טיסה להופעה!!

MCbusted

New member
../images/Emo207.gif טיסה להופעה!!

טוב אז אנשים, ביום שישי שלחתי הודעה לאתר ontour ומי שלא יודעת זה אתר שמטיס אנשים להופעות כולל מלונות וזה.. אתם מוזמנים להציץ www.ontour.co.il אז ככה, אני שלחתי להם אימייל בגלל הסיבה שיש כל כך הרבה הופעות של 30 באירופה והם לא פירסמו הופעות שלהם ,משמע הם לא מטיסים להופעות שלהם עכשיו. אז חזרו אליי עם תשובה והציעו לי 2 חבילות הכוללות: טיסות הלוך ושוב + מלון 3 כוכבים על בסיס B/B+ כרטיס להופעה קט' GA לונדון – בתאריכים 3.2- 7.2, 4 לילות ,תאריך ההופעה- 6.2 מחיר- 725 יורו *** לידיעתך מצב הכרטיסים SOLD OUT ולכן המחיר כרגע עוד סביר ורק יעלה... מילאנו – בתאריכים 8.2-13.2 , 5 לילות, תאריך ההופעה – 12.2 מחיר- 650 יורו ---------------------- כנראה שככל שתהיה קבוצת מעריצים גדולה יותר, ככה יוזילו לנו את המחירים מחכה לתגובות שלכם
|מאושרת|

INBAR1116

New member
וואי אני....

מתה לנסוע להופעה שלהם אף פעם לא הייתי... אבל אני לא בטוחה שיסכימו לי לטוס לחו"ל לבד....

מגניב

המחיר של מילאנו סבבה, הייתי באה, אבל יש לי כרגע בעיה עם הוצאה ענקית שנפלה עליי משום מקום, נראה איך מסתדרים.

בובה ../images/Emo9.gif

בתור אחת שאת עושה את לונדון בשביל 30.. יש לי הצעת מחיר טובה יותר. דבר ראשו, 4350 שקל להופעה אחת בלונדון זה מחיר מופקע. ממש ממש יקר. אני סתיו ומורן עושות את הטיול ב4000 שקל (חישבתי היום) +נסיעות+כרטיס טיסה+כרטיסים ל5 הופעות+ מלונות ב3 ערים שונות. 8 ימים 7 לילות. ואת הכסף לביזבוזים את כיולה להביא כמה שבא לך. אז המחיר ללונדון מאוד מאוד לא שווה. בקשר למילנו.. אני לא יודעת כי לא ממש ביררתי. אבל אם את באמת רוצה ללכת להופעה, תבואי איתנו לאנגליה, קודם כל, יהיו איתך עוד בנות.. ב' יש 5 הופעות אחת אחרי השנייה..

יאא! אין מה להשוות :X

מחיר הרבה יותר טוב! :O הלוואי שהייתי יכולה לנסועע >_>
נמנמ תהנו

MCbusted

New member
//

אני שמחה לשמוע שיש הצעה משתלמת יותר.. פשוט לא ידעתי על אפשרות נוספת.. אני אשמח אם תוסיפי אותי למסנ' אני אשלח לך מסר עם הכתובת

רגע יש לי מחיר מדוייק יותר

הרגע עשיתי את החישוב הכי מדוייק שאני יכולה יחד עם סתיו. ויצא לנו שהכל.. הכל הכל הכל, אם את מתחת לגיל 16 עולה לך 3120 ואם את מעל 3320. אה-הא!

שיואו ../images/Emo12.gif

תשמעי, אם עניין מסויים שאני מסובכת בו עכשיו מסתדר על הצד הטוב, יש סיכוי לא רע בכלל שאוכל לבוא איתכן! מתי הדד ליין להודיע על זה סופית?

עד תחילת דצמבר.

כי באמצע דצמבר אנחנו רוצות לקנות כרטיסי טיסה.. ואנחנו צריכות למצוא לך כרטיסים להופעות ולדחוס אותך למלונות וגם.. וגם.. כל ההזמנות מהבנות באתר (בנדנות, שרשראות, כרטיסיות) זה עד דצמבר.

Aviv08

New member
אני מאמינה שעד סוף השבוע אני אדע.

אני מחזיקה לעצמי אצבעות שהכל יסתדר (ולא רק בגלל שאני רוצה לנסוע)

אין בעיה

אבל חשוב לי להגיד. שאם חלקכן אומרות שאתן באות.. אתן תצטרכו לשלם במידה ולא תבואו בסוף ולא נמצא מי שיהיה במקומכן. כי במלונות איזה דמי ביטול (לפחות לא באלה שבנוריק וסאוט'האמפטון) ואז אנחנו בבעיה של מה לעשות עם כסף שבמילא אין לנו לשלם..

Aviv08

New member
אה זה מלונות בסוף? :-*

אבל סבבה, מקובל עליי לחלוטין. ותהיי בטוחה שאני לא אגיד שאני באה אם אני לא אהיה בטוחה בזה במיליון אחוז... כרגע באמת שאני לא יודעת.

Aviv08

New member
אמא שלי מסרבת בתוקף ../images/Emo7.gif

אני אנסה לשכנע אותה עד סוף השבוע אבל המצב לא מבטיח, היא ממש מתנגדת. אוף.

את רוצה את המסנג'ר שלי?

ינדבר על זה יתר פירוט שמה? ואני אסביר לך בדיוק לאט ואיפה ולמה וכמה, ואולי זה ישכנע אותה אם היא תיראה מחירים וכתובות מול העינייפ

LITI789

New member
טוב, זה סופי ../images/Emo10.gif

(זאת אינה) לא מרשים לי. באסה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifואני יכולה להגיד.

שאני טסה ללונדון ל6 לילות 7 ימים. מלון 3 כוכבים כולל ארוחת בוקר, טלויזיה לווין (כדי לראות MTV חחחחח), שרותים ומקלחת (חשוב.. יש מלונות שזה נמצא במזדרון או מקלחת מטרXמטר) טיסת אלעל. ישירה. מרכז לונדון. 2 הופעות. בחג. בחורף. בדיוק שהמחיר עלה כי לא הייתה לי סבלנות לחכות. בדיוק שבועיים לפני קריסמס. 4700 שקל כולל טיסה+מלון+הופעות. אני בודקת לפעמים דברים באונטור הזה והם סתם תוקעים מחירים של שבוע לשני לילות והופעה :X

למעלה