים, וסתם להמחשה, הם מוכרים שם כנפי מלאך קטנות ב-50 שקל בזמן שבכפר השעשועים, אותן הכנפיים ב-30 שקל) אטו, ובהשערה שעזרתי OO" אויאסומי O:

Reichan

New member
תודה רותם-צ'אן ^_^

הבעיה היחידה היא שכבר חיפשתי כמעט בכל החנויות שציינת...
פוקס וקאסטרו - הייתי שם כפר השעשועים - דוד שלי הוא הבעלים של כמה מהסניפים, אז חרשתי את החנות ולא מצאתי כלום הפנינג - גם שם חיפשתי... אין כלום @@ H&O... חיפשתי שם בגדים, לא גרביונים, אז אין לי מושג... @@ הבעיה עכשיו היא שאין לי זמן לתפור וכאלה... כנראה שאני אקח את הרעיון [המעפן ביותר, אני חייבת לציין] של אמא שלי, להתחפש ל"מה שבא לי". -____________- אכן... תודה רבה רבה בכל מקרה
אה, ואגב, כובע בראט זה הכובע הזה של הצרפתים... להלן: http://img.alibaba.com/photo/51211728/Ladies__Beret_Hat.jpg

מאיוש33

New member
חחח לא התכוונתי שאסור לדבר בכלל על

משהו שלא קשור לפורום..
אמממ...... לדעתי במקום להסתבך עם התחפושת תקני תחפושת קנויה/ תתפרי [אצל תופרת] / תשאילי ממחסן תחפושות....... הרעיון יפה אבל בהתחשב בזה שנשאר עוד שבוע לדעתי כדאי לך כבר לקנות או להשאיל....

Takuto

New member
יש לי מחשב!!!!#@$%#@%$#ארצגקךחב/ל'ר

מה לא מרינה?!?!?@?$?#@%$#^%אץךרקב מרינה ;-; וסוף סוף אחרי חודש בלי מחשב.... יש לי מחשב$#%43קכלעב'ק בהתחלה הייתה בעיה שהווינדוס לא עולה ובסוף היה צריך לפרמט וכמובן שלא רציתי אז ביקשנו שיעתיקו כל מה שיש לי לכונן אחר ורק אז יפרמטו ואז יחזירו הכל XD והבאקה הזה בטעות מחק את ה PROGRAM FILES והיה לי שם כמה דברים שהורדתי מהמירק/ביטורנט ולא הוצאתי מהתיקיות שלהם =\ אבל לפחות רוב הדברים שלי נשארו =X ואז הייתה בעיה עם האינטרנט ואמרו שזה הכרטיס הרשת אז הבאנו את המחשב לתיקון שוב ואחר כך עדיין לא היה אפשר להתחבר אז הזמנו טכנאי מהוט שיבוא עם כבל USB והדיסק של המודם כי ככה זה לא משנה אם יש בעיה בכרטיס רשת עדיין או לא =X הכל בגלל עוז!!!#@%$# אז עכשיו אין לי מסנג'ר (יש את זה של הווינדוס אבל אני מעדיף את מה שהיה לי שאני לא זוכר איך בדיוק נקרא או איזה גרסה זה =X אני אנסה לחפש את זה) וגם צריך לעדכן את המדיה פלייר ודיבאקס כי זה לא מפעיל טוב הכל =X וכמובן להוריד ביטורנט ולהוריד את כל הפרקים של פוקי ששודרו עד עכשיו ולא יכלתי לראות #%$% ואם שכחתי משהו שאני צריך לעשות כי פרמטו אז אשמח אם מישהו יזכיר לי =X

Takuto

New member
אני לא מצליח לכתוב בעברית בפורומים

קודם זה הצליח לכתוב לי כאן בעברית אבל עכשיו גם בפורום אחר וגם בפורום הזה אני לא יכול לכתוב בעברית ובמקום זה יוצאים סימנים מוזרים עכשיו אני כתבתי את ההודעה הזו בפנקס רשימות והעתקתי לפה =X מישהו יודע איך לסדר את זה? ורמי שלחתי לך ה"פ פה =X

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif מה עוז אשם? XD

ולא הבנתי, קנו לך מחשב חדש או שפירמטת את המחשב? X:

Takuto

New member
...

