ים ושאלות קטנות

Falling foryou

New member
היי יש לי שאלה/בבקשה קטנה

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעלות לי את רשימת השירים של הבנים?? תודה מראש ומצטערת אם סתם פתחתי הודעה חדשה

estipapi

New member
סאישה- מי מכיר? מי יודע?

אני לא בטוחה, אבל סאישה מוכרת לי מאיזו סידרה או סרט? האם זה ייתכן?? האם היא שחקנית?

SHTRUDIDI

New member
מ-IMDB

זה העמוד של סאישה. היא הופיעה בעוד ריאליטי מוזיקלי-THE ONE. אולי יש שחקנית שממש דומה לה...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif סאישה היא שחקמרת.

כפי שראינו באחד מקטעי הוידאו שלה היא השתתפה בכמה פרסומות ואולי גם בכמה תפקידי אורח.

Kryptonite

New member
ניטפוק - הללויה בביצוע של ג'ף באקלי מקום 1

בשירים הכי מורדים באייטיונז.
(משפיע על מצעד הבילבורד - המצעד הרשמי של אמריקה. צפו לכניסה מחודשת של השיר הזה למצעד אם הוא יחזיק שם עוד קצת מעמד) הכוח של איידול..

symptoms

New member
לדעתי, שיר לא יכול להכנס

למצעד בבילבורד אחרי שהוא יצא משם אם עברה יותר משנה וחצי (על הקטע של הזמן המדוייק אני לא בטוחה) מאז שהוא שוחרר . הכוונה כמובן למצעד הבילבורד 100. הוא כן יכול להיכנס לדיגיטל סונגס וטראקס. רעות

Kryptonite

New member
יש מצב../images/Emo45.gif

למרות שזה היה ממש מגניב אם כן היה נכנס.

המהמ נראה לי שכבר שאלו את זה אבל בכלמקרה

מישהו יודע אם אפשר [ואיפה] להוריד את השירים שהם מבצעים?

R o c k s e n

New member
איפה אני יכולה למצוא גרסאות אולפן לשירים?

בבקשהתביאו לי קישורים להורדה או שמיעת השירים בגרסאת האולפן

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אם זכרוני אינו מטעה אותי

גראסות האולפן יוצאות רק מביצועי הטופ 12 והלאה,ככה שלביצועים שהם ביצעו עד עכשיו לא יצאו גרסאות אולפן. בכ"א,אשמח גם למסר למי שיש מקורות למצוא גרסאות אולפן מהתוכנית שתבוא.זכרו אותי ^^.

R o c k s e n

New member
:( רציתי לשמוע את

הבצוע האחרון של דייויד הרננדז ושל דייויד קוק בהקלטה :( תודה על התשובה

SHTRUDIDI

New member
בלי קשר להורדות

שעליהן אסור לנו לדון בפורום, אם אכן יש גרסאות אולפן רק מטופ 12, אז מה בעצם מוכרים בITUNES? גרסת הופעה מוקלטת?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif איך אפשר?

זה לא נתן לי כי אין להם רשת בישראל, אנטישמים.

Kryptonite

New member
זה ממש לא קשור לאנטישמיות

זה עניין של זכויות יוצרים. הם לא יכולים למכור לדוגמה את האלבום של קארי אנדרווד כי אין להם את זכות ההפצה פה בישראל, שהיא שייכת להד ארצי. (סתם דוגמה, אני לא זוכר מי באמת שייך למי) אני אישית נרשמתי לרשת האמריקאית עם כתובת מפוברקת בארצות הברית (אני גר במלון ארבע העונות בלוס אנג'לס) ובמקום כרטיס אשראי אמריקאי, קניתי את הכרטיסי מתנה (certificate cards) מאיביי. אמנם זה לא אותה חוויה כמו לקנות כמו שצריך באשראי, אבל זה עדיין לא פחות כיף. (הביצוע של קריסטי לפיית'פולי נהדר פשוט)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif שלח לי../images/Emo7.gif

אמרו לי שהגרסאות של אייטונס הרבה יותר טובות, אני רוצה לשמוע
פריטי פליז

Kryptonite

New member
הבעיה שהקבצים שמורידים

מוגנים.
אפשר לשמוע אותם רק על שני מחשבים מוגדרים מראש, ואייפודים וכו'. אבל בטוח יש מקום שממנו אפשר להוריד את זה באיכות של אייטונז.

למעלה