עברתי דירה!

מותר לי

New member
../images/Emo207.gif עברתי דירה! ../images/Emo47.gif

לא מצאתי לאן להדביק את עצמי, אחרי שהמנהלים ימצאו אז הכותרת תהיה קשורה
אני בחיפה, עם חלונות מדהימים לים!
מחפשת עבודה (אם יש למישהו הצעה רלוונטית אני אשמח!) מחפשת ארון בגדים (כן...) ובעיקר- מחפשת מקום לזוז בחדר
השותף מדהים!
הוא גם בשלן לא רע בכלל! (מקנאת באישתו לעתיד!
) אתמול הרכבתי את המחשב בשעה טובה, יש חמצן!
יאללה, עפתי לארגן קצת את הבית, את החדר, קניות דחופות וכלמיני אחרים..... ביי בינתיים!

מותר לי

New member
יאפ ../images/Emo67.gif

כבר יצרתי קשר עם ארבעה יוצאים מחיפה
איפה החמישית הנעלמת? השמיעי קול!
יש עוד חיפאים
תודה, חיים!

מותר לי

New member
אכן חלונות לים ../images/Emo99.gif

אחד במרפסת, אחד במטבח ושניים בחדר
לראות אותו עם הקפה של הבוקר, כשתולים כביסה, תוך כדי כתיבה בפורום, או סתם כך כשרוצים לחלום... ואם מה שרואים בחלון לא מספיק- תמיד שמורה האופציה לצאת לגג
(אה, אני גרה בגג
)

מותר לי

New member
רק בגלל חנוכת בית יבואו לבקר? ../images/Emo10.gif

מי שבאמת רוצה להגיע יגיע גם בלי חנוכת בית (ואני ההוכחה החיה לכך
) ומי שמאד רוצה להגיע לחנוכת בית- שיבוא וידמיין כאילו יש חנוכת בית שרק הוא לא הבריז
ומי שלא רוצה לבוא- לא צריך טובות
(מצאת מי שתחגוג חנוכת בית
)

מעכשיו אין לך תירוצים לגבי סופ"שים

כשגרת בבקעה היה לך קשה להגיע לסופי השבוע של הל"ל. עכשיו אין יותר תירוצים. מקוה לראותך באירוע הבא שלנו.

מותר לי

New member
אין הסעה מחיפה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

וברצינות: האירוע הבא ככל הנראה יהיה פסח כי לא נראה לי שעד מסיבת פורים אסיים לסגור עניינים...
עכשיו אני צריכה כמה דברים: 1. עבודה 2. לאתר את היוצאת החיפאית הנעלמת 3. לדבר איתך 4. לחשוב עם החיפאים מה אפשר לעשות כאן בשביל הל"ל (ונחזור למס' 2...)

מותר לי

New member
תסמני ../images/Emo127.gif על סעיף 2 ../images/Emo178.gif

ותבטלי את ההערה בסעיף 4
מה שלומך?

דסדס

New member
היי! מזל טוב

תתחדשי על הדירה (שנשמעת מהממת!) הרבה בהצלחה, ותהני לך בחיפה!

old friend

New member
בשביל מה ???

תתחדשי אני עשיתי את המעבר לחיפה לפני חצי שנה ולא מוצא פה חיים...

מותר לי

New member
השאלה מה אתה מגדיר כ"חיים"

לפני כמה ימים דיברתי עם ידיד נחמד, הרשמים שלי נשמעו כך: "הדירה מקסימה! הנוף עוצר נשימה! השותף מדהים! מול הבניין יש מכולת! זה ממש קרוב! הפח אשפה ממש מתחת לבניין! למרפאה אני צריכה ללכת חצי דקה ואני שם! פחות מ-10 דקות אני אצל חברה שלי, רבע שעה ואני בהדר, יש כאן אפילו סופר קרוב, חנויות בגדים, אוטובוסים, יש מלא דרכי קיצור לבית שלי... הדירה הזאת ממש מעולה!" ואז הוא אמר לי משהו מאד נכון... אדם יעריך משהו רק כשזה חסר לו... אני מעולם לא גרתי בעיר, למעשה זוהי גם פעם ראשונה שאני גרה בבניין... (כן, כמה שנדדתי...) המכולת הכי קרובה באיזה שהוא מקום שגרתי בו איי פעם היתה במרחק של 10 דק' הליכה, אני כבר לא מדברת על סופר... מירפאה לא היתה כל יום, ואם הגעת למצב שאתה יכול להגיע אליה ברגל כנראה אתה כבר לא חולה... בדירה האחרונה שלי- בימים של גשם (או בשפה של חיפה- טיפטוף קל) לא היה מה לחשוב על ללכת לזרוק את הזבל, כי זה ללכת שלש דקות בבוץ טובעני... מכולת/ מירפאה במרחק של חצי שעה הליכה, סופר- שעה נסיעה, אוטובוס הגיע פעם בשעה וחצי בממוצע ולתחנה היה צריך ללכת חצי שעה... אני לא מחפשת כאן בית קפה, מסעדה, קולנוע, פאב, הופעות, וכו', אני לא הטיפוס הזה, זה לא מדבר אלי, וזה אפילו מציק לי מאד. תן לי את השקט, את הטבע, את השלווה, לא צריכה יותר מזה! אז אמנם אני גרה בגג והקירבה לאדמה קצת חסרה לי, מצד שני אני רואה את הטבע הכי נקי מכל חלון בבית! ואם לחברים היתה כוונתך- אז יש כמה יוצאים בחיפה, עם כמה מהם דיברתי, וחוץ מהם יש לי עוד חברה ממש טובה (שאותה אגב הכרתי באחד הפורומים בתפוז!), היא גם גרה קרוב מאד אלי ואני הולכת אליה הרבה, וחוץ ממנה יש עוד כמה אנשים נחמדים שגרים בקרבת מקום (וסתם בשביל הקרדיט- גם אותם הכרתי בתפוז
), דרך אחד מהם הכרתי משפחה שלמה שיש להם שלש בָּנות בְּנות גילי פחות או יותר... אני אוהבת את האיזור, אוהבת את הים, אוהבת את מזג האוויר, מסביבי יש אנשים שאוהבים אותי, ואני אוהבת אותם, צריך יותר מזה?

למעלה