עוז אשם כי המחשב התפגר בדיוק כששמתי את הדיסקים שלו X_X אולי היה בהם וירוס או משהו X_X אם לא הייתי לוקח את הדיסקים האלה אולי לא הייתי סובל חודש שלם בלי מחשב$#%$#%$#@לרהכ'ק4 ופרמטו לי את המחשב אבל שמרו על הדברים שלי =X העתיקו הכל לכונן אחר ואז פרמטו ואז החזירו את מה שהיה לי רק מה שהיה ב PROGRAM FILES הלך שזה כולל כמה דברים שהורדתי במירק/ביטורנט והשארתי שם אבל חוץ מזה הכל נשאר =X ובבקשה שמישהו יעזור לי בקשר לזה עם העברית כי זה ממש מעצבן לכתוב בפנקס רשימות ולהעתיק כל הזמן X_X וזה עושה ככה גם בגוגל ובכל דבר באינטרנט... לא רק בפורומים =X

Takuto

New member
סליחה שאני שוב מספים אבל...

בבקשה שמישהו יעזור T_T אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים בכל דבר שהוא לא אתר (וורד/כתבן/שורת הכתובת באקספלורר/ועוד) כן אפשר עברית אבל באתרים כמו למשל כאן בפורום אם אני מנסה לכתוב בעברית זה יוצא כסימנים מוזרים זה למשל מה שיצא כשניסיתי לכתוב בגוגל אבגדהוזחטי: http://img337.imageshack.us/my.php?image=beex9.png מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? בבקשה? מספיק שסבלתי חודש שלם בלי מחשב X_X אין לי כוח כבר לעוד בעיות איתו =\

אוקיקי

New member
לפי אבא שלי

יכול להיות שזה בעיה בגירסא מסוימת של האינטרנט אקספלורר, אז אתה יכול לנסות להוריד גירסא חדשה יותר/להתקין פיירפוקס (FireFox/שואלאש).

Takuto

New member
__

אני לא יכול לעדכן את האקספלורר - זה אומר שהווינדוס שלי לא מקורי X__X וניסיתי פייר פוקס ובאמת אני מצליח שם עברית אבל זה לא מציג את כל האתרים כמו שצריך אז מחקתי... אני כבר מעדיף שיהיה ככה ושיראו הכל כמו שצריך =X נראה לי שבינתיים אשאר ככה כי אף אחד לא מוצא לי פתרון אחר ואני ממש לא הולך להביא את המחשב לתיקון שוב =\

nimix

New member
פתרון לבעיה ../images/Emo70.gif

אהלן, לפי מה שאתה מספר ( ובמיוחד לאחר פירמוט..) זו בעית הגדרות ( מן הסתם) מה גם שאתה מאשר שבמוזילה ( אחלה דפדפן) אתה רואה וכותב בעברית והכל תקין , ז"א באמת משהו ספציפי בדפדפן הנוכחי ואני יודע שיש אתרים שלא מוצגים טוב במוזילה אבל תמיד יש פיתרון , חוץ מזה תעשה את החישובים שלך (לכתוב ב NOTEPAD ואז להעביר לפה..), אגב תנסה גם עם דפדפן אופרה - גם נחמד 3 אפשרויות: ************* * קודם כל , תיכנס לאייקון "המחשב שלי" שנמצא בשולחן העבודה - תנסה לגלוש משם - > יש שם שורת כתובת כמו בדפדפן של אקספלורר * אם אתה לא מצליח להתקין את הדפדפן הנוכחי מחדש, אז תוריד אקספלורר 7 החדש - שווה לנסות ( תתייעץ עם אותו אחד שפירמט) * בסוף תוכל גם להתייעץ עם פורומים של: "תמיכה טכנית" או "מחשבים - חומרה ותוכנה" או " "מחשבים ואינטרנט" ו\או " Windows " (לא חסר פורומי תמיכה כאן בתפוז..) באמת מקווה שתפתור את הבעיה....אשמח לדעת האם הסתדרת ..

