לאיזה הופעות את טסה? את טסה לבד?
F FallOutGirl New member 21/11/07 #20 ../images/Emo80.gifעם אמא. הלוגודביי אני אהיה עם חברה שטסה לשם גם לאחותה. ופיונרל פור אה פרינד עם אמא XD
../images/Emo80.gifעם אמא. הלוגודביי אני אהיה עם חברה שטסה לשם גם לאחותה. ופיונרל פור אה פרינד עם אמא XD
F FallOutGirl New member 22/11/07 #27 ../images/Emo80.gifהייתי רוצה אבל זה בעיה של כסף.. ושבטח יהיו לימודים בינואר פברואר... זה מוריד לי בציון וכזה.. בטח לא יתנו לי לטוס חודש וחצי אחרי שטסתי ואני לא אספיק לאסוף אפילו מחצית מהסכום.. ;; הם לא יכלו לבוא בדצמבר ללונדון?! חחחח
../images/Emo80.gifהייתי רוצה אבל זה בעיה של כסף.. ושבטח יהיו לימודים בינואר פברואר... זה מוריד לי בציון וכזה.. בטח לא יתנו לי לטוס חודש וחצי אחרי שטסתי ואני לא אספיק לאסוף אפילו מחצית מהסכום.. ;; הם לא יכלו לבוא בדצמבר ללונדון?! חחחח
P papika New member 19/11/07 #16 O:: ואואוו O:: זה הכי שווה בעולם ! פאק זה 30 !!!@##%^^* אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתההה ללכתתתתתת!@$% אין מצב שייתנו לי פשוט אין ;(( @#$#$W לטוס לבד..? -__- או הלואוי ואני אוכל!..
O:: ואואוו O:: זה הכי שווה בעולם ! פאק זה 30 !!!@##%^^* אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתההה ללכתתתתתת!@$% אין מצב שייתנו לי פשוט אין ;(( @#$#$W לטוס לבד..? -__- או הלואוי ואני אוכל!..
ד דורין 245 מה אחרי New member 20/11/07 #19 ../images/Emo220.gif*רצה לדבר עם אמא* טוב נדבר איתה על זה בארוחת ערב פאק ליומולדת:O אז מה? עושים מפגש פורום במילאנו?P:
../images/Emo220.gif*רצה לדבר עם אמא* טוב נדבר איתה על זה בארוחת ערב פאק ליומולדת:O אז מה? עושים מפגש פורום במילאנו?P: