הבויז מתארחים בתוכנית של ג'ורג' לופז שרים את if i knew then ויש עוד קטע של שאלות מהמעריצים
E einavd1 New member 28/7/10 #1 ../images/Emo207.gif הבויז מתארחים בתוכנית של ג'ורג' לופז שרים את if i knew then ויש עוד קטע של שאלות מהמעריצים
../images/Emo207.gif הבויז מתארחים בתוכנית של ג'ורג' לופז שרים את if i knew then ויש עוד קטע של שאלות מהמעריצים
E eden love BSB New member 29/7/10 #3 חחחחח הראיון קורעע חחח אני לא מאמינה בראין שומע מיילי סיירוסס!!!למרוות שהיא מדהימה בעייני! יוא ניק כזה חתיךךךךךךךךךךךךך וההופעה הייתה מצויינת..כרגיל!!! הראיון היה ממששש מצחיקקקק חחחחחחחח יוא איזה חיוך יש לניק אני מתעלפפתת!!
חחחחח הראיון קורעע חחח אני לא מאמינה בראין שומע מיילי סיירוסס!!!למרוות שהיא מדהימה בעייני! יוא ניק כזה חתיךךךךךךךךךךךךך וההופעה הייתה מצויינת..כרגיל!!! הראיון היה ממששש מצחיקקקק חחחחחחחח יוא איזה חיוך יש לניק אני מתעלפפתת!!
C CapitanSparrow New member 30/7/10 #5 וואווווווווווו! ../images/Emo99.gif אחת ההופעות הכי טובות שהיו להם מאז שקווין עזב ..... נייייייייייייייייייייק
וואווווווווווו! ../images/Emo99.gif אחת ההופעות הכי טובות שהיו להם מאז שקווין עזב ..... נייייייייייייייייייייק
E eden love BSB New member 30/7/10 #6 מאז שקווין עזב? חחח אני דווקא חושבת שבכול ההופעות שלהם,הם תמיד מפגיזים ועושים הכי טוב שהם יכולים לעשות. ולאו דווקא מאז שקווין עזב..אוף קווין..
מאז שקווין עזב? חחח אני דווקא חושבת שבכול ההופעות שלהם,הם תמיד מפגיזים ועושים הכי טוב שהם יכולים לעשות. ולאו דווקא מאז שקווין עזב..אוף קווין..
R ravitsal New member 31/7/10 #8 איזו הופעה מדהימה חח איך ניק תמיד מנסה להפנט את הבנות.. טוב הוא לא צריך לנסות זה כבר קורה כשהוא מתקרב אליהן.. רעיון קורע ברמות! תודה על השיתוף
איזו הופעה מדהימה חח איך ניק תמיד מנסה להפנט את הבנות.. טוב הוא לא צריך לנסות זה כבר קורה כשהוא מתקרב אליהן.. רעיון קורע ברמות! תודה על השיתוף