Takuto

New member
תודה

עוז כבר עזר לי לסדר את זה - זה היה משהו בהגדרות של האקספלורר =X

Hawkgirl

New member
בקשר לבעיה עם האקספלורר

כל מי שיש לי ווינדוס פרוץ, או במילים אחרות לא קנה דיסק מקורי של ווינדוס לא יכול להוריד את האקספלורר 7 בגלל שזה דורש קוד הפעלה שבא יחד עם הדיסק המקורי של ווינדוס(יש מספר סידורי וקוד הפעלה) כך שאת המספר הסידורי זה לא בעיה להשיג.. אבל קוד ההפעלה יכול להיות רק אחד כזה לכל מחשב. באמצעות המספר הזה מייקרוסופט יכולים בעצם לגלות ולפקח איזה מחשב משתמש באיזה מספר סידורי שייתכן וקיים במחשב אחר(פשוט מגלים איזה מחשב זה לפי מספר איי פי). בקיצור, כמעט לכל העולם הזה אין ווינדוס מקורי XD ומודה-אני אחת מהן, וכפי הנראה גם תומר XP מה לעשות שמוכרים את מערכת ההפעלה במאות שקלים >.> כאילו.. כמה עולה כבר לביל גייטס לצרוב את התוכנה על דיסק ולהוציא את זה לחנויות? 50 פני לדיסק? >.>

Takuto

New member
_

ודווקא לפני הפרמוט הווינדוס שלי היה מקורי... כי אני זוכר שכן יכלתי לעדכן את האקספלורר הטכנאי המפגר התקין מזויף =| בכל מקרה.. הבעיה של העברית נפתרה כבר כך שזה כבר לא ממש משנה לי אם זה מקורי או לא XD

Hawkgirl

New member
לא נראה לי O:

גם אני הייתי יכולה לעדכן אתהאקספלורר לפני שיצא 7 O: (עידכנתי פעם מ-5 ל-6). אבל כנראה שאז עוד לא חשבו על העניין הזה של הקוד הפעלה אז לא הייתה ההגנה הזו :\

אולי תנסה מקלדת וירטואלית

התחל-> כל התוכניות-> עזרים-> נגישות-> לוח מקשים על המסך. ותראה אם זה עובד

Takuto

New member
../images/Emo207.gif מי בא לכנס אנימה?

אני כנראה אבוא למרות שאני לא ממש רוצה =X יותר בגלל שאין לי ממש משהו יותר טוב לעשות ושאני צריך להחזיר דברים לאנשים =X תתרמו למסכן שרק סובל בלי הפסקה ואפילו היה חודש שלם בלי מחשב (ומי שמכיר אותי טוב יודע שבשבילי זה באמת סבל X_X) ותקנו ממני מנגה! בבקשה! ;-; תהיו שמחים כשתדעו שהכסף שלכם הולך למטרה טובה! אוכל לקנות לי דברים של פוקי שכרגע אין לי כסף לקנות וגם להורים שלי אין בכלל =X ו... אני צריך פוקי! אני חייב! אז... תקנו ;-; CardCaptor Sakura 1-3 TSUBASA CHRoNiCLE 1 Tokyo Mew Mew 1 Full Moon wo Sagashite 1-4 Fruits Basket 1-2 Rave Master 1 מנגה אחת = 50 שקל ובאמת שהמחיר מוצדק- אני ממש ממש ממש שומר על הדברים שלי ואפילו לא קראתי את רובן כך שתהיו בטוחים שזה במצב מצוין ואפילו יותר טוב מבחנות כי בחנות 5435 אנשים מדפדפים בזה כל רגע! XD יש לי גם מחזיק מפתחות של יוקי מפרוטס באסקט שאפילו עדיין עטוף! זה המחזיק מפתחות הזאת שהוא בצורה של בן אדם =X ואני בכלל שונא את יוקי XD אז אני אמכור אותו ב- 20 וארנק של קיו - 60 תקנו ;-; בבקשה ;-;

למעלה